• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Fiona M skrev 2024-02-06 19:56:49 följande:
    Jag kanske har missat en hel del trådar där du beskriver det, men hur gör du allt för henne nu?
    Har skrivit med henne en del och vi ska ses. Ska inte säga att jag gillar henne nu i mars dock.
  • anonym05swe
    Anonym (Vår) skrev 2024-02-06 20:08:03 följande:
    Vet hon om det?
    Nej, ska berätta efter ett tag. Typ i Maj
  • anonym05swe
    Fiona M skrev 2024-02-06 20:15:36 följande:
    anonym05swe skrev 2024-02-06 20:08:27 följande:
    Har skrivit med henne en del och vi ska ses. Ska inte säga att jag gillar henne nu i mars dock.
    Ja, men vad? Jag förstår inte vad det här allt är.
    Jag chattar och trycker tumme upp/hjärtan på folks inlägg utan att anse att jag tar ut mig känslomässigt och tror - eller hoppas! -inte de tar det som att jag anstränger mig för deras skull heller.

    Så rent konkret, vad gör du för henne som är speciellt och allt?

    Jag tar kontakt, jag visar intresse genom att aktivt fråga saker och hänga med henne så mkt som möjligt. Tror dock min oerfarenhet gör det svårare än vad det borde vara. 


    På eventen tar jag även aktiv kontakt med henne främst och visar att jag bryr mig om henne. Frågar henne saker om henne för jag bryr mig om henne genuint.

  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-02-06 20:39:28 följande:
    Hänga med henne så mkt som möjligt. Ni hänger ju aldrig, du har aldrig träffat henne utanför eventen och där är du knappt ensam med henne, det har du själv skrivit. 
    Det kommer jag göra och under senaste eventet hann jag prata med henne själv. Är dock så jobbigt, önskar jag hade kunnat prata med henne själv i typ en timme eller två om det jag känner.
  • anonym05swe
    Fiona M skrev 2024-02-06 20:38:46 följande:
    Men du beskriver det som att du gör allt. Vad är det du gör som är så stort? Vad är det du gör som är annorlunda mot när man vill lära känna en ny vän?

    Att jag ens dm:ade från första början, tidigare när jag gillade en person så gick jag rätt fram till 'na och det gjorde det betydligt mycket stelare efteråt (vi var i samma klass). Nu har jag tagit det lugnt, skrivit med henne en del men inte för ofta. Vågat ställa frågor. (Inte direkt så en kille dm:ar en tjej om hon är hetero såvida den inte är nära vän om syftet inte är romantiskt) 


    Jag ska dock i framtiden våga ställa lite djupare frågor. Vill dock inte bara hoppa in i ett förhållande utan att det känns rätt. Vi behöver känna varandra på djupet först (enligt mig). Vad mer borde jag göra?

  • anonym05swe
    Fiona M skrev 2024-02-06 20:54:02 följande:
    Nu låter det som om du inte tror män och kvinnor kan vara vänner och att hon borde förstått ditt intresse för att du alls kontaktade henne?

    Jag kan säga att ditt allt inte är självklart för det kvinnliga släktet.
    Well jo det kan det men enligt typ alla i min ålder så dm:ar man inte någon bara för att. Jag gav dessutom henne en komplimang (sade att det trevligt att träffa henne och att det alltid varit roligt att träffa just henne)
  • anonym05swe
    Unfortunate Barista skrev 2024-02-06 21:17:19 följande:

    Du måste avdramatisera den här bilden som du har skapat av henne. du har gjort det här till en jätte grej och du har väldigt vag uppfattning om vem den här personen är. 


    Som kille initierar man en relation genom att visa intresse, inte en vänskaplig utan ett romantiskt intresse för tjejen i fråga. Detta gör du genom att tydligt visa att du vill ha henne och backar upp det med att visa att du är både självsäker, öppen och intressant. 


    Detta kan du göra genom att tex skoja med henne och anspela på er attraktion. Det är det som kallas för att flörta. Det visar att du är framåt. Det är väldigt enkelt när du kommer igång men du måste våga. 


    Du tror jag kan flörta? Är liksom oerfaren men är inte mig emot att detta blir mitt första förhållande. Kan verkligen inte flörta.


    Jag har inte en särskilt vag uppfattning för har träffat henne flera gånger och vi ska ses igen. 

  • anonym05swe
    Anonym (...) skrev 2024-02-06 21:19:00 följande:
    Vilka märkliga tankegångar, aldrig sett något liknande
    Varför? Hemliga förhållanden gör det bara mer intimt och nära då man kan göra mer utan att oroa sig för press från andra 
  • anonym05swe
    Fiona M skrev 2024-02-07 00:19:39 följande:
    Nej. Bara nej.
    Så jag borde bara öppen för mina vänner om att jag gillar henne, fråga henne om råd och annat? Skäms inte över att jag gillar henne överhuvudtaget men är en privatsak mellan oss två
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-02-07 15:25:33 följande:
    Fråga henne om råd? Vem?
    Mina vänner för råd om situationen mellan mig och henne* 
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?