• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Unfortunate Barista skrev 2024-02-02 18:48:20 följande:
    Ledsen men det här är fullständig nonsens som visar på att du inte har någon koll. Du vinner inte intresse genom att hålla tillbaka kontakten och dämpa intresset so du visar. Det är precis tvärtom. 
    Så jag ska skriva ofta med hne så mkt som möjligt? 
  • anonym05swe
    Unfortunate Barista skrev 2024-02-02 22:27:31 följande:
    Den här tråden är uppe i 114 (!) sidor och har pågått i sedan november, vi är i februari månad nu och ni har setts 3 gånger. Du gör ingen progress alls, om du fortsätter så här så kommer hon att hinna bli tillsammans med en annan under tiden du mobiliserar.

    Du verkar inte förstå att du är konkurrensutsatt, det vill säga att det finns andra killar som också kan visa intresse och du verkar inte heller förstå att man är snabb med att inleda relationer när man är ung och att det är relativt enkelt jämfört med hur det är när ni blir äldre.

    När jag var i din ålder så räckte det att jag träffade en tjej på en fest för att jag skulle inleda en relation med henne. Det räckte alltså med en kväll för att förstå att hon existerar, ta kontakt, prata, visa intresse och be om att få träffa henne igen. Du har ett par tillfällen som är på ingående där risken att hon träffar någon ökar. Det är alla hjärtans dag, valborg, midsommar och i princip hela sommaren.

    Jag har bara läst från sida 112 och du går bara runt och runt i ditt resonemang. Du läser vad folk skriver till dig, men det är tydligt från dina svar att du inte alls förstår. För du repeterar bara vad du har skrivit tidigare. Trots att alla som skriver i tråden säger exakt samma sak.

    Du har fått väldigt bra och konkreta råd från både Anonym (H) och Anonym (Oj), där tänker jag speciellt på inälgget där en skriver att du ska skriva till henne idag och träffa henne inom 2 veckor och inlägget där du till och med får ett manus på vad du ska skriva till henne för att lägga banan från att bli kompis till att bli ihop. En tjej och speciellt en ung tjej, blir aldrig ihop med en kille som hon har börjat se som kompis, det är därifrån begreppet firendzone kommer från. Det kommer inte ändras förrän du kommer upp i 40 årsåldern.
    Jag ska följa de goda råden. Allt jag vill är att bli hennes. Skulle göra mycket för henne. Blir gärna hennes om vi båda vill såklart
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-02-03 12:02:43 följande:

    Hon svarar på dina meddelanden men inleder ingen kommunikation. Fattar du inte då?


    Jag känner henne, det är mer en personlighetssak. Det är inte omöjligt att det blir oss, om vi båda vill liksom.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-02-03 12:25:21 följande:
    Personlighetssak?
    Ja, hon är ganska reserverad som person. (Har inget emot det överhuvudtaget)
  • anonym05swe
    Unfortunate Barista skrev 2024-02-03 14:51:00 följande:

    Föreslog du att ni skulle ses?
    Har ni en nästa dejt planerad?


    Nej för vi pratade om där vi kommer ses på konserten, har inte en dejt planerad. Ska göra det efter vi setts på konserten med hne. Hon kommer se mig för som ytlig om jag redan nu säger mina känslor för henne på det sättet.
  • anonym05swe
    Unfortunate Barista skrev 2024-02-03 15:06:41 följande:
    Lycka till 

    Ja, hoppas det går bra för oss vid konserten. Hon lär nog acceptera att ses efter det. Var inte beredd på att falla för henne heller från början. Så snabbt det gått helt utan förvarning för mig. 


    Är det ett bra tecken att jag inte sett något negativt överhuvudtaget hos henne? Är det en drömbild? För vet att alla personer gör misstag och är fel ibland

  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-02-04 20:58:42 följande:

    Hallå?


    Hon har ställt egna frågor ja 


    Vi kommer ses där. Blir fantastiskt, tänk om det leder till att det blir oss till slut. Då avskaffar jag mitt konto här genast

  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-02-04 21:09:25 följande:
    FL är väl en sak, dejtingappar en annan. Har du tagit bort dom?
    Jag kommer göra det ja (i rätt läge). Är för tidigt att göra nu då vi inte är ett par 
  • anonym05swe
    Anonym (...) skrev 2024-02-04 21:30:44 följande:
    Hur går det på dejtingapparna då? Tror faktiskt chansen är större där än med den här tjejen.
    Använder sällan faktiskt.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?