• Anonym (Lugn)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (X) skrev 2024-04-04 21:47:41 följande:
    TS har ingen redovisningsplikt, men visst verkar det troligast att det är så.
    Ja, det är ju uppenbart.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-11 13:52:31 följande:

    Jag sade att någon annan här sade att jag skulle göra det. Jag vill liksom träffa en tjej och bli hennes partner. (Helst hon jag har känslor för nu) men jag inser att om det inte blir oss finns det säkert någon annan antagligen. Drömmer verkligen och ser fram emot när jag hamnar i mitt första förhållande. 


     


    Jag gör aktiva insatser, skriver med henne mycket och vill bjuda ut henne på något roligt likt en dejt. 


    Vi är i samma organisation och kommer stöta på varandra efteråt om jag blir avvisad så det blir stelt+ jag känner henne så är inte direkt som att jag är någon främling för henne. Känner också hennes syster så blir stelt om jag börjar umgås med henne också då. Hon jag gillar känner jag också.


    Att skriva som kompis är inte en aktiv insats. Snarare tvärtom. Du sätter dig mer och mer i kompisfacket för varje gång du kompisskriver.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-11 17:19:35 följande:
    Så jag borde flörta i dm? Gett henne komplimanger osv
    Du borde bjuda ut henne på dejt. För flera månader sedan. Men allra senast NU. De flesta kvinnor vill inte ha en mes. Sorry, men så ser verkligheten ut.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-11 18:19:18 följande:

    För flera månader sen? Kände henne inte lika bra då som nu men ja, ska bjuda ut henne absolut när det går för oss båda. 


    Hur menar du att jag är en mes? Är man verkligen en dålig person bara för man inte enkelt kan ragga upp folk och hamna i en relation? 


    Vill verkligen kunna hamna i en långsiktig relation med henne eller någon annan tjej om inte vi blir ihop (som jag verkligen vill)


    Har inte sagt att du är en dålig person (även fast jag tycker att du har dålig moral inom vissa områden). Du är en mes för att det har gått flera månader och du har fortfarande inte fått tummen ur. Du låtsas fortfarande som att du inte är intresserad på det sättet. Det enda du vågar är att kompisskriva. Det är mesigt. Och mesiga killar får inga tjejer.

    För att få en långsiktig relation måste man börja med att dejta personen. Så bjud ut henne på dejt.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-12 14:16:52 följande:
    Har tagit risker för henne genom att dm:a henne och aktivt söka kontakt med henne. Gillar hennes stories men bara inte sagt alla mina känslor för henne.
    Ännu en gång, att kompisskriva med någon är INTE att ta en risk.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-12 14:27:14 följande:
    Vad ska jag skriva då? Har gett henne komplimanger och varit med henne varje enskild gång som varit möjlig. Jag har känslor för henne men vill inte ta förhastade beslut som riskerar försämra för oss. 

    Har inte skrivit för mkt för vill inte överbelasta hennes känslor heller. 
    Du har redan fått svar på det. Du bör bjuda ut henne på en dejt.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-12 14:50:16 följande:
    Kommer inte hon då inse att jag har känslor för henne redan och att jag haft det länge? Vill liksom verkligen vara hennes. Känns dock tungt att liksom berätta på en dejt med henne om det, speciellt iom att vi enbart setts fyra ggr. 
    Redan? Det har ju gått ett halvår typ. Du bör inte berätta för henne på en dejt att "du vill vara hennes". (Du bör överhuvud taget sluta använda såna meningar.) Bara bjud på henne dejt och visa att du är intresserad. Annars kommer det här snart att rinna ut i sanden.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-13 13:41:08 följande:
    Jag vill satsa och vill verkligen träffa en tjej och spendera en lång tid med. Att vara i ett långt kärleksfullt förhållande är en väldigt stor dröm för mig och allra helst med hon jag gillar. Om vi blir ihop vore det helt fantastiskt liksom. Mina känslor för henne är äkta och jag är villig som sagt att "offra" saker för henne som fritid osv för att vara med henne. Menar du att jag inte ska sikta långsiktigt?

    Kärlek är komplext ja och jag har aldrig haft ett förhållande men jag vet att jag skulle göra allt för att det skulle fungera bra. Vill ge kärlek och motta kärlek liksom i en älskande relation.
    Undrar en sak. Låtsas du missförstå eller förstår du faktiskt inte vad folk skriver?
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-13 16:42:36 följande:
    Jag förstår. Jag bemötte bara det med att satsa och pratade om hur jag i allmänhet ser på hur jag vill att det ska nå ses.
    Ok. Om du förstår, så föreslår jag att du frågar på själva frågorna du får. Menar inte bara detta specifika inlägg, utan genom tråden. Det upprepar mest det du redan sagt och sånt som inte för tråden framåt. Så det kan vara värt att tänka på när du svarar. Konkreta svar och handlingar tar dig vidare. Att sväva iväg om långsiktigt och starka känslor tar dig ingenstans just nu.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-04-13 17:30:29 följande:
    Jag har liksom gjort handlingar för att komma närmare henne som att skriva med henne och aktivt vara med henne på event. Jag vet inte om det hjälper att bjuda ut henne på dejt liksom för då vet nog hon redan att jag gillar henne (som jag gör) men då kan hon riskera tro att jag enbart gillar henne pga hennes yttre vilket inte stämmer (för vet folk som tror att killar enbart gillar folk pga det) vilket jag vill undvika angående det rådet om att bjuda ut henne på dejt. 

    Jag är gärna på dejt med henne såklart dock.
    Fast nu gör du ju samma igen. Upprepar dig om saker som är helt oväsentliga. Vi har ju redan gått igenom detta säkert 100 gånger nu.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?