• Anonym (H)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2023-11-23 14:44:45 följande:
    Inte sant. Jag söker visserligen en flickvän men det är enbart henne jag skulle kunna tänka mig att bli ihop med henne. 

    Hon är minst sagt en person jag vill bli partner till och spendera tid med. 

    Jag kan inte söka andra samtidigt som jag gillar henne då jag gillar henne kraftigt. Hon är en person som jag verkligen vill vara med under en lång tid, kosta vad det kosta vill. 
    Du känner henne inte, ni har knappt pratat med varandra, du vet väldigt lite om henne.

    Vad du säger är att om hon inte vill ha dig så ger du upp detta med flickvän och blir du singel istället för lång tid?

    Lär känna henna, kommunicera, se vart det leder!
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 15:00:33 följande:
    Det jag säger är att jag inte kan se mig själv med någon än henne. Vill därför göra allt för att bli med henne till slut efter att vi lärt känna varandra på djupet såklart. 

    Borde jag kommunicera digitalt? Vi bor flera timmar från varandra men vet att hon är den jag vill vara med. 

    Jag föll för henne andra gången vi träffades, att gilla någon kan man inte bestämma över. Det bara sker. Vill oavsett verkligen utveckla en partnerrelation med henne som består under en lång tid.
    Ja, har jag sagt. Du bör kommunicera med henne digitalt

    På frågan vad du ska skriva, se ovan!
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 15:20:18 följande:

    Mm, ska försöka komma på något roligt DM att skicka som inte är direkt fokuserat på att bli med henne utan först för att få henne att det ska vara roligt att skriva med mig. Borde jag vara orolig för att det ska läcka ut till andra? Vill att det ska förbli en privatsak mellan oss även fast vi blir ihop tills jag är säker på att offentliggöra det.


     


    Dock så är givetvis målet att vi är ett par till slut. Kosta vad det kosta vill emotionellt och ställningen i organisationen. Är helt värt att offra fritid för henne enbart när eller om vi blir ett par. 


     


    Jag dejtar dessutom enbart för långsiktiga förhållanden och ogillar att erkänna för tidigt då det förmodligen bidragit till att personer inte velat vara med mig när jag explicit erkänt tidigare. Ser verkligen henne som en person som jag skulle kunna spendera en lång tid med utan att vilja bryta med henne baserat på mina erfarenheter av hne. 


    Sluta älta! Du uppreprar samma sak om och om igen! Skriv något!
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 15:30:54 följande:
    Ska men är fortsatt rädd för att hon ska ghosta eller inte se meddelandet eller tro att jag är intresserad direkt jag börjar DM:a henne (vilket jag är men vill vänta innan hon vet).
    Om hon ghostar direkt är det kört oavsett.

    Om hon svara vill hon i alla fall ha någon form av kontakt med dig. Sen får du ta det därifrån och se vart det leder.
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 18:33:02 följande:

    Jo, hann prata med henne lite grann speciellt första gången en bit och andra gången lite grann också. 


     


    Jag har inte byggt upp en bild av henne utan ser henne som en helt normal människa som alla andra men som jag fått känslor för. Vill därför träffa henne flera gånger innan vi ev blir ett par (om hon vill) (och på långdistans då vi bor en bit ifrån varandra, skulle såklart offra varje helg för att resa till henne om vi blir ihop om det går logistiskt). 


     


    Känns som att är fel att som tonåring dejta för att det ska hålla länge tyvärr för det går mot normen. 


    Sluta älta och skriv till henne! Få tummen ur röven någon gång och få fart på ditt kärleksliv. Du bara upprepar dig hela tiden.
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 18:47:46 följande:

    Nej, med göra allt menar jag "göra allt" för att förhållandet ska vara bra och att hon ska trivas. Nej, absolut inte inte vägra släppa greppet eller acceptera ett break-up och självklart lämna henne i fred också. 


     


    Det är det jag vill undvika. Vill också undvika allt dåligt i framtida förhållanden genom att alltid vara snäll, ärlig osv. 


     


    Jag skulle inte kunna se mig själv byta partner då jag alltid är extremt seriös om jag faller för någon och då faller jag för någon på riktigt baserat på tidigare upplevelser. 


     


    Det enda jag vill är att vi förhoppningsvis blir ett par efter att vi lärt känna varandra och att det håller länge. Jag är redo för ett stabilt förhållande utan problem. 


     


    Jag ser det inte som fel att vilja dejta för långsiktiga förhållanden som 18-åring utan snarare positivt då man kan skapa riktiga relationer. Modern dejtningkultur är dock tyvärr för fokuserade på att vara korta och inte seriösa tyvärr vilket gör att det är utanför normen att söka långsiktighet. 


     


    Om du lagt ner 5% av tiden du lagt ner på att producerat text och älta här på att skriva till henne hade du kommit en bra bit närmare ditt mål än du är nu.

    Du repeterar precis samma sak hela tiden. Gör något!

     
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-24 07:19:31 följande:
    Att jag enbart skulle se mig själv med henne som potentiell flickvän är för att jag enbart gillar henne också. Ingen människa är perfekt. Varför tror du jag skulle bry mig om de sakerna? Konflikter osv löses genom god kommunikation också. 

    Finns ingen annan som henne så jag kommer försöka etablera kontakt och sakta men säkert försöka skapa ett långdistansförhållande sinsemellan. 
    Är du bra på att kommunicera?  
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-24 07:34:19 följande:
    Svårt att säga själv, jag är ärlig och är alltid beredd på att kompromissa för att lösa konflikter och undvika konflikter också. 

    Jag är också tydlig när det behövs och om vi skulle bli ett par skulle jag inte gilla henne mindre eller så utan det skulle vara lika starkt hela tiden.
    Har inte du skola nu?
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-26 12:09:52 följande:
    Ser fram emot att träffa henne nästa helg. Ska försöka skapa riktigt god kontakt och vi båda ser fram emot att träffas vilket är roligt. 
    Hur använder du tiden fram till dess för att skapa riktigt god kontakt?
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-26 13:07:12 följande:
    Vet inte, har inte skickat något mer sedan det jag nämnde tidigare. Vill inte vara "för på" 
    Hur ska du skapa riktigt god kontakt och inte vara för på?

    Just nu dissar du henne fett. Du tog en kontakt, hon svarade snabbt och trevligt varefter du ghostar henne
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?