Inlägg från: Anonym (Tvillingmorsan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tvillingmorsan)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2024-01-06 18:02:06 följande:

    Ja, är dock så jobbigt att ständigt bli avvisad och nästan behöva ge upp. Fattar dock inte varför hon lämnade mig på read, vore bättre om hon bara sade typ "nej tack" eller något helst. Är så tråkigt men ja, det är bara att acceptera. Det är bådas förlust enbart för vi hade blivit ett bra par förmodligen. 


    Hon fattade att du är intresserad och är förmodligen inte intresserad tillbaka. Att lämna var hennes sätt att markera det.

    Hon kanske redan har kille, eller så är hon inte intresserad av andra skäl. Och ja, ni kanske hade blivit ett bra par, eller också inte. Det kan ingen veta.

    Du vill för mycket för tidigt, samt verkar ha vissa svårigheter med socialt samspel, att läsa av rätt. Dina problem beror inte bara på att du är ung och oerfaren. Det blir mer och mer uppenbart när man läser dina inlägg. Men jag önskar dig lycka till i framtiden. Övning ger färdighet. Tror du behöver umgås med mer folk generellt, samt släppa dina tankar på hur DU tycker att det borde vara. Detta handlar inte om dig.

    Du skriver att du inte gillar den moderna dejting-kulturen. Tror du att folk gifte sig på en gång förr? Eller lovade varandra evig trohet på en gång?

    Många söker något seriöst idag, men eventuellt äktenskap kommer senare. Du är dessutom bara 18 år. Med din inställning kommer du att fortsätta skrämma bort tjejerna.

    Inte ens 30-åringar vill dejta någon som vill prata på djupet direkt, eller prata äktenskap. Efter ett tag ja, om det känns rätt, men inte i början.

    Slutligen verkar du orolig för att er organisation ska få veta att du har visat intresse för den här tjejen. Att det ska skvallras om er. Men varför skulle någon få veta?
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    anonym05swe skrev 2024-01-06 19:19:38 följande:

    Ja, är dock mer jobbigt för nu vet jag inte vad jag ska tänka, kommer inte skriva mer med henne iaf. 


    Jag tror vi hade blivit det iaf då vi är kompatibla och jag bryr mig om hennes intressen på riktigt. 


    Idag inom modern dejtning går dock en del personer och går över från förhållande till förhållande jättefort mellan personer dock. Jag dejtar helst någon som har liknande erfarenhet som mig t.ex och som också vill vara helt öppen och inte rädd för att prata i timmar om deras åsikter, känslor och saker som kan göras för att göra relationen ännu bättre i ett förhållande. 


    Om man söker ett seriöst förhållande bör man kunna tala om slutmål, äktenskap, barn ex efter ett tag iaf så man inte hamnar i konflikt rörande det senare. 


    Varför tror du det inte enbart är pga oerfarenhet?


     


     


     


    Därför att du verkar ha svårt att läsa mellan raderna och förstå andras perspektiv. Som Fornminne skriver.

    Bara en sån sak som att du tror att du och förenings-tjejen hade varit kompatibla, när ni inte ens känner varandra närmare!  Du tolkar in en massa, men egentligen har du ingen aning.

    Att DU gillar henne och att ni hade roligt ihop med andra på event, betyder ingenting. Det är en bra början till närmare bekantskap, men ingen början till ett förhållande. Sådant kommer senare, eventuellt.

    Hon har säkert haft lika kul med många andra, av båda könen. Utan att bli ihop med dem. Utan att det har betytt mer.

    Ditt problem är inte modern dejting, utan att öht förstå hur man blir ihop med någon. Det finns många oseriösa på internet, men det finns också många som söker något seriöst. Det betyder inte att det alltid blir som man önskar, eller att man följer någon sorts mall. 
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    StudierKemi skrev 2024-01-06 19:40:40 följande:

    Dejting är svårt och viljorna är inte likadana bland män och kvinnor. Bara för att vi är samma art så skiljer man sig ändå mycket åt p.g.a. könen och könshormonerna. Skillnaderna kommer alltså inte från skallen/intellektet. Kvinnor är selektiva för att det är de som kommer föda barn. Därför vill de ha den starkaste hanen som pappa till sin avkomma. Iaf om parning ska ske. Annars kan det bli förhållande som är sexlöst. Bland grottmänniskor och när grupperna var små så drogs alla kvinnor till samma hane säger DNA-testen.


    Naturen är grym, men åtminstone slipper du bli äten levande av ett större rovdjur här i livet... Vad jag önskar ALLRA MEST är att kvinnor ska få börja klona sig själva, så slipper man efterhängsna män efter sig, och allt våld.... Det är typ bara män som får orgasm vid samlag. Tror du det är kul för mig som är kvinna? Kvinnor får orgasm lättast i ensamhet. Därför är kvinnan säkert ensamlevande. Kör ditt eget race (själv-utveckling), så kan kvinnor få vara ifred istället.


    Ändå är många män och kvinnor ihop med varandra. Helt frivilligt, och de flesta män är inte våldsamma.

    Beklagar om du har så många efterhängsna män efter dig, men det är inte andras fel.
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    Anonym (Casa de Casanova) skrev 2024-01-06 20:09:11 följande:

     


    Jadu TS, det kommer in massvis med råd hur du skall göra och inte göra med tjejen i fråga. Det är viktigt att komma ihåg att:


     


    Skribenter här på Familjeliv är på inget sätt experter på hur du bör agera, betrakta dom som tyckare.

    Kvinnor tenderar att tro att dom är experter på hur män skall göra eller inte göra. Kom ihåg att kvinnor har 0 dagars erfarenhet av hur det är att vara man eller kille.  

    Det är absolut inte så att man vet allt eller ens mycket bara för att man har fyllt 30,40 eller 70 år. 
    Hur tycker DU att TS ska göra?
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    Anonym (Smeden) skrev 2024-01-06 20:30:32 följande:

    Till TS, om du har sett filmen forest gump så kommer du att märka att livet är ganska likt filmen, man kanske inte blir rik, och inte heller träffa presidenter eller bli känd, men det mesta som kan gå fel gör oftast det på ett eller annat sätt. Se filmen om du inte har gjort det, det är en mörk parodi på livets ironi.


    Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get. 
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    anonym05swe skrev 2024-01-06 20:32:51 följande:
    Ja, men hon har lämnat mig på read så lär inte bli henne. Jag ska fortsätta göra allt för att skaffa en flickvän med djup ömsesidig kärlek
    Lycka till.

    Det kanske går jättebra. Men om du inte skyndar långsamt, eller tar till dig av det som skrivs i tråden, är risken stor att du är tillbaka här om fem år och många misslyckade försök och undrar vad som blir fel.
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    StudierKemi skrev 2024-01-06 22:51:52 följande:

    Förhållanden startar och tar slut, det är typ 1/15=0,06% chans att ett förhållande kommer att hålla när man väl börjar träffa en ny. Det är en halv procents chans (eller ännu lägre än så...) att det kommer att bli ni som gifter er, när en ny kommer... Och när man väl gift sig är det 50% chans att det kommer att bli skilsmässa. Vi människor är inga "svanar" direkt, våra förhållanden håller inte. Sånt är tydligen inte naturligt för män och kvinnor av arten homo sapiens.


    Jag vill med min text varna och skydda kvinnan från ett brustet hjärta, eftersom jag själv vet så väl hur jäkla ont det gör att få hjärtat krossat som när man tappar en vas i golvet. Sveken, gråten, lugnande mediciner... Hela rubbet... Jag vill inte ens höra att "Attraktion är inte viktigt för kvinnor, ni har det så enkelt". Sanningen är att kvinnor kan känna attraktion, men de gör det väldigt väldigt sällan. Attraktiva män räcker inte till alla, det kallas naturligt urval. Du själv kan inte välja när du kommer att känna attraktion, utan det är det autonoma nervsystemet (kroppens andra hjärna) som signalerar detta. Män och kvinnor måste inte passa ihop, kvinnor vill sällan ha någon på riktigt.


    Spindelhonor äter upp dem spindelhanar som vill para sig. Sån är naturen?


    I Indien är det brist på kvinnor p.g.a. våld, mord och det sker även kontrollerad sexualitet på kvinnan (arrangerade äktenskap). I många u-länder gifter man bort flickebarn som inte "kan tänka" ännu, för att göra det lätt för männen. Det är ganska 50/50 i världen om kvinnan får vara fri, eller inte. Så tänk längre än vad näsan når.


    Män och kvinnor har olika viljor bara p.g.a. olika kön mellan benen, och de passar inte. Självklart ska kvinnor få klona sig själva om de vill. I de länder där kvinnan är en fånge får man flest barn. I länder där kvinnan är fri sjunker födelsetalen. För att jämna ut oddsen bör man tillåta kloning av kvinnor. Annars får vi en värld som inte jag skulle vilja leva i.... Och inte du heller säkert.


    Alla är inte som du. Har du samma svårigheter som TS, eftersom du inte förstår det?

    Du resonerar som om alla kvinnor känner som du samt borde göra som du. Sedan börjar du svamla om annat. Det låter nästan som du lever i din egen värld. Som om du inte är van vid att umgås med folk eller höra andras uppfattningar.

    Japp, hälften av alla äktenskap spricker förr eller senare. Det betyder alltså att hälften håller. Dåliga odds? Inte nödvändigtvis.

    Ja, våld och kvinnoförtryck är hemskt, men dra inte alla män över en kam. Födelsetalen sjunker när kvinnor kan bestämma själva. De flesta vill inte ha så många barn, men de flesta vill ha barn.

    Men sex, barn och förhållanden är inte för alla. Det är helt ok. Men som sagt, dra inte alla över en kam.
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    StudierKemi skrev 2024-01-07 00:14:57 följande:

    Det går inte att förändra något. Jag kan tänka mig att den jättestora majoriteten inte är nöjd, men det går absolut inte att göra någonting. Man kan inte äga någon annan. Alla är fria... Det fanns en man som jag fann VÄLDIGT attraktiv för 2 år sen, han var 32 år och jag var 30 år. Vi gick i samma YH-klass, men ingen går i den klassen längre, den är upplöst. Alla som skulle bli läkemedelstekniker har redan blivit det vid det här laget. YH-utbildningen var bara 1,5 år lång. Han såg ut som en ung Jake Gyllenhaal, och när han var hemma hos mig så visade han mig hur han kunde göra pull-ups (han var grym), han var en salladsälskande man, åt mycket varierat, var rolig, hade sånt flyt i talet, tjockt hår, och kunde vinna enkelt kunskapstävlingar i skolan. Jag ville ha honom. 


    Det har gått 1 år och 1 månad sedan jag såg honom sista gången. Hoppas att jag inte behöver se honom igen, för jag är för rädd för att annars tappa kontrollen. Jag vet inte vad som skulle hänt, men inget som gynnar min psykiska hälsa iallafall. Jag hoppas att jag slipper såna starka känslor. Dessutom är inte min motivation stark för att vilja att NÅGON dyker upp och vill vara med mig. Det är INTE kvinnor som får orgasm under sex. Så hoppas att jag slipper allt sånt.


    Jag är allt annat än asexuell, och jag får en superstark orgasm varje kväll. Jag kan inte leva utan denna drog. Jag blir kåt vid 16-tiden och brukar hålla mig till 18-tiden, sedan blir det att åka av med olika sexleksaker. Men med en man kan jag inte komma. Av den anledningen mår jag dåligt psykiskt av samlag med en annan person. Jag är lyckligast ensam. Det jag kände till denna 32-åring var oerhörd kåthet, och det var som små känslo-explosioner i kroppen. Men jag lärde bort dessa för att kåthet blev aldrig till orgasm. Det var inte det att han hade en kort p*nis, det är att jag, och väldigt många kvinnor som har svårt att komma under sex av vaginal stimulering. 


    Det är fantastiskt att kvinnan ens kan få orgasm, eftersom människans förökning inte hänger på denna. Så jag är glad att den känslan ens finns att finna. Men det är bökigt, och min erfarenhet säger mig att män inte vill genomföra en fittslickarmaraton, så resultatet blir ju att kvinnan inte vill ha sex ihop med mannen i det långa loppet, i såå många förhållanden... Naturen är mystisk. Det är som det är. Men jag mår dåligt i alla fall när jag hör om yngre kvinnor som känner sig kåta, sån som jag var förr, och de TROR att de nöjer sig med att mannen sprutar ner dem. Detta släcker inget. Det är synd om dem, och de borde prova på andra metoder... Stackars dem, HUR överlever de?


    Alltså, män och kvinnor passar inte egentligen. Jag har redan genomgått fasen då jag var kåt och männen försökte lösa dettaa genom att spruta ner mig med sina egna brinnande lustar, sina egna höjdpunkter, men inget fungerade i åratal. Kvinnor är sena med att börja onanera enda fram till starka orgasmer, men sedan när de fattar vill de onanera istället för att kn*lla med en man. Naturen är inte logisk, det är ingen matematiker som har suttit och tänkt ut allt det här. Allt är huller om buller och man får inte ha för höga förväntningar i livet. Ställ dig in på ett liv i ensamhet, så att du inte blir missnöjd senare!!! Gör själv-utveckling till din huvudsyssla så du inte blir en loser en dag! Vill bara få dig att förstå det för det är livsviktigt...


    Ingen idé att svara egentligen. Du lider uppenbarligen av psykisk ohälsa. 

    Men lite taskigt att kapa en 18-årings tråd med denna predikan samt dina egna problem. Tycker du inte?

    Starta en egen tråd i stället, som handlar om dig.

    Du trivs bäst som singel och utan män. Fine. Bra, du ska leva som du vill, göra det du mår bäst av.

    Men alla är inte som du, även om du är långtifrån ensam.

    Du är dessutom väldigt okunnig om sex om du tror att män och kvinnor inte kan ha sex på andra sätt än samlag. Att en kvinna inte kan bli tillfredsställd av en man. Bara för att du inte blev det, eller har haft dåliga älskare.

    Dessutom har du dålig koll på manlig anatomi. Manlig orgasm behövs inte heller för att föra släktet vidare. Särskilt inte starka orgasmer som du pratar om. Det räcker med utlösning. Män kan få utlösning utan att få orgasm. Samt faktiskt - även om det är mindre vanligt - orgasm utan utlösning.
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    anonym05swe skrev 2024-01-07 12:09:56 följande:

    Ja men samtidigt har hon velat skriva vidare också. Igår skrev vi rätt länge. Är det ett bra tecken för mig?


     


    Om hon fattar att jag gillar henne bör jag väl ändå fortsätta chatta och lära känna henne mer och fortsätta visa att jag bryr mig?


    Trevligt att hon har hört av sig. Fortsätt hålla kontakten, men börja inte prata om förhållande eller att du gillar henne förrän ni har träffats åtminstone en gång till. Och då måste du känna av stämningen. Det kan hända att hon gillar dig enbart som vän, men har du tur är hon intresserad tillbaka.
  • Anonym (Tvillingmorsan)
    StudierKemi skrev 2024-01-07 12:10:35 följande:

    Naturen har gjort att det ska kännas jobbigt för alla. Män har det jobbigt för att de inte har lätt att få sex, och kvinnor har det jobbigt för att de inte har sex med den som de vill egentligen. Den kvinna som har sex med dig kommer inte att känna sig nöjd, så är det här i livet. Det är naturligt. Sexlösa förhållanden är väldigt många.


    Jag har inte mycket tid och ork för barn, jag har BARA 1 CHANS TILL, jag kommer att välja den bästa mannen för att få det bästa barnet, eller så känner jag att jag inte vill ha någon alls. Singelskap ökar. Så tänker det autonoma nervsystemet inuti kvinnan som håller i en livmoder, som har plats för ett enda barn till, och där nervceller bortom min kontroll signalerar vad jag ska göra. (Kroppens andra hjärna, bukhjärnan).


    Jag har berättat min plan nu. Du kan inte ändra på min världsbild, på en kvinnans världsbild. Om du försöker ändå så kommer INTE kvinnan känna sexlust till dig. Lämna kvinnor ifred bara, gör själv-utveckling, odla en större hjärna. Det måste väl vara väldigt kul att ha?


    Sluta kapa den stackars 18-åringens tråd! Vad är ditt problem?

    Om du fortsätter kommer jag att anmäla dina inlägg.

    Du kan starta en egen tråd där du kan föra dina dina misantropiska monologer.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?