• Anonym (Lugn)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2023-11-23 21:17:57 följande:

    Du tror folk pratar om det på event som organisationer anordnar vid en dans på en bankett eller efteråt eller innan där dessutom åldersgrupperna är breda (13-23 typ men mest personer mellan 17-19)? Du tror jag skulle våga ta sådana risker och ställa direkt till henne? 


     


    Jag hade inte heller möjlighet att prata med henne om det då det var en så kort tid (en helg) 


    Japp, det tror jag.

    Att kolla någons profil är inte stalking.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 21:41:24 följande:

    Jag vågade inte men vågar definitivt vara med henne. Är dock mer introvert och mindre risktagande, speciellt i sociala situationer vilket gjorde att jag förmodligen inte vågade prata om att ses efteråt.


     


    Vet inte om vad jag kan göra åt det heller att jag inte vågar ta risker i sociala sammanhang eller öppna upp mig för folk såvida jag inte känner de på djupet. Så tror det också är ett hinder för mig med att prata med henne. Målet är detsamma men det är ett problem som jag känner till hos mig själv som rör att bli med någon som är jobbigt. 


    Ja, som sagt så bör du nog fokusera mer på det problemet än hur ert förhållande skulle se ut.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 21:56:29 följande:

    Jag tror dock att jag ändå skulle vara en bra partner till henne då jag skulle slippa ta risker överhuvudtaget som nämns. Är inte dålig på att uttrycka kärlek.


     


    Innan jag ev blir ihop med henne skulle jag även bygga upp en relation med henne också genom dejter sedan tidigare nämnt. Så det problemet finns inte då på samma sätt. 


     


    De problemen är inte så farliga heller i ett förhållande, alla är inte extroverta. Jag är typ enbart extrovert när det behövs (ex när jag vill uttrycka en åsikt om x sak) eller skapa en diskussion ex. Skulle definitivt öppna upp mig helt för henne, det spelar ingen roll då det är en privatsak. 


    Du verkar inte ta in det folk skriver. Är det för att du inte kan? Eller för att du inte vill?
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2023-11-24 07:59:20 följande:

    När borde jag till henne att jag gillar henne? Efter att vi setts flera gånger? Om jag tror hon känner samma? Direkt? 

    Eller borde jag som någon sade tidigare försöka få henne att vilja ha mig först innan jag säger till henne?  


    Du vågar ju inte ens skriva, så vad spelar det för roll? Du är inte där ännu på långa vägar. Kontakta henne istället för att fundera på framtiden.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2023-11-24 18:24:18 följande:
    Fast då skapar jag ett persona som inte stämmer. Jag ska givetvis hänga med andra den helgen men jag kan inte agera som jag gillar andra väl? Hur menar du? 
    Precis, jag håller helt med dig här. Akta dig för att lyssna på folk som kallar sig töntiga saker som Casanova. Du är ingen casanova och det är verkligen inget att försöka bli heller.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2023-11-26 19:06:40 följande:
    Vi är inte ihop men det blir jobbigt om man inte kan träffas om vi skulle bli ihop så mycket som båda önskar

    Det som spelar roll är att det är jobbigt om vi skulle bli ett par och inte kunna träffas så mycket som möjligt. 

    Jag är dock som sagt redo att så mycket som möjligt träffa henne om vi blir ett par trots distansen. 
    Mycket prat på dig och lite action. Du skulle ju göra allt för att ni skulle komma närmare innan ni ses igen, men nu vill du inte skriva och börjar tycka att det skulle bli jobbigt?? WTF.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2023-11-26 19:58:50 följande:

    Jag kommer ev skriva när det närmar sig (typ någon dag innan). Är inte jobbigt att skriva med henne, inte alls. Snarare roligt. 


     


    Läs dessutom första inlägget (nämnde att distansen är ett problem, klart det är jobbigt om vi skulle bli ev bli ett par om vi inte kan ses ofta)


    Ja, jag läste. Det är ju det jag svarade på. Varför vänta? Du skulle ju bygga kontakt, eller?
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2023-11-26 20:31:57 följande:

    Ja, men vill inte riskera vara "för på" typ. Kanske är det då bättre att vänta tills någon dag innan vi ses eller typ 2 dagar innan jag skickar något?


     


    Vet att fornminne även sade att det är bättre att vänta tills vi ses för att då hänga med henne hela den tiden mellan de olika passen som vi har. (om jag väntar alltså och försöker bjuda in henne till något efteråt då efter att vi hängt där)


    Som sagt, mycket snack men du gör inget.
  • Anonym (Lugn)
    Anonym (Casa de Casanova) skrev 2023-11-26 21:04:52 följande:

    Men HerreGud!


    Först väljer du en töntig signatur (Lugn) och tycker att TS skall lugna ner sig, minska dramatiken. Nu plötsligt eldar du på honom och frågar om han verkligen vågar kontakta tjejen i fråga. Snabba svängningar


    TS, jag hade aldrig förtroende för sån ombytlig människa som (Lugn).


    Kul att jag just du närmner töntig signatur hahaha. Blev du lite kränkt när jag sa till TS att han aldrig ska lyssna på wannabe players som kallar sig alfa, erfaren, eller just casanova.

    Ja, jag tycker att han ska lugna sig och inte börja planera hur de ska lägga upp helgerna när de är tillsammans. Att skriva lite när han väl har tagit kontakten är en helt annan sak. Men du tycker väl att han ska ghosta och negga henne nu. Kanske ge henne en backhanded compliment så hon blir lite osäker? Det är väl din melodi?
  • Anonym (Lugn)

    Fattar noll nu. Du skulle göra allt för att ni skulle bli tillsammans och absolut inte prata med någon annan, men nu har du gjort just det? Varför?

Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?