• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-06 17:31:54 följande:
    Så bygger man kontakter. Om du tycker att det är ointressant är ju trist för dig, för så går det till. Folk kommer att tycka att du är riktigt udda om du gör direkt på det djupa. Förmodligen därför du aldrig lyckats få en tjej.
    Nej, jag har alltid varit ytlig och aldrig ställt djupare frågor. Däremot så får jag snarare jätteintensiva känslor för någon och sedan går det månader, om inte år innan det sker igen och nej jag har snarare gjort motsatsen.

    Den dejten jag gick på var ex min första dejt någonsin. Så nej det har inte med det att göra. 

    Så har inte med det att göra iaf. 
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-01-06 17:33:17 följande:

    Förstår du inte alls hur man lär känna foll?
    Man pratar om småsaker och bygger vidare för att veta vem den andra är, så man vet bakgrund, vad de gillar och inte, vilken humor de har, vet när de är ironiska eller ledsna.
    Man kan inte hoppa över flera steg för att man inte tycker det är intressant, precis som man inte blir ihop med nån man inte känner (om man är äldre än 12).


    Ska du prata om djupa saker (vad räknas dit för dig?) måste du bjuda till för att komma dit.


    Jo, självklart gör man det men det är fortsatt inte roligt speciellt inte med en framtida ev partner. Då bör man vara redo för start att kunna prata om saker man vill ex. 

    Modern dejting är dock så tröttsam, personer byter partners var och varannan och då att vilja dejta för äktenskap är så tabu. 
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-06 17:43:49 följande:
    Jag pratar om hur du skapar kontakt med folk. Att dina känslor är si eller så, spelar ingen roll. Det är så det funkar bara. Man börjar inte med det djupa. Man börjar med att lära känna varandra på ett ytligare plan först. Gör det istället.

    Jag börjar aldrig med det djupa dock, alltid tagit det lugnt men tidigare när jag gick i 7:an så sade jag rakt ut exakt mina känslor väldigt för tidigt och det gick sisådär men sedan dess har jag alltid varit ytlig först och aldrig gått på djupet i början såklart. 


     


     

  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-01-06 17:42:20 följande:
    Vad är det du vill prata om?
    Saker som hur man vill att ett ev förhållande ska vara exempelvis, mål, vilka röda linjer som finns, vilka delar av ett förhållande som den anser som viktigast, vad den kräver av mig i ett förhållande ex dvs dynamik överlag. 
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-06 17:52:14 följande:
    Men du, SNÄLLA. Ännu en gång: Vi pratar INTE om dina känslor. Vi pratar om HUR DU LÄR KÄNNA NÅGON.

    Ställ frågor om personen.
    Lär känna varandra.

    Ja och det gör jag alltid men du måste inse att det inte spelat en roll för har alltid gjort det utan resultat, min självkänsla är inte direkt stark heller på relationsfronten för att jag alltid blivit avvisad. 


     


    Jag hann prata med henne där och försökte lära känna henne så mycket det gick genom att ställa frågor ex och bara prata i allmänhet med henne. 

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-06 17:59:17 följande:
    Man får inte alltid det resultat man vill ha. Det är bara att fortsätta försöka. Men rekommenderar verkligen att du tänker om.

    Ja, är dock så jobbigt att ständigt bli avvisad och nästan behöva ge upp. Fattar dock inte varför hon lämnade mig på read, vore bättre om hon bara sade typ "nej tack" eller något helst. Är så tråkigt men ja, det är bara att acceptera. Det är bådas förlust enbart för vi hade blivit ett bra par förmodligen. 

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-06 18:00:14 följande:
    Vad frågade du henne då?


    Jag frågade henne typ om hennes skolgång exempelvis, eventet i sig och sådana frågor för ville inte att hon skulle riskera veta att jag var intresserad av henne direkt. 


     


    Hoppas dock inte det är läckt till någon annan i organisationen för det är en helt personlig privatsak som inte angår någon annan. 

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-06 18:08:23 följande:
    Ja, livet är tufft.
    Dock är det seriöst jobbigt att aldrig ha varit i ett förhållande eller liknande. Dagen jag går in i ett avslutar jag mitt konto här förmodligen för att fokusera på hon som jag blir ihop med.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-01-06 18:27:38 följande:
    Va? Han har ju knappt pratat med henne alls och vet inget om henne, inte ens om hon har pojkvän, men vill diskutera djupa saker som mål i relationen! 
    I ett senare skede ja, herregud inte direkt såklart.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-01-06 18:26:29 följande:
    Man brukar prata med sina vänner. Vad är den stora grejen med att hon berättat det?
    Jag sade inte att hon har gjort det men att det finns en sådan risk, det vore jättejobbigt för det är en sak som enbart rör oss två. Jag skulle aldrig läcka uppgifter om någon. 
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?