• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (Lugn) skrev 2024-09-28 19:47:42 följande:
    Börja med att fråga om ni kan ses. Sedan löser du avståndet.
    Något mer du vill diskutera?
    Alltså andra svårigheter finns också kvar, vet ex inte vem annars jag kan se mig med om detta inte går vägen som ett exempel.
  • anonym05swe
    Anonym (Lillan) skrev 2024-09-28 20:44:01 följande:
    Klickar ni så löser ni det med att träffas på helger. Normalt så blir det väl att man åker till varandra varannan gång och såsmåningom kanske någon av er flyttar till den andra. 

    Ja, men det är fortsatt jobbigt och inte optimalt även fast jag såklart skulle gå med på att göra det för henne om vi vore ihop.


     


    Ja, vill såklart flytta ihop som mål i en relation.

  • anonym05swe
    Anonym (Jonna) skrev 2024-09-28 21:06:20 följande:
    Du svarade inte på min fråga angående detta. Du har skrivit flera gånger att du inte vet vem du kan se dig med om detta inte går vägen. Sen skrev du att du har träffat flera trevliga tjejer och att DET gjorde saken värre. Så det blir värre för dig att det inte finns andra tjejer och det blir värre för dig när det FINNS andra tjejer. Helt ologiskt.

    Menade alltså att det skulle bli värre om jag skulle få känslor för någon av dem (har inte det så är inget). 


     


    Vill verkligen vara i en bra relation med hon jag gillar om det går. Samtidigt så kommer det bli antingen jätteroligt om hon inte avvisar och jobbigt med en potentiell avisning då jag inte har en aning om vem annars jag kan vara med också.

  • anonym05swe
    Anonym (Jonna) skrev 2024-09-28 21:07:19 följande:
    Vad tänkte du göra med avståndet när du i slutet av augusti skrev att du skulle bjuda ut henne någon av de närmaste tre helgerna?
    Typ mötas i mitten om det går
  • anonym05swe
    Anonym (Poppe) skrev 2024-09-29 02:36:42 följande:
    Du behöver inte ha flera tjejer på lager. Det är inget konstigt alls med att bara kunna fokusera på en person. 

    Själv tycker jag att det är en fin egenskap. Ingen tjej vill vara en i en lång rad. Hon vill vara unik. Hon vill vara den enda du ser. Det gör henne trygg och får henne att känna sig värdefull.

    Om en kille direkt går vidare till nästa tjej, efter att ha fått nobben, så visar det att hans intresse var ytligt och att tjejen inte betydde särskilt mycket för honom. Är det så du vill att andra ska se på dig?

    Nej, har inte det heller. Gillar enbart henne.


     


    Ja, hon är den enda jag gillar. 


     


    Har inte gjort det heller. 

  • anonym05swe
    Anonym (Inget på spel....) skrev 2024-09-28 22:29:09 följande:
    Är man intresserad av en person, på riktigt, så funderar man inte över en backup plan om det inte skulle fungera med den man är intresserad av. 

    Eftersom det är viktigt för dig att ha en backup ifall det inte fungerar med hon du påstår dig vara intresserad av  så är det viktigare gör dig att ha en relation än vem du har den med.

    Herregud, har enbart intresse för henne. Inte heller sagt att jag kan tänka mig någon annan. Bara sagt att det är jobbigt om det inte går vägen med henne. 


    Nej så är det inte.

  • anonym05swe
    Anonym (Inget på spel....) skrev 2024-09-29 20:38:28 följande:
    Varför dillar du då om "jag vet inte vem jag ska bli ihop med om det inte blir henne"? Du är fortfarande för låst vid att det ska bli en livslång (helst) relation istället för att ta det som det kommer. 

    För jag vet inte det, det betyder inte att jag söker någon "backup" bara för jag sade det. 


     


    Varför skulle jag inte vilja ha en långsiktig relation? 

  • anonym05swe
    Anonym (Inget på spel....) skrev 2024-09-30 08:50:56 följande:
    En långsiktig relation växer fram. Det är sällan något man bestämt sig för från början. 

    Jo, eftersom du vill veta vem du ska fokusera på om det inte blir hon du inte lyckats fråga om en dejt med än så söker du en backup. Det är dina egna ord "jag vet inte vem jag ska ha en relation med om det inte blir henne". Det är inget man funderar över om man är förälskad i någon. 

    Jag är vansinnigt förtjust i min vän som jag träffar då och då, när vi får till det. Det finns absolut ingen annan jag vill vara med förutom honom. Vi har massor med hinder i vägen i form av avstånd, barn på respektive håll och liknande och ändå får vi till det så ofta vi kan för att vi VILL umgås, VILL träffas. Då jobbar man sig runt hindren, om man VILL något. 

    Du ser bara hindren och är inte villig att riskera något för att, kanske, vinna något. Det är säkrare att säga att du vill men skylla på omständigheterna och "logistiken". 
    Nej men vill inte heller dejta eller vara en partner till någon utan en långsiktig vision. 

    Misstolkning. Inte det som åsyftas utan enbart att om detta inte går vägen vet jag inte vad som sker framåt. 

    Man kan vilja saker men logistik kan stoppa det ex. 

    Har faktiskt skrivit med henne rätt länge som är en risk. 
  • anonym05swe
    Anonym (Jonna) skrev 2024-09-30 09:44:38 följande:
    Undrar fortfarande över varför du i slutet av augusti skrev att du skulle bjuda ut henne någon av kommande tre helger. Du skrev sen att du ?inte hann? under de helgerna - varför har du inte gjort det efter då?
    Har inte kunnat göra det då pga andra faktorer.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-09-30 12:17:28 följande:
    Vad för faktorer?
    Ex hur hon skulle tolka det. Vill avslöja det senare att jag gillar henne men inte så hon direkt vet att jag gillar henne innan jag träffat henne kanske 7-8 gånger
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?