• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2024-09-11 20:09:43 följande:

    Inte nödvändigtvis. 


    Mer kreativt än en restaurang och dessutom bara ett exempel på saker att göra som är tråkigt på en dejt. 


     


    Nej, allting är inte mitt fel. 


    Alltså ett exempel på saker som är roligare än på en restaurang.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-09-11 21:22:54 följande:
    Vad är det kreativa med en promenad? Utveckla.
    Var bara ett exempel.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-09-12 20:14:58 följande:
    Ja, ett svar du ger på frågan vad en kreativ dejt är, då får du utveckla ditt exempelt för det är rätt mundant utan förklaring.

    Behöver inte vara så. Kan fungera. 


     


    Det är överlag dock väldigt jobbigt med allt detta krångel och stress för allt detta. Vill verkligen ge allt i en relation i en bra relation.

  • anonym05swe
    Anonym (Lillan) skrev 2024-09-13 13:42:58 följande:
    När
    man velar så här länge som ts har gjort och sönderanalyserar och är rädd för att det inte ska leda till en livslång relation (innan det ens är en relation) så är det nog rätt kört.

    ts behöver släppa detta, han är inte redo att anstränga sig för att nå dit han vill och han är inte redo till att hitta lösningar eller ens kompromissa om en så pass liten sak som att äta middag ihop (om det så är en hamburgare i slutet av promenaden eller en restaurang efter bowling) för att få en chans att lära känna den han verkar tänka på väldigt mycket.

    Kanske inte kört men det är tufft läge ja. Ja, klart jag analyserar för står väldigt mycket på spel. 


    Jo, är redo att anstränga mig för det. Skulle kunna kompromissa jo. 

  • anonym05swe
    Anonym (Hej) skrev 2024-09-15 08:07:19 följande:
    Det som irriterar mig när jag läser dina svar TS är att du verkligen inte har läst eller förstått någonting av vad vi alla har skrivit här sen november. Du fortsätter skriva dina sanningar trots att vi alla (med oändligt mycket mer erfarenhet) skriver att du har fel, med andra ord bryr du dig inte ett smack om vad vi skriver här.

    Lägg ner dina amerikanska dejtningråd, gå ut och äta gör man nästan inte ens på tredje dejten i Sverige så skriv inte mer om innovativa dejter eller liknanade för du gör bara bort dig när du visar att du inte förstår någonting.

    Det är varken särskilt modigt eller mycket som står på spel när man frågar om en dejt, alla vi som skriver har gjort det tusen gånger och vet med erfarenhet vad det innebär. Du tror att du är den enda som är i din sits när det är så vanligt så att du kan fråga random människa på stan och få deras historia. Du är bara feg, inget annat.

    Jo, jag läser och förstår. Samtidigt måste ni förstå att jag inte är er. Är en unik sits. 

  • anonym05swe
    Anonym (Jonna) skrev 2024-09-16 08:40:03 följande:

    Nu får du väl ge dig. Varje situation är förstås unik på något sätt eftersom alla människor är olika, men vad är det mer än det som gör situationen unik? 


    Du tolkar också allt nytt som sker som att det gör situationen svårare, varför? Du har tidiga skrivit att det är ett komplicerande problem att du inte vet vem du ska vara intresserad av om den här tjejen inte vill ha dig. Nu menar du dock att det faktum att du har träffat andra tjejer som är trevliga gör saken svårare. Förklara hur båda de sakerna kan vara sanna?


    Främst avståndet. Vet heller inte vem annars jag kan bli ihop med om detta inte går vägen. 
  • anonym05swe
    Anonym (...) skrev 2024-09-16 19:16:58 följande:
    De enda som slösar tid är väl vi i tråden... TS verkar stormtrivas med status quo
    Nej, läget är inte bra rörande detta.
  • anonym05swe
    Anonym (Hej) skrev 2024-09-16 19:47:01 följande:
    Ja, jag håller med. Speciellt som TS inte ens bemödar sig med att skriva mer än 10 ord som svar, vi är verkligen ointressanta för honom (vilket ju också han visar när han fortfarande har samma svar som han hade för 6 månader sen).

    Jag borde sluta svara men blir så satans provocerad av hans kommentarer.

    Nej, det stämmer absolut inte alls på något sätt. Jag har svarat ofta och återkommande flera gånger. 


     


    Nej, då hade jag inte svarat alls. 

  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-09-17 13:20:22 följande:
    Ändå gör du inget åt det, så det är nog inte så dåligt som du inbillar dig. Du verkar trivas med att tro att du någon gång kommer att bjuda ut henne,. För det är det din mognad klarar av, att dagdrömma. 
    Har skrivit med henne ett tag. Nej, trivs inte med detta men tror jag nog kommer behöva överväga andra vägar framåt iom avståndet. Nej, jag är mogen.
  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-09-17 13:20:22 följande:
    Ändå gör du inget åt det, så det är nog inte så dåligt som du inbillar dig. Du verkar trivas med att tro att du någon gång kommer att bjuda ut henne,. För det är det din mognad klarar av, att dagdrömma. 
    Det största problemet är avståndet och att hon är i lumpen men det är även ett problem att de flesta inte ens söker långsiktigt. Vill inte hamna i en dålig relation eller en relation som inte är jättebra på alla nivåer under en lång tid.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?