• Anonym (Lugn)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2024-01-21 20:26:21 följande:
    Jo, många förhållanden börjar långsamt och inte med att en person direkt erkänner att den gillar den andra. Att bli hennes är fortfarande möjligt. 

    Jag är även redo att offra mycket för att bli med henne (som fritid ex)
    Förhållanden handlar inte om att offra saker, utan att hon först och främst ska vara attraherad av dig. Det är inte omöjligt, men baserat på hur du skriver här och hur du resonerar, så tror jag att chansen är mycket liten.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-21 20:32:00 följande:
    Ja, det växer dock över tid för vissa och för vissa inte. Så är fortfarande möjligt. Inte direkt varit överdrivet speciell mot henne när vi hänga på event heller eller gjort något speciellt med henne på evententen förutom att aktivt ha tagit kontakt. 

    Om hon blir min partner skulle jag utan tvivel typ gå som på moln.
    Ja, det skulle du säkert göra, men nu lär det inte bli så. Bjud henne på fika, så vet du snart och kan släppa detta oavsett hur det blir.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-21 21:03:58 följande:
    Nej men hon är också sällan aktiv på soc.med i allmänhet (lägger sällan upp ex) så har nog med det att göra. Är absolut möjligt att det kan bli vi
    Det säger mycket, ärligt talat. Inte en enda gång. Att hon lägger upp sällan har noll koppling till att skriva privat med folk. Du verkar ju livrädd för att se verkligheten och tar alltid på dig skygglapparna. Våga fråga om fika. Bara riv av plåstret.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-21 21:14:04 följande:
    Jag ska göra det bättre, ska typ dagen innan vi ses fråga om hon vill ta en fika innan vi klubbar (kanske typ 2 h innan i närheten) 
    Fast du har ju ingen aning om när det blir. Du skjuter ju bara på det och ditt hopp ökar. Tro mig, det är ingen bra idé.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-21 22:01:32 följande:

    För de vet att en annan jag föll för tidigare föll jag för på liknande sätt liksom (snabbt men starkt) 


     


    Hade gärna pratat om typ detta med henne på typ en 3:e-4:e dejt typ. Skulle dock utan tvivel bli ihop med henne direkt om vi båda vill efter vi ses när vi klubbat


    Det här resonemanget är ett problem. Du kommer säger att det inte är det, men det är verkligen ett problem. Du är SÅ fast i dina felaktiga tankebanor. Du planerar SÅ långt i förväg. Det går inte att planera så. Du måste ta det som det kommer. Jag tror på riktigt inte att du är mogen för detta. Antingen har du svårt för det sociala eller så har du bara inte mognat tillräckligt. Men det här är problematiskt.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-21 22:16:16 följande:

    Ja, jag planerar långt i förväg (men enbart utifall att saker kommer ske eller inte ske) för är strukturbaserad som person.


     


    Självklart kommer jag ta det som det kommer, planerar enbart långt i förväg (om det går som jag vill och om det inte går som jag vill) liksom så jag slipper gå runt och ta felbeslut utan tar beslut med mindre risk. 


     


    Jag har inte svårt för det sociala utan är snarare introvert och riskminimerande som person enbart och är definitivt mogen för ett förhållande. Att gilla någon villkorslöst är inte jobbigt för mig överhuvudtaget.


    Kärlek är inte strukturbaserad. Du kan inte riskminimera.

    Ok, det är något som skaver ordentligt i alla fall. Du verkar inte förstå vad folk skriver. Du verkar fastnat i något kugghjul där du tror att dina känslor för henne ska vara nog. Det funkar inte så.

    Säger det igen. Ta en förbehållslös fika med henne. Inget annat. Sedan vet du. För det du håller på med här är inte sunt.

    Håller med Fiona. Prata med en vän. Men du vet förmodligen hur de ska reagera och är rädd för att höra det. Och nej, du ska självklart inte ta upp detta med tjejen.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-21 22:30:20 följande:

    Nej, den är inte strukturbaserad såklart men jag som person är det. Är en såå jobbig situation.


    Jo, jag förstår vad folk skriver och har sedan tidigare skrivit att för att jag ev ska bli ihop med henne behöver vi träffas flera gånger innan med varandra enbart och om vi båda vill såklart. Mina känslor kan bli svagare eller starkare och samma sak kan ske för henne. Jag skulle enbart bli ihop med henne om vi båda vill såklart liksom. 


    Ja, vill träffa henne för en fika såklart och skulle enbart ta upp mina känslor för henne efter ett tag såklart (typ 3:e träffen)


    Nej, du förstår inte vad folk skriver. Dina svar visar tydligt att det gör över huvudet på dig.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-22 15:35:56 följande:
    Hon tänkte inte bjuda in mig från början så jo, någonting har definitivt hänt, ska även bjuda in henne till en fika efteråt i hennes stad. Är enbart henne jag gillar 
    Varför lägger du hela tiden "är enbart henne jag gillar" eller "jag tycker om henne på riktigt" och liknande? Du verkar inte förstå att det helt saknar betydelse för hennes känslor för dig.

    Nu tar du ju inte till till något, är som en teflonpanna, men sättet hon sa det när hon sa att du väl kan hänga på, är ofta något som man säger om man har samma intresse. Typ, jahaaa gillar du också Taylor Swift, då får du väl hänga på när hon kommer till Sverige". Jag är ganska övertygad om att du läser in för mycket. Alldeles åt skogen för mycket.

    Och det här med dina vänner och tjejen i sjuan. Det är FEM ÅR sedan. Du har förhoppningsvis gått från barn till något mognare nu. Så släpp det. Prata med dina vänner. Tror verkligen du skulle tjäna på att höra vad de tycker. De känner ju dig och kanske kan ge dig lite input.
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-21 19:59:41 följande:
    Okej, gör det imorgon då. 

    Du tror inte hon vet att jag gillar henne redan?
    Och nu är det "imorgon". Har du frågat henne?
  • Anonym (Lugn)
    anonym05swe skrev 2024-01-22 16:12:04 följande:
    Ja och vi ska äta tillsammans där (vågade inte gå längre som jag kommer göra efter att vi setts då
    Men toppen!! Vad frågade du och när ska ni två ses för att äta?
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?