• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (K) skrev 2024-05-31 17:21:35 följande:
    Vad gör du om hon inte vill kommunicera vad som känns bra? Det är rätt vanligt.
    Då pratar man, ställer frågor och ger stöd ex. 
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-05-31 20:42:27 följande:
    Kommunikation är tyvärr en av dina svaga sidor. I nästan 300 sidor har du enbart upprepat samma floskler gång på gång. Inget nytt. Bara samma. Som du uppenbart hört någonstans och försökt översätta (men misslyckats).
    Nä jag har inte upprepat floskler. Nej jag har inte översatt det och alla påverkas av andra. Vi är inte emeriter.
  • anonym05swe
    Anonym (Do) skrev 2024-05-31 21:20:05 följande:

     


    Japp, alla börjar utan en relation. Och för väldigt många går det åt helvete första gången. Varför? Därför att man inte riktigt vet vad man letar efter. Men man lär sig, man lär sig tolka signaler och vad man ska leta efter och vad man är mindre intresserad av hos en partner. 


    Du däremot har inte en aning. Dels har du inte skaffat dig erfarenhet på egen hand, dels vägrar du konsekvent ta till dig av råd i denna tråd.

    Du är en dryg besserwisser som är totalt oförmögen att skaffa dig en relation med en intim kärlekspartner. Det har sagts förut i denna tråd, fortsätter du såhär kommer du bli en ensamstående incel som sitter framför datorn och skickat ett PM i veckan till den här tjejen om 20år. 

    Förmodligen kommer du likea alla hennes stories och inlägg på sociala medier. När hon står omgiven av massa unga, snygga, kåta killar i lumpen. När hon åker på långresa till asien för muckarbidraget och lägger upp en bild där hon poserar på en strand med en surfarhunk. När hon kommer hem till Sverige igen och träffar sin kärlek och förlovat sig. När hon gifter sig. När hon stolt lägger upp bilder på sin förstfödda. Och så vidare.
    Troget kommer du vara där och likea alla hennes bilder, men inte kommentera på alla eftersom du inte vill att hon ska förstå att du är intresserad av henne. Du kommer PMa henne en gång i veckan och fortsätta hoppas på att ni ska växa in i relationen samtidigt som hon har skilt sig och är ute med tjejgänget för att ragga kåta mellanchefer på en afterwork. Där kommer du vara och gilla hennes alster på internet och tänka att nu så! Snart, väldigt snar, så kanske vi börjar växa in i ett förhållande


    Ja men det är det jag vill undvika. Vill ha en stabil första (förhoppningsvis enda relation). Jag vet vad för typ jag letar efter och vet redan vad jag inte är intresserad av i en relation. Såklart omöjligt att veta exakt varför men jag har också fallit för olika typer av tjejer personlighetsmässigt och så också. 

    Nej jag tar till mig av de bra råden och försöker verkligen gör det till en relation. Det är dock inte enkelt och hade helst redan varit i den relationen om det hade gått vägen och båda vill såklart. 

    Nej jag är inte en "dryg besserwiser" bara för jag inte vill begå omoraliska handlingar som att göra så hon riskerar tro att jag gillar henne enbart pga utseende eller dylikt. Och nej ska försöka agera rätt för att förhoppningsvis hamna med henne. Jag valde samtidigt inte att få känslor för henne utan det växte naturligt efter att jag hann prata med henne den andra gången och sedan efter det känna de känslorna. 

    Nej jag ska försöka agera för att jag ska bli den killen hon kan lita på och ge henne allt stöd och kärlek. Jag är som nämnt i ursprungsinlägget redo att göra mycket och är villig att vara på distans ex. Tror jag hade varit en bra partner överlag oavsett om det blir med henne eller inte. Jag vill göra mer för att få det att ske mn dessa känslor är tunga att bära, för har burit i känslorna i månader utan att kunna bar släppa ut det eller bara prata med henne på djupet. 
  • anonym05swe
    Anonym (Do) skrev 2024-06-01 01:24:56 följande:

    Vad är omoraliska handlingar i din värld?


    anonym05swe skrev 2024-05-31 23:56:43 följande:
    Nej jag ska försöka agera för att jag ska bli den killen hon kan lita på och ge henne allt stöd och kärlek. Jag är som nämnt i ursprungsinlägget redo att göra mycket och är villig att vara på distans ex. 


    Men det har vi sedan länge konstaterat att du är för feg för. Och vad är det du svarar nej på?


     


     


    Ganska mycket då jag i grunden är en konsekvensetiker. 


     


    Nej, jag är inte för "feg" för det jag värnar henne. Jag vill hellre prata igenom saker överlag med henne rörande allt detta. Handlar om att jag värnar henne, inte för att skydda mig själv. 


     


    Nej till det du antydde att jag skulle göra det du sade som inte stämmer. 

  • anonym05swe
    Kotti skrev 2024-06-01 01:59:54 följande:

    Hur har du lyckats mörka din ålder för henne?


    Det har jag inte, vi båda är 18/19
  • anonym05swe
    Fiona M skrev 2024-06-01 12:27:16 följande:

    Har du hört talas om hora/madonna-komplex TS?


    Nej? Använd inte sånt grovt språk tack
  • anonym05swe
    Anonym (...) skrev 2024-06-01 13:28:09 följande:
    Om du värnar om henne så ska du tala klarspråk och vara ärlig mot henne så hon får en chans att förhålla sig till det hela.
    Jag värnar om henne och därför har jag skrivit med henne och aktivt ställt frågor och träffats på riktigt. 
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-06-01 18:06:40 följande:
    Trollar du eller har du noll koll på psykologi?
    Jag har inte hört det uttrycket innan. 
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-06-01 18:33:45 följande:
    Googla och svara då.
    Läste länken och nej jag skulle hantera en relation bra och inte göra det som nämns för det komplexet. 
  • anonym05swe
    Fiona M skrev 2024-06-01 18:54:44 följande:
    Nu missförstår du igen.

    Det jag tänker på var hur du skiljer på att du ville ha en KK och den här tjejen.
    Du sökte en tjej bara för sex, och sen skriver du igen och igen hur du respekterar den här tjejen, att du absolut inte fallit för hennes utseende, och nu att du inte vill begå omoraliska handlingar mot (eller med?).

    Nej, jag vill inte ha det som du nämnde först, jag söker enbart en långsiktig relation. 


     


    Ja, vem vill begå omoraliska handlingar överhuvudtaget? Inte ja

Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?