Inlägg från: Anonym (Hjälp!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hjälp!)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Finns det någon i tråden som utifrån ts beskrivningar kan gissa vilken den stackars tjejen är? Jag har skummat men inte hittat detaljer. Ts besatthet är sjuklig och skrämmande och någon borde varna henne.

  • Anonym (Hjälp!)
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-02-08 08:54:37 följande:
    Alltså, hon lär ju märka hur han är. De har ju redan träffats. 
    Man får hoppas det. Han uppvisar ju en hel parad med röda flaggor.
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Hjälp!)
    anonym05swe skrev 2024-02-11 18:00:23 följande:
    Det är inte normalt att försöka bli ihop med någon så fort. Det är rimligare att vänta in tills det är rimligt snarare än att erkänna det när man i realiteten behöver känna personen mer innan man vet ens riktiga känslig. 

    Inte direkt så jag förväntar mig något heller. Om jag blir avvisad kommer jag bara  bearbeta det och sen hitta ngn annan. 
    Jo, det är normalt att bli ihop fort. Jag är ca 30 år äldre än du. Har haft tre långa relationer (dvs bott ihop, gifte mig och fick barn med en av dem). I ALLA fall blev vi ihop inom två veckor efter att vi träffats första gången. De flesta av mina vänner har liknande historia. Finns det något där så händer det ganska snabbt. Annars är det bara fantasier i den enes huvud.
  • Anonym (Hjälp!)

    Jag kan också lägga till att jag inte blivit ihop med en massa andra där det gått åt skogen. Känns det rätt är det lätt och då kör man. Man håller inte på med intrikata planer fler månader fram i tiden.

  • Anonym (Hjälp!)
    anonym05swe skrev 2024-02-11 18:34:32 följande:

    Och de har brutit isär? Vad tror du är orsaken till att tre eller två brutit isär? Är minskad risk för det om man känner varandra bra sedan innan, samma sak gäller vänskap. Du får bättre vänskap om du lär känna personen på riktigt. 


    Jag föredrar att lära känna min nästa partner mer innan jag går in i ett förhållande oavsett vem personen är. Att vilja lära känna ngn mer är motsatt till fantasier.


    Men snälla lilla du. Ena relationen varade fyra år,  Vi var unga, något äldre än dig, växte isär, sånt händer i den åldern. Sen hade jag en relation som varade femton år, äktenskap, barn, sen den tredje har jag levt med i tre år, pågår fortfarande. Du kan ju inbilla dig att det blir för livet om du väntar och planerar men jag tror är skeptisk.
  • Anonym (Hjälp!)
    anonym05swe skrev 2024-02-12 15:46:54 följande:

    Och varför ser folk det som fel att göra allt för den man gillar? Är det inte bra att behandla andra bra och göra så den känner sig bra? 

    Jag hade som partner älskat att göra allt för den andra och att den gör allt för mig. Att "offra sig" är rimligt.


    Jag vill inte att någon ska göra allt för mig. Att vara självuppoffrande är inte attraktivt. Att ha gränser, integritet och en egen vilja är viktigt i en relation. Men jag tror inte du begriper vad du egentligen skriver. Du tror det låter fint och att det är vad en tjej vill höra.
  • Anonym (Hjälp!)
    anonym05swe skrev 2024-02-12 16:01:45 följande:
    Självklart är gränser, integritet och egen vilja också viktigt men båda behöver offra sig och kompromissa vilket är poängen. Med allt syftas ex tid då man behöver träffa sin partner en del. 
    Men det går ju inte ihop. Du kan inte göra allt för en annan person och samtidigt behålla din egen integritet. Det är ju bara tomma, meningslösa ord du kör med. 
  • Anonym (Hjälp!)
    anonym05swe skrev 2024-02-12 16:19:11 följande:
    Jo det kan man (ex hjälpa din partner med alla sysslor även fast man inte bor ihop, hjälpa på alla plan) samtidigt som man inte gör det varje dag är exempel på det.
    Varför skulle hon vilja bli hjälpt på alla plan? Vad innebär det ens? Du bara gissar hur en relation fungerar och springer iväg med dina planer och tankar om den här tjejen. Det kommer aldrig bli annat än en fantasi.
  • Anonym (Hjälp!)
    anonym05swe skrev 2024-02-16 12:24:25 följande:
    Menade shippa
    Men du är ju kär i en tjej. Vi har snart 2000 inlägg om att det är henne du vill ha. Varför vill du då ha hjälp av en annan tjej för att ragga?
  • Anonym (Hjälp!)
    anonym05swe skrev 2024-03-03 15:42:20 följande:

    Är nu två veckor kvar tills jag träffar henne. Vad borde jag tänka på? Vilka råd har ni för det?


    Skriv ut den här tråden, sätt alla papper i en pärm och ge henne den. Det kommer göra susen!
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?