Inlägg från: Unfortunate Barista |Visa alla inlägg
  • Unfortunate Barista

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2024-02-01 18:17:28 följande:

    Jag har hela tiden sagt om vi båda vill och varit jättetydlig med det. Tror du missuppfattat isåfall för har nämnt det massa gånger men ja, köper råden (förutom kommentaren om det som inte stämmer) för har nämnt det massor av gången. Skulle självklart enbart ens vilja bli hennes om vi båda vill såklart (nämnt tidigare)


     


    Är ett kaninhål att falla för någon för har ingen aning om vart det leder till


    Jag råder dig till att lyssna för att förstå snarare än att lyssna för att svara. Ta till dig av vad ?Oj? skriver det är väldigt kloka ord. 
  • Unfortunate Barista
    anonym05swe skrev 2024-02-02 16:06:32 följande:
    Hade gärna haft det så men tror snarare att hon inte hade velat se mig mer efter det liksom. (Enbart träffat henne 3 gånger liksom). Vilka exakta råd i tråden?

    Har skrivit med henne men är rädd för att ge komplimanger för att inte ses som ytlig. Om vi blir ihop eller när ses mer skulle jag dock göra det. 
    Ledsen men det här är fullständig nonsens som visar på att du inte har någon koll. Du vinner inte intresse genom att hålla tillbaka kontakten och dämpa intresset so du visar. Det är precis tvärtom. 
  • Unfortunate Barista
    anonym05swe skrev 2024-02-02 19:01:33 följande:
    Så jag ska skriva ofta med hne så mkt som möjligt? 
    Den här tråden är uppe i 114 (!) sidor och har pågått i sedan november, vi är i februari månad nu och ni har setts 3 gånger. Du gör ingen progress alls, om du fortsätter så här så kommer hon att hinna bli tillsammans med en annan under tiden du mobiliserar.

    Du verkar inte förstå att du är konkurrensutsatt, det vill säga att det finns andra killar som också kan visa intresse och du verkar inte heller förstå att man är snabb med att inleda relationer när man är ung och att det är relativt enkelt jämfört med hur det är när ni blir äldre.

    När jag var i din ålder så räckte det att jag träffade en tjej på en fest för att jag skulle inleda en relation med henne. Det räckte alltså med en kväll för att förstå att hon existerar, ta kontakt, prata, visa intresse och be om att få träffa henne igen. Du har ett par tillfällen som är på ingående där risken att hon träffar någon ökar. Det är alla hjärtans dag, valborg, midsommar och i princip hela sommaren.

    Jag har bara läst från sida 112 och du går bara runt och runt i ditt resonemang. Du läser vad folk skriver till dig, men det är tydligt från dina svar att du inte alls förstår. För du repeterar bara vad du har skrivit tidigare. Trots att alla som skriver i tråden säger exakt samma sak.

    Du har fått väldigt bra och konkreta råd från både Anonym (H) och Anonym (Oj), där tänker jag speciellt på inälgget där en skriver att du ska skriva till henne idag och träffa henne inom 2 veckor och inlägget där du till och med får ett manus på vad du ska skriva till henne för att lägga banan från att bli kompis till att bli ihop. En tjej och speciellt en ung tjej, blir aldrig ihop med en kille som hon har börjat se som kompis, det är därifrån begreppet firendzone kommer från. Det kommer inte ändras förrän du kommer upp i 40 årsåldern.
  • Unfortunate Barista
    anonym05swe skrev 2024-02-03 15:01:25 följande:
    Nej för vi pratade om där vi kommer ses på konserten, har inte en dejt planerad. Ska göra det efter vi setts på konserten med hne. Hon kommer se mig för som ytlig om jag redan nu säger mina känslor för henne på det sättet.
    Lycka till 
  • Unfortunate Barista

    Du måste avdramatisera den här bilden som du har skapat av henne. du har gjort det här till en jätte grej och du har väldigt vag uppfattning om vem den här personen är. 


    Som kille initierar man en relation genom att visa intresse, inte en vänskaplig utan ett romantiskt intresse för tjejen i fråga. Detta gör du genom att tydligt visa att du vill ha henne och backar upp det med att visa att du är både självsäker, öppen och intressant. 


    Detta kan du göra genom att tex skoja med henne och anspela på er attraktion. Det är det som kallas för att flörta. Det visar att du är framåt. Det är väldigt enkelt när du kommer igång men du måste våga. 

  • Unfortunate Barista
    anonym05swe skrev 2024-02-07 15:34:24 följande:
    Mina vänner för råd om situationen mellan mig och henne* 

    Ja, men i första hand ska du visa henne att du gillar henne. 


    Jag förstår att du försöker vara ädel och hedervärd i ditt uppträdande.


    Men det alla här försöker coacha dig till är att förstå är att det är mer sannolikt att hon uppfattar ditt nuvarande agerande som obehagligt än som något annat. 


    Det verkar inte riktigt som att du tar till dig av det. 

  • Unfortunate Barista
    anonym05swe skrev 2024-02-07 16:16:23 följande:
    Jag ska göra det men vill inte göra det för stort. Ska inte direkt skicka blommor haha. 

    Vad skulle hon uppfatta som det? Skrivit med henne normalt. Dock tynger det att jag senast vi träffades inte våga berätta hur jag känner. 

    Är det konstigt att få en crush/bli förälskad så fort? Är det fel? 
    Det är absolut inget fel på att bli förälskad eller intresserad av en kvinna. Problemen riskerar att uppstå beroende på hur du förhåller dig till ditt intresse och dina känslor och därmed börjar agera på felaktiga sätt. 

    Det finns en tolerans för vad som är lagom, allt utanför den toleransen, vare sig för mycket eller för lite, blir problematisk. Så det gäller att hålla sig inom toleransen för vad som är normalt och lagom för att lyckas. Det finns säkert andra som förklara det här bättre.

    Skicka blommor i det skeede som du befinner dig i är t.ex. utanför toleransen, det blir fel. På samma sätt, att inte vara öppen med ditt intresse är utanför toleransen, det blir fel. Det är därför som Fiona M skriver "Nej, Bara nej".

    Alla vi som skriver till dig här, vill att du ska lyckas, men mängden intresse som du visar just nu är återigen utanför toleransen. Det är inte normalt att i februari smida planer för maj.

    Just nu är du långt under mini-nivån, så du måste bli tydligare. Det var två personer gav dig väldgit bra råd tidigare i tråden om vad du kunde skriva till henne, hur mycket och hur fort ni skulle ses. Det var på en väldigt bra nivå.

    Det är annorlunda för kvinnor, om man vill lyckas med en kvinna, måste man vara  målmedveten, tydlig och säker i sin kommunikation. Lyckas man så är man attraktiv. Är man för på så uppfattas man som jobbig, besvärlig och obehaglig. Är man inte tillräckligt tydlig, så blir det obehagligt och lite stalker varning på det.

    Förstår du vad jag menar och varför jag skriver det här till dig?
  • Unfortunate Barista

    Att gå fram till en kvinna och säga hej, presentera sig och uttrycka önskemål om att få träffa henne enskilt är något som tar max 3 minuter. 


    Cs 1 minut för att planera och överlägga dialogen
    Ca 1 minut för att initiera kontakt vare sig fysiskt eller digitalt
    Ca 1 minut för att framföra sitt budskap. 

    Den här killen har hållt på i snart ett år. Det är helt uppenbart att han aldrig kommer komma någonstans och det är helt meningslöst att folk lägger tid och energi på honom här. 


    TS lever uppenbarligen inte i samma värld som vi andra och dras med sina vanföreställningar om hur saker borde gå till. Dags att släppa tråden. 

Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?