• Anonym (r)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2023-11-23 16:27:07 följande:
    Jag har fått nej av alla jag någonsin frågat och jag är 18. Alltså aldrig varit med någon någonsin. Det är något som gjort mig brutalt ledsen flera gånger pga det. Aldrig upplevt ett riktigt förhållande någonsin. Har fått nej varje gång. 

    Jag vill inte ha flera genom livet utan enbart 1 och stanna med genom hela livet från nu tills det inte går längre. Jag ser verkligen hon som den enda då hon har saker andra inte har. Finns ingen som jag kan se som henne. Min dröm är att träffa någon (henne) och vara med den personen så långt det går. Vara med henne så mycket som möjligt. 

    Önskar dock givetvis att vi blir ett par snart och så att jag kan sluta vara osäker hela tiden över mig själv. 

    Sätt inte så himla stor press på någon som du inte ens känner.


     


    Du är bara 18

  • Anonym (r)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 17:58:27 följande:

    Jag känner henne och sätter inte press på henne, har inte nämnt överhuvudtaget mitt intresse för henne. Vill bara bli ihop med henne efter att vi träffats ett tag privat så jag kan etablera en stadig relation innan vi blir ihop (typ så). 


     


    Ja, jag är bara 18 men det är fortfarande jobbigt att gilla någon men inte ha en aning om vad den tycker för inte pratat med henne om det. (Ska dessutom vänta med att prata om det efter att jag etablerat kontakt med henne så jag kan lära känna henne bättre, går helst på några gemensamma aktiviteter också innan vi ev blir ett par om hon vill såklart) 


    anonym05swe skrev 2023-11-23 18:01:30 följande:

    Nej men det är fortfarande jobbigt. Kommer dock bli jobbigare när jag går igenom mitt första break up (som jag förhoppningvis slipper då jag helst dejtar för att det ska hålla långsiktigt och inte för att vara i ett förhållande för ett förhållandes skull).


     


    Modern dejtning är dock idag för fokuserad på kortsiktiga förhållanden utan riktig kärlek tyvärr vilket gör min syn på det typ extremt annorlunda. Jag dejtar inte för att kunna kalla mig själv partner till någon eller för att kunna kalla någon partner utan för att det ska vara ett långt, stabilt och tryggt förhållande över en lång tid. 



    Du har haft ytlig kontakt, hon är säkert fantastisk men du känner inte henne privat. Tar du kontakt kommer hon förstå att du är intresserad såklart, behöver inte vara fel för det brukar vara den vägen man tar... Tråden låter fanatisk med stalkervarning snarare än gullig för ni känner inte varandra


    Du har ingen aning om vad hon vill. Att dejta för att hitta något långsiktigt är det vanligaste vad än du tror... Det tar ett tag att hitta rätt.

  • Anonym (r)

    Att träffa någon på något event är knappast att känna någon och du säger att du inte tror hon gillar dig= känner dig inte eller vill inte känna dig för något du gjort beroende på


    du babblar på att du är redo för ett förhållande, att ni såklart ska dejta innan förhållande, om modern dejtingkultur enligt dig, offra fritid där du kollar på klipp och annat nonsens


     


     

  • Anonym (r)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 19:00:34 följande:

    Nej, såklart inte men det är mina preferenser jag pratar om. Jag skulle aldrig kunna vara ihop med någon i 1 år för att 6 månader senare dejta någon annan och sedan dejta någon annan igen efter 6 månader. 


     


    Jag har alltid varit seriös och enbart brytt mig om långsiktiga förhållanden. Ser det som ett misstag om jag skulle gå in i ett förhållande med någon som jag sedan typ efter 2 år gör slut med pga dålig kommunikation innan förhållandet ex som kan ha lett till det. 


    Ja det där kommer du inte långt med. Du kan inte styra eller planera livet på det sättet. Att enbart ha EN person som du sätter på piedestal innan ni ens haft en privat konvo för att OM ni ens dejtar kommer alltid vara den enda... Det är riktigt jävla obehagligt. Det går aldrig att gå in i förhållanden med garanti
  • Anonym (r)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 21:49:11 följande:

    Vi har pratat 2 gånger och andra gången har vi dansat t.om och pratat både innan och efteråt då vi skreksjöng tillsammans och så och kollade in varandra. Så vi känner varandra, men jag pratar inte ens relationer med någon jag känner. 


    Så helt vanliga saker som kan göras även med ytligt bekanta på en tillställning.
  • Anonym (r)
    anonym05swe skrev 2024-02-08 12:28:57 följande:
    Hon har inte någonting mot mig och har de facto bjudit in mig. Med det sagt ska jag avsluta denna tråd och kommer inte skriva här mer.
    Vilket hon inte gjorde men vem skulle du vara om någon annans åsikt spelar roll. Fortsätt du med de andra trådarna istället.
  • Anonym (r)
    Anonym (Lugn) skrev 2024-04-13 15:31:11 följande:
    Undrar en sak. Låtsas du missförstå eller förstår du faktiskt inte vad folk skriver?
    Vid det här laget är det tydligt vad detta är...
  • Anonym (r)

    blalblalbalblablalblalballblallalallalallalallalalallallalalallalalAIblablalbalblablalbalblamåstefolksvareblalhahahahahahah

  • Anonym (r)
    Anonym (Lugn) skrev 2024-05-03 20:07:07 följande:
    Ja, det är mycket märkligt. Verkar oförmögen att svara på frågor, använder konstiga ord och ja, upprepningarna ...
    Det är väl ingen som tror på detta?

    Tittat in ibland. Bara TS extrema feltolkningar av "hennes sms" säger allt.
  • Anonym (r)
    anonym05swe skrev 2024-05-03 20:36:32 följande:
    Ge ett konkret exempel? 
    Ge ett konkret exempel själv. På vad som helst.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?