• Anonym (H)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2023-11-22 17:33:47 följande:
    Jag vet inte om hon gör det eller inte. Har inte pratat om det med henne alls utan enbart pratat om andra saker relaterade till vår organisation med henne. 

    Nej, däremot hade jag velat. 

    Okej. 
    Börja ha kontakt via social medier.  Prata, kommunicera, lär.känna varandra.  Du har ett perfekt avstamp i er organisation.  
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-22 17:59:44 följande:
    Ja, vill hitta ett bra tillfälle att säga men det är svårt för mig att träffa henne så vi kan bygga upp en relation. Vill såklart få henne att vilja vara med mig såklart men problemet är vi har långt till varandra om vi skulle ses. Går typ enbart via sociala medier nu men inte vågat ännu. 

    Vet liksom redan nu att enbart på mina två upplevelser med henne vad det är för typ av person och tror vi skulle fungera ihop trots att vi är i samma organisation (vilket kan utgöra ett problem i just min organisation då val förekommer i organisationen). Jag vill såklart försöka få henne att gilla mig först innan jag själv säger till henne om det. 

    Aldrig varit med någon tidigare heller överhuvudtaget.
    När man är 18 blir alla ihop i olika föreningar och styrelser.  

    Snacka med henne via sociala medier! Ta det sen därifrån. 

    Hej, vad tyckte du om förra mötet? Första dan var bra tyckte jag,  sen var fikat usel.  Jag föredrar bullar!
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-22 18:15:25 följande:
    Ja, vet att det förekommer men inte sett det i min organisation än. 

    Jag har tänkt göra det men inte vågat ännu. Vill liksom träffa henne irl för att på riktigt skapa god kontakt vilket är svårt utan att dm:a eller dylikt på någon social media, vi följer redan varandra också så kan kontakta henne. Är dock rädd för att hon ska säga nej så det är helt kört. 

    Hoppas hon är på nästa event som min organisation anordnar så jag kan prata med henne på djupet. Skrapade typ bara ytan senast. 
    Ta chansen nu att kommunicera på djupet och skapa god kontakt.  Går utmärkt via dm.
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-22 18:28:55 följande:
    Men vad borde jag ens starta med? Känns fel att gå direkt in på det. Vill få henne att gilla mig innan jag säger att jag gillar henne men jag är inte direkt bra på att bli med någon då jag aldrig haft förhållande med någon tidigare.

    Det måste gå rätt långsamt också.

    Har dock fått nej flera gånger av personer tidigare. 
    Hej, vad tyckte du om förra mötet? Första dan var bra tyckte jag,  sen var fikat usel.  Jag föredrar bullar
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-22 19:39:26 följande:
    Vi har pratat men inte djupt utan som enbart skrapat på ytan typ 2 gånger. Den andra gången var då jag fick upp ögonen för henne på riktigt för då var det över flera dagar. 

    Så är inte redo för det än. 

    Har aldrig varit i ett förhållande osv tidigare heller så är inte bra på att få folk att gilla mig tillbaka heller
    Om du inte vågar skriva till henne nu hur ska du då våga prata med henne när ni ses?
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-22 19:50:31 följande:
    Är liksom nu rädd för att hon inte skulle gilla om jag börjar skriva med henne iom att vi inte känner varandra så bra än. Tror hon kanske skulle ogilla det. 

    Vi har dock pratat tidigare så vet att det skulle vara enklare om vi pratar på ett event som min organisation anordnar. 

    Är inte rädd överhuvudtaget för att prata med henne då vi pratat innan och trots att jag gillar henne är hon rolig att prata med vilket gör enklare att prata med. Att skriva är jobbigare psykiskt för då kan man inte läsa kroppsspråk och då riskerar jag bli ghostad.
    Om du skriver något hyfsat neutralt, se förslag ovan, och hon ghostar dig är det kört oavsett. Då har hon noll och inget intresse av dig och kommer inte få det om väntar och försöker prata med henne i framtiden. Hon vet vem du är, ni är med i samma förening, ni har växlat några ord med varandra.
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-22 21:36:29 följande:
    Vi hängde liksom en hel kväll med ett par andra i organisationen och dansade tillsammans efter vår bankett (inte med varandra utan då vi kollad djupt in i ögonen och så dock och skreksjöng) och så har vi pratat så tror hon är säker med mig. Vågade dock inte bjuda in henne på pardans (var för feg)

    Vet dock inte om hon skulle acceptera att jag skulle DM:a henne men ska se om hon jag kommer träffa henne med organisationen för då kan jag prata med henne på djupet för hon är den enda som jag kan tänka mig att vara med. Har liksom aldrig haft ett förhållande heller vilket är otroligt ledsamt och som gör att jag inte vågar uttrycka mina känslor för henne känns det som av rädsla. Vi har dock bara mötts 2 gånger men vet redan nu att hon är personen jag vill dejta och vara med under en lång tid framöver.
    Jag tycker annorlunda mot en del andra här. Har ni prata lite, dansat i samma gäng, deltagit på aktiviteter så kan du mycket väl skicka något form av stillsamt  meddelande.

    Du bygger nu upp en massa förhoppningar och spärrar. Bara ni ses nästa gång så kan ni prata djup och ni blir ett par. Det är snarare ett under om du nästa gång vågar tilltala henne.

    Skriv något neutralt. Ghostar hon dig är det rökt oavsett. Då kommer ni aldrig prata djup eller bli ett par. Är hon det minsta nyfiken och tycker du är trevlig kommer hon svara. Är hon det inte är det chanslöst ändå
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 07:47:10 följande:
    Hon har ingen aning att jag gillar henne så den risken finns inte. 

    Behöver egentligen bara veta hur jag ska göra göra för att bli tillsammans med henne på riktigt från att inte vara det utan idag känner vi varandra lite grann.  Inte pratat på djupet med henne än så hon har nog ingen sådan uppfattning om mig. 

    Som sagt målet år enbart att bli ihop med henne som jag gillar djupt. 

    Ja, vet att jag måste gå igenom flörtstadiet och vill verkligen vara med henne. Ser liksom enbart henne som den jag kan dejta. 
    Det finns ingen  universalmetod som får godtycklig tjej att vilja bli ihop med dig.  

    Du kan försöka men du riskerar alltid ett nej.  Hon kanske är kär i någon annan, inte faller för din typ, föredrar tjejer osv.  

    Risken om du försöker för mycket tidigt är att du skrämmer bort henne.
  • Anonym (H)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 07:47:10 följande:
    Hon har ingen aning att jag gillar henne så den risken finns inte. 

    Behöver egentligen bara veta hur jag ska göra göra för att bli tillsammans med henne på riktigt från att inte vara det utan idag känner vi varandra lite grann.  Inte pratat på djupet med henne än så hon har nog ingen sådan uppfattning om mig. 

    Som sagt målet år enbart att bli ihop med henne som jag gillar djupt. 

    Ja, vet att jag måste gå igenom flörtstadiet och vill verkligen vara med henne. Ser liksom enbart henne som den jag kan dejta. 
    Vad vet du om henne? Intressen, drömmar i livet, vad ska hon göra efter gymnasiet, har hon pojkvän, hobby, favoritämnen i skolan, familj? 
  • Anonym (H)
    Anonym (X) skrev 2023-11-23 12:39:22 följande:

    anonym05swe skrev 2023-11-23 08:30:56 följande:
    Typ 3-4 timmar så inte jättefarligt. Skulle absolut kunna gå att träffas då. 

    Hon är dessutom den enda jag kan se mig själv vara med i framtiden utan tvivel. Av de gångerna jag träffat henne (speciellt andra gången) har jag enbart sett bra sidor av henne också (dock så har vi enbart setts två gånger och inte pratat på djupet än om x ämne men började få känslor andra gången för henne och jag är inte ute efter kortsiktiga förhållanden eller dylikt heller utan vill enbart träffa folk för långsiktiga förhållanden) 

    Det tar alltså en arbetsdag att åka fram och tillbaka. Ni skulle bara kunna ses helger.


    Du känner inte henne alls. Varför har du låst dig vid att hon är den rätta? 


    Har du aldrig varit 18? Det är kärleken man drömmer och längtar efter.  Personen är mindre viktig.  Försvinner den personen går det snabbt att hitta en ny efter en veckas sorg och brustet hjärta. 
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?