Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    nihka skrev 2023-12-05 02:23:12 följande:
    Jag ser ingen anledning att låta trådstarten och dess innehåll leva någon slags skyddad tillvaro i tråden. Trådstarten är ett inlägg precis som alla andra och kan ges respons på.

    Alla anmälningar till uppdraget som självutnämnd trådpolis lämnas i luckan till vänster.
    Fast jag har väl aldrig sagt att du inte får ge respons på trådstarten eller vara polis. Däremot ifrågasätter jag vad det har för relevans till mitt inlägg. Varför svarar du inte trådstarten då, om det var trådstarten du ville ge respons på så varför citerade du då inte det istället för att ge respons på mitt? Det jag diskuterade var ju manshat eller vad som kanske anses vara manshat, vad har det med din respons till trådstartaren att göra?
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-05 02:38:45 följande:
    Jo, det var lite så jag tänkte att inlägg där jag citeras och där anklagelser riktas mot mig är adresserade till mig, men det kanske inte är så kommunikation fungerar på din planet?
    Om du anser att TS anklagat dig för manshat så får du väl ta det med honom, varför försvarar du dina inlägg till mig?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-05 10:06:08 följande:

    Fortfarande: vad är manshatet mer än några föraktfulla kommentarer och vad leder det till i verkligheten?

    Hela den här trådstarten är män som är sura över föraktfulla kommentarer. Något som kvinnor verkligen också får utstå, och värre än så i verkligheten.


    Är det inte hat om du anser att någon annans hat är värre?
  • Anonym (Ja)

    Som att någon startar en tråd där en TS ber om era bästa recept på pasta men så kapas tråden av ett gäng som minsann tycker att pizza är godare.

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-05 11:41:31 följande:
    Vari består hatet? Att avsky att mäns våld begränsar kvinnors liv? Varför är inte män heligt förbannade på andra män istället för att sura över att de fått föraktfulla kommentarer från kvinnor som inte egentligen innebär nån större skada? 
    Föraktfulla kommentarer skrev du att hatet bestod av. TS frågade inte dig efter jämförelser mot kvinnohat. Du diskuterar annat än vad tråden handlar om.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-05 11:47:17 följande:
    Så sammanfattningsvis: tråden handlar om att män får motta föraktfulla kommentarer av kvinnor och är sura över det. Har jag uppfattat rätt? 

    Några konsekvenser utöver det tycks inte finnas. 
    Ja det verkar hittills vara allt

    Ja och så var det väl det där med att vissa kvinnor väljer bort män som skriver sina presentationer på dejtingsidor på ett visst sätt. Det anses tydligen också vara manshat
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-05 11:59:04 följande:
    Att kvinnor väljer bort vissa män kan väl omöjligt ses som manshat, det är ju bisarrt. 

    Så män är för tuffa för att söka psykologhjälp eftersom det är omanligt, men blir knäckta av några föraktfulla kommentarer och att bli bortvalda? Jag ser inte logiken i detta. Varför kan män inte bara söka stöd och hjälp om de nu behöver det, om de nu mår dåligt? Hjälp finns ju. Att älta föraktfulla kommentarer kommer inte att leda till nåt. Och detta påstådda manshat får ju heller inga reella konsekvenser, vad jag kan se. Mer än att bli ledsen då, vilket såklart är mänskligt. 
    Kanske om du hela tiden blir bortvald och så gärna vill träffa någon, så är du mer utlämnad till det, kan jag tänka mig. Smärtsamma upplevelser och hur kraftfulla de är, är subjektiva. Du ser det ur ditt perspektiv och för dig verkar det futtigt.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 12:56:04 följande:
    Det är inte "manshat" för kvinnor att välja bort vissa män/ inte bli attraherad av vissa män. Lägg inte över det på kvinnor.

    Skulle nog gissa att det riskerar att hamna under titeln "kvinnohat" om en man skyller sin avsaknad av sex på kvinnor däremot.
    Det skrev jag inte heller att det är. Jag skrev någonting annat.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 13:18:22 följande:
    Gissar att du skrev något i stil med att "vissa män uppfattar det som manshat att kvinnor inte vill ligga med dom"?

    du bara "förklarar" hur andra tycker. Så du kan gömma dig bakom en åsikt.
    Du gissar alltså vad jag skrev, istället för att faktiskt läsa. Men om vissa män faktiskt uppfattar det så, vad har det med mig att göra menar du? Vadå gömma mig? Det ÄR ju uppenbarligen så att män i tråden hänvisar till detta som manshat, det är väl inte mitt fel. Jag förstår inte varför du ger dig på mig för det.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 13:28:02 följande:

    Det här skrev "ja":
    "Ja och så var det väl det där med att vissa kvinnor väljer bort män som skriver sina presentationer på dejtingsidor på ett visst sätt. Det anses tydligen också vara manshat"

    Låtsas som att det är andras åsikter m a o
    Det är inte "manshat" att kvinnor väljer bort män. 


    Det är heller inte "manshat" att någon har en åsikt om att kalla sig själv för "trevlig" är subjektivt från betraktarens ögon.

    Manshatarbegreppet verkar bli urvattnat //


    Vadå låtsas, han drog ju fram det där som svar på vad som är manshat, då anser han väl faktiskt att det är manshat, håller du inte med om det?
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?