Inlägg från: Anonym (Bä) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bä)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-27 10:06:07 följande:
    Kanske för att jag ofta ser gnällande från kvinnor på forumet. Men dessa kallas inte offerkoftor eller patetiska, nä dem ska det tyckas synd om och visas empati för.
    Precis. Som man får man inte känna sig ensam och inte kritisera kvinnor som beter sig illa. För då är man en incel som tycker att man ska bli tilldelad en kvinna, och så är man kvinnohatare.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (M) skrev 2023-11-27 10:11:57 följande:

    Hela denna tråd är ju ett stort bevis för att vissa män tycker så jävla synd om sig själva. Det spelar ingen roll vad kvinnor i tråden skriver, det är ändå mest synd om männen. Ja, tycker man det, så har man en offerkofta på dig. 


    Men grattis 👋 ni män vinner, det är mest synd om er. Inte för att ni är ensamma, utan för att ni inte klarar av att se utanför er egen lilla bubbla. 


    Det spelar ingen roll vad män skriver heller, då allt förvrängs.
  • Anonym (Bä)

    Jag frågade en det här nyss, men kunde inte ens få ett rakt svar. Allt ska missförstås och förvrängas.

    Är det gnälligt att man inte gillar kvinnor som hånar en man som försöker, gör sitt bästa, och som vill göra hans liv ännu jävligare och få honom att känna sig otillräcklig?

  • Anonym (Bä)
    Anonym (Ols) skrev 2023-11-27 13:12:15 följande:
    Fast problemet är väl just att det inte finns så många män som är lagspelare i team med sin kvinna att välja på? Då återstår att välja bort män helt för att man inte orkar leta efter en nål i en höstack, men även det får kvinnor kritik för. 
    Och så har vi kvinnorna som säger att det finns få bra män. 
    Kvinnorna som säger att de bra männen redan är tagna.
    Kvinnorna som säger att det inte finns några riktiga män i det här landet.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Karalina) skrev 2023-11-27 13:20:57 följande:
    En handfull grälsjuka troll på ett nätforum är inget allvarligt problem nej.
    Jag har sett att det är allvarligt och ett problem när män attraheras av yngre tjejer.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Ols) skrev 2023-11-27 13:23:22 följande:
    Men alltså har du inga RIKTIGA problem att ta itu med i VERKLIGHETEN? 
    Jo, men jag pratar om verkligheten här också. Yngre tjejer riskerar att bli dåligt behandlade om de skulle träffa en äldre man. Man pratar ofta om risk för övergrepp t ex.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-27 13:28:02 följande:
    Mycket fördomsfullt och generaliserade, på tal om generaliseringar, Ingen normal man försvarar att kvinnor våldtas misshandlas och mördas. Och jag är ganska säker på att kvinnor som råkar ut för sådant är kvinnor som ofta är för snälla för sitt eget bästa. Här på forumet lyser dock snälla kvinnor med sin frånvaro, med vissa som satt i system att slå ner på män, och speciellt ensamma sådana. Ni får vad ni ger, svårare än så är det inte. Prova för omväxlings skull att vara just snälla och lite mer förstående, så ska ni se att ni får en helt annan respons.
    Det brukar alltid vara nån som ska dra det till sin spets, det är inga proportioner. Man vet inte om man ska skratta eller gråta, men vi män som tar avstånd från sånt våld behöver inte heller ta åt oss. Vissa går det inte att prata med helt enkelt.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-27 13:26:56 följande:
    Jo, men jag pratar om verkligheten här också. Yngre tjejer riskerar att bli dåligt behandlade om de skulle träffa en äldre man. Man pratar ofta om risk för övergrepp t ex.
    Och det finns missunnsamhet som gränsar till hat, om män gillar yngre. En del går så långt så de anklagar män för att inte se alla jämnåriga singelkvinnor som sitter där i sin ensamhet. Män vill bara ha yngre.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-27 13:46:05 följande:
    Och precis som det är upp till oss män att försöka se fräscha och attraktiva ut, så gäller samma för dessa kvinnor, om möjligheterna ska öka att träffa någon.
    Ja. Och människor har olika smak. Fler kvinnor borde tänka så, och inte tala om för män hur de ska vara för att kvinnor ska vilja ha dom. Sluta att klanka ner på mäns kroppar. Sluta håna män som faktiskt försöker och gör sitt bästa. Var snällare helt enkelt.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Ols) skrev 2023-11-27 13:56:59 följande:
    Men snälla. Tänk om män kunde sluta klanka ner på kvinnors utseende? Då kanske vi skulle ha noll kvinnor som opererade sig, använde botox, sminkade sig och allmänt groomade sig mer vilket kvinnor GÖR i högre utsträckning än män. Du har verkligen ingen aning om hur det är att vara kvinna och det märks så tydligt. Tom på områden där kvinnor har det tuffare vill du påstå att det är mer synd om.män.
    Jo, jag vet hur många kvinnor har det. Det är därför som jag är snäll mot kvinnor. Önskar att fler kvinnor tänkte samma om män.
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?