Inlägg från: Anonym (Bbw) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bbw)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-22 17:26:47 följande:
    Så du känner mig och vet vad jag tycker och tänker? Försöker inte alls tysta dig, jag påtalar bara det olämpliga i att piska upp en arg stämning.
    Hur kan du inte se ditt eget bidrag i att "piska upp en arg stämning"? Hyckleri är vad det är.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-22 17:57:54 följande:
    "Tjocka latmaskar till män". Vad är det om inte manshat. Ni förutsätter att män som är ensamma per definition är fula, tjocka, oattraktiva och lata. Hur kan man ens uttala sig om människor man inte känner?

    Frågan är ju hur bra ni själva ser ut.
    Vilka är "ni" håller du på och polariserar nu igen? 
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-22 18:01:50 följande:
    Tvärtom. Jag efterlyser en mer sansad diskussion där man försöker förstå vandras världar bättre. Man börjar tröttna fett på den eviga pajkastningen här som inte tycks ha någon ände.

    Precis som vissa kvinnor här berättar om sina negativa erfarenheter av män, så kan väl vissa män få ha rätt att berätta om sina negativa erfarenheter av kvinnor? Vad är skillnaden?

    Var du inte trött på pajkastning? Vilket hyckleri .Vem som helst kan säga i princip vad som helst. Ingen jävel kan förvänta sig att förakt går emotsagt.

  • Anonym (Bbw)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-22 18:11:00 följande:
    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?
    Inlägg #172

    Hatet mot män kommer lika mycket från andra män som från kvinnor, så försök inte vrida det till att jag anklagar kvinnor på något sätt. Detta följer ett mönster. Först blir en man felaktigt anklagad för att ha skrivit något om kvinnor och sen är det fritt fram att hata honom.

    Var i helvete har jag skrivit att "man var incel bara för att man laddade ner Tinder och inte fick ligg?" 


    så här står det i inlägg #172
    helt jävla fucking otroligt hur du väljer att omtolka och misstolka pga din offermentalitet.


  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Bbw)
    Gurksoppa skrev 2023-11-22 22:19:11 följande:
    Kan dessa män sluta säga saker som

    kvinnor hycklar
    kvinnor har dubbelmoral
    kvinnor sitter på piedestal
    kvinnor har höga hästar
    kvinnor borde sänka sina krav
    det var bättre förr när kvinnan var beroende av mannen
    legalisera sexköp
    förslag om att reglera dejtingmarknaden
    kvinnor är känslostyrda och kan inte tas seriöst
    kvinnor förstår inte sitt eget bästa
    kvinnor är bara inkvoterade
    kvinnor får allt serverat på silverfat
    kvinnor är si
    kvinnor är så

    eller är det omöjligt för vissa män att säga dessa saker? eller hur svårt är det?

    För att sen lägga av med skitsnacket om att kvinnor "inte tål kritik" (där kritiken uppenbart är förakt) 


    Verkar vara helt jävla omöjligt.

  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Bbw)
    Tecum skrev 2023-11-23 17:14:10 följande:
    Finns bara ett effektivt sätt att hantera troll och det är att negligera dem! Att gå i taket och börja skälla och argumentera är bara att gå dem till mötes. De blir uppmuntrade av mothugg och skriver mer och värre saker. Men jag tror att vissa kvinnor använder dessa stolliga inlägg som en förevändning för att lufta sitt mansförakt. Som myten att män vill bli tilldelade kvinnor.

    Visst ser jag skillnaden mellan att ventilera och gå till angrepp mot andra. Men ni kvinnor klagar ju på att män inte tar till sig av råd, hur vet ni det? Vissa kanske blir hjälpta, andra försöker men misslyckas. Här finns ju ingen redovisningsskyldighet om "hur gick det sen". Sen finns det en liten men aktiv grupp som kanske är troll, kanske är bittra män som givit upp. De tar inte till sig av råd och jag jämför dem med de kvinnor som skriver och klagar på hur hemsk deras man är och hur jobbigt allt är. Men när de får rådet att lämna är de ju sååå kära och "det är bra ibland" och det är helt omöjligt att separera. Samma typ av personer, klarar inte att förändra sig.

    Att säga att kvinnor har höga krav är delvis sant och det är väl bra att kvinnor kommit i den positionen att de inte måste leva i en relation för att få ett tryggt och ekonomiskt bra liv? Varför tar du åt dig av det? Mannen behöver något att skylla sitt misslyckande på, Inte snyggt men naturligt, så gör mänga i olika sammanhang.

    Det är utanför det normala att skylla ifrån sina misslyckanden på andra. Speciellt när de faktiskt tror på det.

    Sen så tar du upp "tilldelning av kvinnor" som en myt, senaste tråden jag läste för någon dag sen något om det var när någon hade laddat ner twitter, ifrågasatte var hans ligg var. Visst kan man avfärda det som att budskapet är att aggressivt raljera över kvinnor. Sprida sitt bittra förakt, Eller så läser man det bokstavligen. 


    Aggressioner som den läser man varje dag. Tänker människan inte före han startar en sån tråd? Eller är det ilskan över kvinnor som tar överhanden?

  • Anonym (Bbw)
    Tecum skrev 2023-11-24 17:07:40 följande:
    Du frågade hur man ska få tyst på troll och jag svarade. Naturligtvis går det bra att argumentera mot men tyvärr blir de bara triggade. Män ignorerar kvinnliga troll i större utsträckning, men det finns alltid de som vill ha tjafs.

    Myten om att fördela kvinnor och tvinga dem till sex genom övergrepp är en myt eftersom den saknar substans. Inte ens de som vill ha det så kan förklara hur det ska gå till. 
    Det är aldrig okej att kränka kvinnor eller sprida kvinnoförakt, det har jag aldrig påstått. Men även kvinnor måste kunna kritiseras.
    Det är inte en myt att vissa individer vill fördela kvinnor. De kanske inte har listat ut hur de ska göra det rent praktiskt, men de finns. De ser kvinnor som objekt. Det är ganska skrämmande.

    Det där om att kritisera kvinnor. Hur ser det ut? Vilken typ av kritik menar du? Är det kritik att skriva att det "ligger i kvinnors natur att förlöjliga män"?
    Kan du ge ett exempel på vad kritik mot kvinnor är (som kvinnor inte tål att höra) är ovanstående kritik? Eller fördomsfullt förakt?
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?