Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Luke) skrev 2023-12-02 18:54:08 följande:
    Nej, det är inte det vi diskuterar. Att du tar dig friheten att anklaga män som grupp förändrar inte det. Starta du en egen tråd om hur dåliga män är om du nu vill det.

    Att vissa anser att jag och andra oskyldiga  män ska ta avstånd från massa brott vi inte har anknytning till visar min poäng.

    Om man inte tar avstånd från något så tycker man det är ok att det görs. Tack för din ärlighet. Det syns ganska ofta här på FL att män har din inställning.


    Det är tydligen svårt för vissa män att i klarspråk säga att de inte står bakom misshandel. Ni har på något sätt inbillat er att när kvinnor pratar om män som gör dom illa, så menar de alla män. Och så länge du och andra tycker så, så går det inte att diskutera. 


     

  • Anonym (M)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-03 15:28:42 följande:
    Flera har ju svarat på inlägg efter det men inte kommenterat det. Så uppenbarligen finns det tud att skriva inlägg men låtsas som det regnar när nån drar fram att män skulle vara förföljda. Och jämför det med förintelsen. Det är så sjukt att såna åsikter står oemotsagda av andra män, och ganska talande. Vissa saker behöver man ju markera emot. För det går bra att skriva andra inlägg efter där man fortsätter hävda att män far illa av kvinnor. Ännu har jag inte fått några konkreta exempel på hur. 

    Jag tror det är en medveten strategi av vissa män här på FL, både anonyma och icke anonyma. Vissa icke anonyma är inte inne i trådar där de värsta kvinnohatarna är för att sedan kunna säga att de inte har sett något av det som skrivs. 


     

  • Anonym (M)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-03 17:14:59 följande:
    Jo det finns många som är villiga att ha sex utan att man behöver göra något speciellt. I synnerhet män.

    Ja alltså det var ju du själv som drog upp att du måste fixa det själv och ta ansvar för att få sex, varför gjorde du det om du anser det är din privata angelägenhet?  Det bidrar ju inte så mycket till diskussionen om du ska argumentera genom att dra upp och påstå saker som du sedan inte vill utveckla.

    Är det så svårt att förstå? 


    Man kan inte, som vissa ensamma män gör, sitta hemma och tro att man ska få sex av någon. Att gå ut på krogen eller träffa någon på en dejtingsida år att ta ansvar för sitt liv. Att sitta hemma ensam är inte att ta ansvar. 

  • Anonym (M)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-03 19:33:31 följande:
    Jag vet inte hur hon har gjort. Det finns väl olika sätt antar jag. Men hon drog själv upp det som om det är något väldigt arbetsamt. När man formulerar det som hon gjorde. Så undrar jag vad det är för ansträngningar hon syftar på att hon gjort.

    Jasså är det vad hon har gjort menar du? Varför tar du på dig att tala för någon annan? Krogen och dejtsidor har nog dessa gnällande män redan provat, åtminstone dejtsidor. 
    Får en känsla av att du vill feltolka. Varför sitta och märka ord?

    Ja, då får de väl testa något annat. Det är ju deras ansvar. Eller tycker du annorlunda än Nihka, att det är någon annans ansvar?
  • Anonym (M)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-12-03 21:46:54 följande:

    Inlägget har fått 11 tummar upp, vilket inte direkt visar att det ses som ett obefintligt problem.


    Wow, 11 st av 10 miljoner. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 10:25:37 följande:
    Fast när har alla män fått knulla? Det har väl alltid funnits de som blivit utan.
    Ja, och det vet ju alla om. Ändå sitter vissa män här och gnäller och tycker det är någon annans fel och ansvar för att just de inte får ligga. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 10:38:06 följande:
    Det som spelar roll är att inlägget jag svarade på påstod att det gäller alla. Det är givetvis helt fel.
    Bara om man vill märka ord. Jag tror nog du förstod innebörden ändå. Men det märks på dina svar till Nihka att du vill tjafsa. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 10:44:54 följande:
    Det var inte Nikha som skrev att det gäller alla.
    Läs ditt svar till Nihka, inlägg 789. Där skrev hon att alla fixar sina ligg själv och du började tjafsa om att det minsann fanns de som inte behövde fixa ligg själv. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 11:09:58 följande:

    Fast nu syftade jag på inlägg 829 som mitt svar gällde. 


    Och jag syftade på ditt svar till Nihka. Så du har alltså svarat 2 st på samma sätt.

    Det visar ju ännu tydligare att du lägger fokus på att anmärka och tjafsa på enskilda ord istället för att ta till dig innebörden. 


     

  • Anonym (M)

    Ingen som kan visa var manshatet i tråden finns ? Flera har sett det, men vill inte visa?

Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?