Inlägg från: Anonym (Bä) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bä)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Bä) skrev 2023-11-22 15:50:49 följande:
    Tror det var igår senast som en skrev att tekniskt sett så är alla män som är ofrivilliga oskulder incels. Jag trodde också att incel är de som även skyller på kvinnor och tycker att kvinnor är skyldiga att ligga med männen.
    Skrev fel, jag menar män som lever i ofrivilligt celibat.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-22 16:01:07 följande:
    Jag har sett flera trådar där män som inte lägger skuld på kvinnor blir kallade incels och får hat mot sig, så om det är den definitionen som gäller så följs den inte av de som hatar.

    En person skrev precis i den här tråden att man är incel om man laddar ner tinder och inte får några "ligg". Hur går det ihop med din definition. Det låter mer som att incel är ett uttryck som används för att kränka män vågar berätta om att de är misslyckade.
    Ja, det ser jag ofta, men det brukar avfärdas. Som allt annat jag säger.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 16:11:49 följande:

    Många incels vill att det ska vara så. Att deras kvinnoförakt ska drunkna bland vanliga singelkillar. Dvs normaliseras.


    Nu är det inte så.


    Och det är inte så att alla män föraktar kvinnor bara för att männen inte har en kvinna att ligga med.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 16:18:03 följande:
    Har jag påstått det eller?
    Tycker någon att det är oförklarligt att han laddat ner tinderappen , får inte sex, och att det beror på kvinnor. Så uppvisar denne ett visst mått av kvinnoförakt som han aggressivt paketerar i en offerroll. Typisk incelretorik.
    Ville bara förtydliga, för så tänker många om ensamma män som vill ha en kvinna att ligga med.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 16:19:58 följande:
    Att det är "kvinnors fel"
    Nej, så tänker inte många män.
    Många tänker så om ensamma män som inte får ligga, att de tycker det är kvinnors fel. Man generaliserar om ensamma män.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (S) skrev 2023-11-22 18:09:57 följande:
    Nej, det är inte manshat. Se dig omkring hur män ofta ser ut. Kvinnor tar hand om sig bättre, så är det bara.

    Det finns vitt skilda orsaker till ensamhet, personligheten är mest trolig?

    Eftersom det är ett anonymt forum så kan jag meddela att jag enligt en killkompis är "urläcker" :) Nej, vi har båda bra förhållanden och vill inte ligga med varandra.
    Jag träffade en 22-årig tjej när jag var 47. Hon tyckte jag var fin i kroppen. Vet du vad många kvinnor brukar säga när en man tror att unga tjejer vill ha honom? Vet du vad många tyckte när jag träffade henne?
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-22 18:20:48 följande:
    Tror att de som hånar andras utseenden inte trivs så bra med sina egna utseenden, eller så kämpar de väldigt hårt mot ett begynnande förfall och vill till varje pris fortsätta se attraktiva ut. Men en neggig attityd gör en person oattraktiv oavsett.
    Är nog så. Flera kvinnor klankade ner på min kropp, ändå var jag i bra form. Alla utom en var överviktiga och tränade inte, samma med deras män. De var osäkra när det gällde sina utseenden, samma med tjejen som inte var överviktig. Hon var utseendefixerad och osäker, hade gjort några kroppsoperationer.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Ols) skrev 2023-11-27 07:41:22 följande:
    Vem är det som framstår som bortskämd och gnällig? En man som gnäller på kvinnor för att han är ensam, eller en kvinna som behöver anpassa sitt liv för att inte bli utsatt av en man? Och som kanske har erfarenhet av att leva med en utnyttjande man och sen väljer bort män?

    Jag tycker nog att det framstår som oerhört gnälligt att klaga på kvinnor för att man inte blir vald. 
    Ja. Är det gnälligt att man inte gillar kvinnor som hånar en man som försöker, gör sitt bästa, och som vill göra hans liv ännu jävligare och få honom att känna sig otillräcklig?
  • Anonym (Bä)
    Anonym (Ols) skrev 2023-11-27 08:40:14 följande:
    Att gnälla på kvinnor för att man inte blir vald är gnälligt, ja. Särskilt i jämförelse med vad män gör mot kvinnor. 
    Men det är inte det jag säger. Jag gnäller inte för att kvinnor inte väljer mig. Jag gnäller på de kvinnorna som hånar en man som försöker, och vill göra hans liv ännu jävligare och få honom att känna sig otillräcklig.
  • Anonym (Bä)
    Anonym (S) skrev 2023-11-27 09:31:48 följande:
    Vad baserar du detta på? Det finns ingen logik i vad du säger.

    Snarare är det så att man efter ibland riktigt dåliga upplevelser av män ändrar sitt förhållningssätt till dom och levnadssätt.

    Dina val av beskrivande ord för kvinnor berättar vem du är. Gnälla, otrevliga, bortskämda. Så förstärker du bilden av hur män kan vara. Många kvinnor även jag har levt sitt liv "rätt", skaffat familj, jobbat hårt, gjort största delen av hemarbetet. För att sen t ex bli bedragna eller bara fått en mansbebis sittande tjurigt hemma. Man skiljer sig och återser hur livet var innan man baserade mkt av det på en man. Livet utan en man kan vara hur underbart som helst.

    Jag kan säga att jämfört med hur majoriteten av kvinnors liv ser ut så är incels problem väldigt väldigt oviktiga. Och irriterande i sin banalitet med sina erfarenhetslösa åsikter om hur hemska kvinnor är.
    Jag håller med det som Öga säger. Flera av de kvinnorna som förlöjligat mig har fått mycket serverat och kan inte sätta sig in i hur det är för många män. De hycklar också.
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?