Inlägg från: Anonym (Bbw) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bbw)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 14:09:28 följande:
    Nej jag har inte alls hävdat något om en massa. Läs igen. Jag är inte offer för något manshat, är kvinna.
    Du kanske ska läsa dina inlägg igen. Du hävdar att manshatande kommentarer inte syns för att de blivit "raderade" så synd om män.
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 13:37:00 följande:
    Antar att det TS menar är hatfulla kommentarer som skrivna till män på det här forumet tex. De får ju inte alltid så trevliga svar direkt. Bara i den här tråden finns exempel på nedvärderande otrevliga svar. Tjuvnyp och insinuerade förolämpningar är ett annat exempel.
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 13:55:48 följande:
    Hela tråden är ju provocerande, män föreställs vara offer för kvinnors ondska. Jag förstår att svaren blir därefter. Ser inga manshatande inlägg däremot. 
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 13:58:22 följande:
    Förståeligt är en annan sak än att det inte existerar.

    Nej de värsta inläggen har väl blivit raderade.



  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 14:39:34 följande:

    Visa då i vilket inlägg jag skrev att det är en massa, som du påstod. Visa även vart jag skrev att det är synd om män. 


    Det jag skrev var att jag antar att TS menar tex otrevliga nedvärderande kommentarer mot män.


    Har du svårt att förstå det jag skriver? Om du nu menar att det är "pyttelite" hat mot männen , ja att du menar att män som får ta emot hat så antar jag att du tycker män är offer för kvinnor. Att det är synd om männen.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-12-04 14:57:24 följande:

    Vänta nu, har du hämtat det här från en annan tråd? Är det här "manshat" enligt dig? Förklara "manshatet"


     

  • Anonym (Bbw)


    Var hittar du "manshatet" här?
    Du är ju för mycket.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 15:13:39 följande:
    Jag svarade ett inlägg som frågade vad TS menar med manshat, och det var min gissning, om jag tycker synd om männen eller inte förstår jag inte hur det är relevant? Men jag tycker för övrigt alltid det är fel att skriva nedriga saker till andra, oavsett om det är en man eller kvinna.
    Du försöker ducka från ditt inlägg om att det finns manshat i tråden som tydligen tagits bort. Det ska du bara slänga ut så där. Jag förstår ju att syftet med det är ju att framställa män som offer för kvinnors ondska. Små nålstick som ämnar att ändra en opinion. 

    Ganska obehagligt, jag förstår att det finns skäl för oro för kvinnor.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (duh) skrev 2023-12-04 15:41:16 följande:
    Och tråden handlar bara om manshat i just denna tråd och inte manshat i allmänhet menar du?

    Anser du att manshat existerar öht (utanför denna tråd)?

    Varför hävdar folk det då? Det ska framställas som att de stackars männen i den här tråden blir angripna och hatade på. Jag har som sagt blivit kallad för "manshatare". Troligen för att polarisera och vända en opinion. Det finns en press på män att införlivas i en grupp där polariseringen är stark mellan män och kvinnor. "Är du inte med oss så är du mot oss"


    Tackla hatet där du ser det. Som jag gör.

  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-12-04 15:17:22 följande:
    Att inte ens trevliga män eller män som vill visa sig från sina bästa sidor duger, vilket säger mer om den kvinnliga mottagaren än mannen ifråga.

    Det här dömandet av män och deras försök att framstå som attraherande ser man OFTA på FL. Män över 40 ses som "äckliga gubbar" även av kvinnor som är jämnåriga eller äldre. Hur fan kan man ha en sådan dömande syn. Inte ens KD klankar ner på kvinnor på det sättet, även om han ofta anklagas för både det ena och det andra.
    HUR kan du tolka det här som "manshat"???? Jag håller f ö med, att beskriva sig själv som "trevlig" är ju upp till andra att bedöma.

    Tolkar du såna här inlägg som "manshat" så anser jag att du behöver ändra perspektiv. Jag fattar att manshat existerar, inte i den omfattningen som vissa här försöker hävda. Det är heller inte "manshat" om en tjej förvägrar dig ett ligg. Ville bara påpeka det om du tror det.

  • Anonym (Bbw)
    Anonym (duh) skrev 2023-12-04 15:56:46 följande:
    Din feministpropaganda är säkert jätte intressant men det är INTE vad tråden handlar om, så det vore ju kanske bra om du kan hålla dig till ämnet och svara på frågan istället.

    Anser du att manshat existerar?
    Förklara "feministpropagandan"
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 16:01:09 följande:

    Jag skrev att det kan tolkas som manshat vissa otrevliga nedvärderande eller förminskade  kommentarer riktade till män. Eller att man utgår ifrån hur de är och att de inte gjort någonting för att ta ansvar för att jobba med sig själva. Jag har redan försökt gett exempel men när de värsta kommentarerna är raderade så är det ju som det är. Det måste inte vara just i denna tråden och TS kan inte, när jag tänker efter, ha syftat på svaren i denna tråden när han skrev trådstarten om manshat eftersom ingen ännu hade svarat då. 


    Men annars exempel på att skriva allmänt nedvärderande om med tjuvnyp, insinuerade förolämpningar mot tex TS eller andra män:

    -rimligt att du är en incel, kvinnor gillar guts.


    -ser inga problem med natural selection 

    -Lärde du dig nåt av artikeln du länkade till? Inte det. Det stod iaf att sexlösa män behöver jobba med sig själva. Väsa den sociala kompetensen. När tänkte du börja?


    Så din definition av "manshat" är debatter med män. Även enskilda män. Är "ickemanshat" att någon håller med män, oavsett vilken smörja den mannen skriver?
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 16:04:08 följande:
    Det jag skrev är vad jag gissar att TS menar, så hitta inte på vad jag skrivit är du snäll. Syftet är att jag tar avstånd från nedriga kommentarer. 
    Varför hittar du på saker då? Du hänvisar till "manshatet" i tråden, för att sen hävda att det "försvunnit" 
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?