Inlägg från: Anonym (duh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (duh)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Hela frågeställningen "Är manshat ett problem?" i sig är ju ett tecken på hur sjukt samhället blivit. Det är väl klart att all slags hat oavsett vem det riktas mot är ett problem?

    Men i dagens samhället är manshat och mansförakt så normaliserat och accepterat att det inte är lika självklart problem som hat mot kvinnor.

    Hur ska män bli respekterade?
    Beror på vem man syftar på. De foliehattar som springer runt och sprider manshat på FL (och IRL) kommer aldrig respektera män eftersom de helt enkelt inte är riktigt friska i huvudet och kommer aldrig bli det. 

  • Anonym (duh)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 13:55:48 följande:
    Hela tråden är ju provocerande, män föreställs vara offer för kvinnors ondska. Jag förstår att svaren blir därefter. Ser inga manshatande inlägg däremot. 
    Till skillnad från trådar som handlar om mäns hat mot kvinnor då, för då är det såklart inte alls en föreställning utan på riktigt Drömmer

    Den intressanta frågan här och som du och dina gelikar sällan fattar är,  hur kommer det sig att det öht blir en tävling om vems har som är mest berättigat eller vem det är mest synd om? Hat är väl fel oavsett vem det kommer från och vem det riktas mot?

    Men ändå blir det alltid låååånga diskussioner och försvarstal om att "jag har minsann aldrig sett det, och förresten så är det dubbelt så synd om kvinnor som bla bla bla...."

    Varför är kvinnors har mot män så extremt jävla känsligt att ta upp?
    Varför springer vissa runt och låtsas som att det inte existerar?
  • Anonym (duh)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-12-04 15:17:22 följande:
    Att inte ens trevliga män eller män som vill visa sig från sina bästa sidor duger, vilket säger mer om den kvinnliga mottagaren än mannen ifråga.

    Det här dömandet av män och deras försök att framstå som attraherande ser man OFTA på FL. Män över 40 ses som "äckliga gubbar" även av kvinnor som är jämnåriga eller äldre. Hur fan kan man ha en sådan dömande syn. Inte ens KD klankar ner på kvinnor på det sättet, även om han ofta anklagas för både det ena och det andra.
    Haha, ja verkligen, när det gäller könsfrågor är FL är ju en studie i dubbelmoral och hyckleri
  • Anonym (duh)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 15:08:26 följande:

    Vänta nu, har du hämtat det här från en annan tråd? Är det här "manshat" enligt dig? Förklara "manshatet"


     


    Menar du att manshat inte existerar?
  • Anonym (duh)
    Anonym (M) skrev 2023-12-04 15:31:31 följande:

    Ingen har visat att det finns i denna tråd i alla fall. 


     


    Och tråden handlar bara om manshat i just denna tråd och inte manshat i allmänhet menar du?

    Anser du att manshat existerar öht (utanför denna tråd)?
  • Anonym (duh)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 15:49:32 följande:
    Du försöker ducka från ditt inlägg om att det finns manshat i tråden som tydligen tagits bort. Det ska du bara slänga ut så där. Jag förstår ju att syftet med det är ju att framställa män som offer för kvinnors ondska. Små nålstick som ämnar att ändra en opinion. 

    Ganska obehagligt, jag förstår att det finns skäl för oro för kvinnor.
    Fast nu handlar ju tråden om MANSHAT och INTE om kvinnohat?

    Varför kan inte det diskuteras utan att du kliver in och börjar gagga om kvinnohat?
    Vad TS borde gjort för länge sen är att anmäla dig för att vara OT. För du håller ju dig absolut inte till ämnet.
  • Anonym (duh)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 15:53:11 följande:

    Varför hävdar folk det då? Det ska framställas som att de stackars männen i den här tråden blir angripna och hatade på. Jag har som sagt blivit kallad för "manshatare". Troligen för att polarisera och vända en opinion. Det finns en press på män att införlivas i en grupp där polariseringen är stark mellan män och kvinnor. "Är du inte med oss så är du mot oss"


    Tackla hatet där du ser det. Som jag gör.


    Din feministpropaganda är säkert jätte intressant men det är INTE vad tråden handlar om, så det vore ju kanske bra om du kan hålla dig till ämnet och svara på frågan istället.

    Anser du att manshat existerar?
  • Anonym (duh)
    Anonym (M) skrev 2023-12-04 15:53:43 följande:

    Ett antal personer har sagt att det finns manshat i denna tråd, men ingen kan visa var. 


    Det finns säkert manshat i samhället, men det är inget utbrett eller stort problem. Och även då så vill folk inte tala om hur det här hatet ser ut, någon jämförde med judeförföljesen under andra världskriget. Om hatet är så stort borde ju alla se det. 


    Så manshat existerar men är inte ett problem och behöver därmed inte diskuteras menar du?

    Varför får manshat inte diskuteras oavsett hur stor eller litet just du anser att den är? Borde inte ALL slags hat i samhället vara man strävar efter att få bort?

    Angående judeförföljelsen, så kan det kanske vara så att den kunde pågå till den grad den gjorde JUST FÖR att många resonerade precis som du gör, "det är inte ett stort problem och behöver inte diskuteras"?
  • Anonym (duh)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 15:59:58 följande:
    Förklara "feministpropagandan"
    Eller så kan du hålla dig till ämnet och svara på frågan istället.

    Anser du att manshat existerar?
  • Anonym (duh)
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 16:11:24 följande:
    Jag har skrivit i klartext att jag antar att det är vad jag gissar TS menar med manshat, jag har inte skrivit att jag personligen definierar det som manshat.
    Jag kan inte se att du svarat på den frågan nånstans, en jäkla massa snack om kvinnoförakt hit och dit och hur synd det är om kvinnor och annat OT men inget alls om manshat.

    Är det inte enklare om du svarar rakt av istället för att ducka frågan med vaga hänvisningar? Den är ju ganska enkelt och borde vara lätt att svara på.

    Anser du att mansförakt existerar?
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?