Inlägg från: Anonym (Bbw) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bbw)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Skulle gissa att den här tråden kommer att generera en hel del kvinnoförakt (som vi redan ser BÄ börjat skriva)

  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Lina) skrev 2023-11-20 17:23:03 följande:
    Det finns ju redan en liknande tråd (eller säkerligen flera) skapade av kvinnor som handlar om kvinnohat och mäns hat mot kvinnor. Då måste väl män få skapa en tråd som handlar om kvinnors hat mot män också. 
    Du menar den där motsvarande tråden som genererade en hel del kvinnoförakt/ hat?

    Jag förstår ju att det är syftet med den här tråden också. 
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-20 17:38:29 följande:
    Läste en artikel skriven av en kvinna. Hon tog upp just hur vanligt det är att kvinnor får förlöjliga och håna mäns utseende.

    Det var uppfriskande att se att en kvinna faktiskt reagerade på det.
    Jag läser inläggen av dig. Det är ganska vanligt att du hånar och förlöjligar kvinnor. Inte tror jag det är vanligt förekommande bland vanliga män i alla fall.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-20 17:40:24 följande:
    Ja, bl.a. Paolo Roberto är ju ett exempel på hur "män stryks medhårs". Han har väl aldrig varit så avskydd som efter avslöjandet om att han gått till prostituerade.
    Och aldrig så älskad av en grupp män heller. De gillade det. Det var så synd om Paolo.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-20 17:43:25 följande:
    Ja, kvinnor som beter sig som assholes. Jag har blivit förlöjligad av kvinnor trots att jag bara var schysst mot dom. Jag tycker att det var onödigt av dom att bete sig så.
    Är det därför du startar alla dessa kvinnoföraktande trådar? Ett par kvinnor betedde sig oschysst? Varför kan du inte bara lämna alla kvinnor ifred från dina aggressioner? 
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Kalle) skrev 2023-11-20 18:21:47 följande:
    Icke, det följer efter att incels snackar att sex ska fördelas rättvist och rätt till sex vilket implicerar övergrepp på kvinnor.
    Eller anser att sex med en kvinna är en rättighet.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-20 18:44:38 följande:
    Jag stöter på sådana kvinnor mest på internet och olika diskussionsforum, som t.ex. detta. Jag har 2 förhållanden bakom mig som har varit bra och kärleksfulla och möter överlag sällan sådana attityder mot män som jag ser här. Då och då händer det givetvis. Men jag har erfarenhet av hur mycket man som man måste slipa ner kanter och förfina sig själv för att duga för kvinnor. Som man är man inte mer än man och som människa är man inte mer än människa. Man gör så gott man kan och ändå blir man utdömd. Jag är ändå tacksam för de fina förhållanden jag haft och kan iofs leva på minnena från dessa. Men under 2000-talet har konkurrensen ökat och det känns som att jag som man måste leva upp till mer och mer för att duga.

    Man vet inte längre vad som är gångbart från den ena dagen till den andra, eftersom saker förändras så snabbt nu. Det som var inne igår är ute nästa dag.
    Så anledningen till att kvinnor blir utsatta för förakt och hat från män är att män anser sig inte kunna få ragg (på grund av kvinnor, inte dom själva)

    Det är väl en beskrivning av en incel.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-21 07:43:53 följande:
    Jag själv har blivit kallad kvinnohatare för att jag inte gillar att många kvinnor får förlöjliga män. Alla vet att kvinnor får säga en massa till män, som män inte får säga till kvinnor. Varför hyckla om det? Några här medgav att en man ska kunna tåla att de gör sig lustiga över hans utseende. En man ska kunna skratta åt sig själv. Ja, vi tål, men betyder det att vi gillar det? Vad händer om en man säger att han tar illa upp av kränknngar? Jo, han är överkänslig, omanlig, kvinnohatare. Och så borde han ta av sig offerkoftan. Tänk på kvinnor istället. . 
    Så underligt. Det förbluffar mig om och om igen att du inte fattar vad mycket förakt du själv skriver.

    Nej, i stället så är du offret alla gånger. Du är ju så "snäll" störts bäst och vackrast. Omgivningen det är fel på. Inte du. Du är ofelbar. Om du skriver något föraktfullt så är det bara "sanningar" som presenteras. För att du vet bäst såklart. Överlägsen, kvinnor förtjänar ditt förakt.

    Det finns fler som du. Oftast riktat mot kvinnor. Paketerat i en offerroll. Så mycket hat och förakt mot kvinnor. Bara tråden är ju sarkastiskt utformat i syfte att kunna sprida hat mot kvinnor. Det finns verkligen skäl för oro, kvinnor.
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (M3) skrev 2023-11-21 13:55:49 följande:
    Vad tror du? Skam och skulbeläggande, t.ex. Mekanismerna är desamma som avhöll kvinnor från att diskutera sitt förtryck i tusentals år. 
    Titta bara på hur män bemöts här på FL. 
    jag ser inga män hålla tillbaka på föraktet de uppenbarligen känner för kvinnor (i den här tråden och andra) 
  • Anonym (Bbw)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-22 08:07:29 följande:
    Inget konstigt alls att även män har svårt ibland. Och man skulle tycka att även män får sympati då, att det är en naturlig reaktion.  Men ofta inte. Spelar ingen roll att mannen inte skyller på kvinnor.

    Jag ser det ofta, att man sparkar på män som ligger.

    Det ser jag aldrig. Faktiskt. Ser bara sympatier med såna som har det svårt. Försök motbevisa mig

    Jag ser däremot män som kallar sig för "snälla" fast de inte alls är det. Så det kanske är där problemet ligger. avsaknad av självinsikt. Tror någon att allt är kvinnors fel så tyder det på avsaknad av självinsikt också.

    Det spelar en jävla roll om någon skyller allt på kvinnor. Så förbannat mycket hat såna genererar.

Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?