Inlägg från: Anonym (Näru) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Näru)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Kalle) skrev 2023-11-20 22:07:26 följande:
    För det första är inget jag skriver osakligt.
    För det andra får du kalla dig vad du vill men om du har din egen tolkning av begrepp som skiljer sig ifrån gängse uppfattning så bli inte förvånad om folk inte förstår vad du menar så länge du inte förklarar vad du avser.
    För det tredje är jag själv en man som länge hade svårt att träffa kvinnor och vet hur svårt det kan vara och kännas. Men jag går igång på alla cylindrar då män indikerar att det är kvinnors fel och inte fattar att de behöver jobba med sig själva. Säger inte att det är lätt, det tog lång tid för mig men det var det värt.
    Jag tror inte ett dugg på att du är en man. Om du inte ser dessa utbredda generaliseringar även om män på FL så är du troligtvis även blind.

    Det finns alltså muppar i båda läger som hänger här, som bara väljer att se saker ur ett perspektiv och som visar upp en osund frustration kring det motsatta könet.
  • Anonym (Näru)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-21 19:34:38 följande:
    Varför var du inte det? Är det för att du var lite bättre än andra "losers" eller varför?

    Ditt eget citat:

    För det tredje är jag själv en man som länge hade svårt att träffa kvinnor och vet hur svårt det kan vara och kännas.
    Det ska bli intressant att höra den sk Kalles svar
  • Anonym (Näru)
    Anonym (Kalle) skrev 2023-11-21 19:48:20 följande:
    Se svar ovan.
    Du har fel definition av en incel. En incel är ofrivilligt sexlös. Inte våldsbejakande terrorist.
  • Anonym (Näru)
    Anonym (Anony) skrev 2023-11-22 19:30:21 följande:
    Sjukdomar förvärras dock av att hålla en osund livsstil, både med att missköta sin fysiska hälsa och sin sociala dito. 

    Tycker du att ditt eget sociala liv blivit bättre av att sitta härinne och tjafsa med andra medlemmar i det oändliga? Vad är det du hoppas ska hända av att fortsätta klaga och klaga om igen i samma typ av trådar på forumet? Når du någon sann lycka på det sättet? 
    Även den ca handfulla skaran kvinnor som hatar män här på forumet borde verkligen läsa ditt andra stycke.

    Dock är det nog inte lätt för dessa heller. Troligen sjukskrivna, socialt undvikande, bittra och kanske även dom haft ett tufft liv. Precis som vissa män som man käbblar  med i all oändlighet. Dessa personer är inte så långt ifrån varandra som dom vill tro.
  • Anonym (Näru)
    Anonym (Anony) skrev 2023-11-22 19:59:18 följande:
    Handlar inte om bitterhet utan snarare om trötthet på de få män härinne som förstör trådar och diskussioner genom att bara klaga och inte lyssna på de råd som ges. Kan ni inte hålla er nån annanstans? Typ på Flashback? 
    Står det högst upp på din agenda.. försök förvisa dessa män till Flashback?
  • Anonym (Näru)
    Anonym (Anony) skrev 2023-11-22 20:06:41 följande:
    Eftersom ni inte bidrar med något konstruktivt på detta forum så är detta ett önskemål från min sida ja. Nån agenda finns inte. Konspiratoriskt trams från din sida.

    Ett annat tips för att göra sig mer attraktiv förresten - ditcha det där larviga foliehattstänkandet. Detta om något kommer du ingenvart med på relationsplanet. 
    Nu är jag inte behov av en livscoach. För egen del har jag redan ett bra liv, om det nu är mig du tänker på med dina fina små tips.
  • Anonym (Näru)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-25 16:42:26 följande:

    Hur vet du det? Det kanske ser ut så från ditt perspektiv. Jag tror ingen ger sig in i ett förhållande/ går tillbaka till ett förhållande om de tror att det blir dåligt. Känns fullkomligt logiskt. 


    Det är personen som GÖR förhållandet dåligt som det isf borde läggas skuld på.

    Nu togs det upp som ett exempel på att "kvinnor tål inte kritik" Jag tycker det är orimligt att kritisera att någon skulle ha gissat det i förväg. Det är ju inte som att kvinnor besitter några exceptionella perceptiva egenskaper. Både män och kvinnor kan hamna i dåliga förhållanden. Kvinnor råkar däremot ut för våld i högre grad.


    I dessa fall handlar det inte sällan om kvinnor som vill ha kompromisslösa tuffingar, som attraheras av detta. Att man kärar ner sig i dessa(på något biologiskt plan) och går på samma nit om och om igen. Då är det inte helt orimligt att man anser att det är idiotiskt även av kvinnan.

  • Anonym (Näru)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-25 18:56:31 följande:
    Är det "kritik mot kvinnor" för att de råkar ha sitt ansikte för nära en flygande knytnäve?

    jadu, det är som att förutsätta att det ligger i mäns natur att han ska misshandla henne. Vilket är ett ganska föraktfullt antagande över män.

    Vad skulle du anse är "normalt" ?

    Jag skulle anta att det är (att om några vill ha ett förhållande med varandra) att de också skulle känna sig trygga. Inte att man ska förutsätta att någon blir dåligt behandlad.
    Vissa kvinnor kompromissar med trygghet om dom attraheras av mannen. Väldigt få kvinnor går igång rejält på tråkmånsarna som egentligen är det tryggaste kortet. Precis som män generellt sett attraheras mest av snygga tjejer, trots att dom ofta har sämre attityd än mindre snygga.
  • Anonym (Näru)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-25 19:17:59 följande:

    Hur kan det vara "kritik mot kvinnor" om hon blir misshandlad i ett förhållande? Så om en kvinna blir misshandlad av en tråkmåns så undantas hon "kritiken"?

    En av mina vänner blev misshandlad av det "trygga kortet" en generellt mesig "snäll" och ursäktande/ undfallande kille. Har snackat med honom förut och han uppvisar ganska dåligt självförtroende. 


    En annan jag känner blev också misshandlad av någon som uppfattas som "snäll" 

    Det du uppvisar är fördomar om vem som blir misshandlad. Riktat mot både män och kvinnor. 


    Självklart finns det undantag, precis som det finns solklara exempel på det jag menar. Mina fördomar grundar sig såklart i någon form av erfarenhet eller om du vill kalla det verklighet.

    Du vet att fördomar inte bara är tagna ur luften va? Även om det nu inte gäller alla.
  • Anonym (Näru)
    Auditanne skrev 2023-11-30 20:32:50 följande:
    Kärleken uppstår för att den man träffar redan lever upp till alla krav önskemål man har. 
    Ingen människa blir kär utan anledning, det måste du väl ändå begripa?
    Möjligtvis utseendemässiga.. andra krav som personlighet etc kan ju visa sig bli ett problem mer på sikt.
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?