• Kontakt

    Vad händer med män 45+

    Anonym (Lovisa) skrev 2023-11-20 16:24:02 följande:
    Vad händer med män 45+

    Läser ständigt i olika forum hur män i förhållanden, män som fyllt 45 och närmar sig 50, förändras - till det sämre. 
    Har själv en sån hemma. Han var snygg, vältränad och noga med sitt yttre och hur han förde sig när vi träffades. Han fortsatte på det sättet fram till för ca 2 år sedan. Han är 49 år nu. 
    Han har aldrig hjälpt till något vidare i hemma men haft andra intressen utanför hemmet. Tränat sonens handbollslag bla. När han lade ner det för 2 år sedan så talade vi om att renovera vår villa, att resa och annat kul med familjen (har 3 barn) Han skulle också steppa upp hemma lovade ha. 
    Inget blev av. Han blev en soffpotatis som sitter, sitter och sitter. Han sover så länge han kan på morgnarna när jag går upp med barnen, han handlar aldrig, lagar ingen mat. Kan på sin höjd starta tvätt- eller diskmaskinen. 
    Han dricker alldeles för mycket, har gått upp i vikt och är tjurig och slö. Han äter det jag lagar och parkerar sig sedan i soffan igen.
    Han går och lägger sig i kläderna han haft på jobbet hela dagen. Då han jobbar på en större arbetsplats med ca 400 personer så blir det ju ofräscht! 
    Nu har han börjat gnälla på att han får för lite sex också, att det är därför han dricker för mycket och är sur. Det är alltså mitt fel. Jag är ju så tjatig som vill att han ska göra saker hemma. Jag ber honom tex att spola och stänga toalocket (så tjatigt!) Jag ber honom ofta ställa sina skor i skohyllan och plocka undan sin disk (Så jävla tjatig är jag) 
    Men jag vill inte ligga med någon som är sur, tjock och lat. 
    Någon som känner igen sig?
    Någon som har tips på hur man får honom att ändra sig utan att han blir arg? 


    Jag är glad att jag själv inte känner igen mig här, nu tror jag inte att alla blir sådana, men jag förstår att det är tråkigt för dig.
    Ni kanske skall gå å prata med någon innan problemet växer och blir ännu värre.
    Styrke kramar från mig.
Svar på tråden Vad händer med män 45+