Inlägg från: Anonym (Igen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Igen)

    Tinder-ligg

    Anonym (let us fuck) skrev 2023-11-21 21:56:17 följande:
    Nej, jag sveper höger på de jag tycker ser bra ut.

    Jag är inte där för bara ligg, men många (de flesta?) säger att det är en liggsida. Så var är mina ligg?
    Så var är dina ligg? Ditt ligg är HÄR men du haha, förbiser ju ett öppet erbjudande och fortsätter älta varför ingen vill ligga? Skojar du eller 
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Men) skrev 2023-11-21 22:00:54 följande:
    Haha, tyvärr inte. Jag skulle inte klara av att ha sex med någon jag inte älskar.
    Gillar din inställning. Då för du börja älska mig först då 🥰😂
  • Anonym (Igen)
    Anonym (let us fuck) skrev 2023-11-21 22:05:48 följande:
    De ligger mer än de nånsin gjort tidigare. Det vill jag också.
    Det vill du tydligen inte tillräckligt mycket eller så är det annat som ligger bakom att du intr vågar ? du hade en chans här 
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Men) skrev 2023-11-21 22:11:36 följande:
    Haha! ❤️Ja om du lyckas få mig förälskad i dig så. 😘
    Blir sugen på att anta utmaningen 😏😘
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Men) skrev 2023-11-21 22:15:00 följande:
    Om det inte gör dig nåt att jag är kvinna så. ❤️🥰
    Är du? 😍 coolt, har jag en chans trots att jag också är kvinna? eller blir utmaningen ännu svårare då? 😅
  • Anonym (Igen)
    Anonym (let us fuck) skrev 2023-11-21 22:17:48 följande:
    Ja, de på Tinder vill ligga.
    Aha det kan ju förklara varför ditt utbud av att eventuellt få ligga är begränsat också. Du behöver vidga vyerna om du är så desperat. Exempelvis jag har inte tinder, det hade jag ett tag bör jag var typ 22 år. Det Bevisar att du missar många potentiella chanser. Din förlust, ditt uppenbarliga lidande
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Men) skrev 2023-11-21 22:22:15 följande:
    Det finns (tyvärr höll jag på att säga) en man i mitt liv men annars skulle jag vara jätteintresserad av att prova på nåt nytt. 🥰
    Förstår🥰 har lämnat min man så hade också varit lipen för att testa något nytt haha! Hojta till om han försvinner så jag får en chans 😂

    Synd för ts att han inte är lika öppensinnad som oss. Kan nog va förklaringen också 
  • Anonym (Igen)
    Anonym (?) skrev 2023-11-21 22:28:28 följande:
    Jag tror inte mina ögon. Du fånar dig när du får chansen. Du har noll trovärdighet kvar. Du vill inte ha sex, du vill älta. Det ger dig större njutning eller hur?
    Kan inte jag få älta och medhåll nu i hur ratad jag känner mig 🥺? 
  • Anonym (Igen)
    Anonym (M2) skrev 2023-11-22 02:10:01 följande:
    Skulle du själv outa dig till random FL-användare om du var i hans kläder, med hans historia på forumet, du har ju ingen aning om vem som är seriös med goda avsikter eller vem som är en potentiell hatare eller stalker.

    Ts är ju anonym? Hur ska jag veta vem han är? Någon skrev kaffedraken? 


    fast, jag kan ändå förstå för jag är ju i samma sits att träffa någon anonym från nätet om han hade nappat , och värre för mig då jag tjej, han  hade kunnat få min snap så hade han först sett bilder och de hade jag också velat ha såkslrt innan jag träffar nån xD men med alls historia alla verkar säga att han har här, så blir man ju fundersam. Var har han gjort? 

  • Anonym (Igen)
    Anonym (let us fuck) skrev 2023-11-22 15:48:26 följande:
    Du hade svept höger på många killar och 24 st tog kontakt inom 5 min? Nån mer kvinna som varit med om det här?

    Ja skaffade tinder när de tog slut mellan mig och killen bara för en kväll, utan intentioner. Ingen profiltext eller något alls , bara två eller tre bilder eller va de var för de krävdes för att skapa en profil. Dvs inget jobb bakom de jag ville bara kolla sidan efter många är. 


    inom en timme hade jag så de stod 1000+ gillar dig eller hur De nu står. De bara ramlade in. Varenda ja slipar höger pp, blev en match eller matchade inom kort efter. Blev helt chockad och trodde de va så sidan gjorde bara men de verka vara siffror som stämde. Printscreenade till å me för å fråga en vän efteråt. 

  • Anonym (Igen)
    Anonym (let us fuck) skrev 2023-11-22 18:09:36 följande:
    Min profil är långt ifrån desperat. Menar du kemi online? Det har jag haft med kvinnor, som inte var samma irl. Ja, 2 ghostade mig på Tinder, de tyckte väl jag var tråkig.
    Jag är mig själv, har inte bråttom. Innehållsrikt liv, menar du att man ska vara social och aktiv? Synas bland folk och göra många olika saker? Sån är inte jag, är mer introvert. Verkar inte funka för många som syns och hörs, är utåtriktade, reser, festar, träffar massa folk, heller.
    Mitt ex hadr legat med närmre 200 brudar innan mig?han festade mycket och levde ?det livet? och de flesta verkade vara från sådana tillfällen ute på krogen eller fester osv. Mycket trekanter och liknande skit. Men han berättade att när han hade tinder så fick han aldrig matchningar typ. Trots att han bara swipea höger på alla..medan alla tjejer han hade i sin omgivning,. Vänner osv och va han hört från andra var också att tjejer har samma upplevelse som mig- att dom får hur många likes som helst. 
  • Anonym (Igen)
    Anonym (let us fuck) skrev 2023-11-22 18:31:03 följande:
    Haha, så många gilla har jag inte fått på de åren jag varit med där.
    Nej uppenbarligen inte efter va du skriver och redan ältat i tråden. Men du frågade om nån annan varit med om de som hon ovan skrev om 24 killar på 5 min och ja, de kan man påstå.  
  • Anonym (Igen)
    Anonym (let us fuck) skrev 2023-11-22 18:36:01 följande:
    Det var intressant. Ja, det är nog så helt enkelt, att kvinnor får mest uppmärksamhet på nätet, var det än är.
    Man för uppmärksamhet för att man är tjej? de kan få en att verklgien äcklas av män eller känna sig osäker på om ni bara är sliskiga och desperata att få f*tta för att ni tar vad som helst eller får gå under er liga just för att nu ger så svårt att hitta ligg och ligger med så många nu bara för chans till helst. Det är långt ifrån självstärkande att känna sig objektifierad och börja avsky motsatta könet för hur er hjärna funkar. 
Svar på tråden Tinder-ligg