Inlägg från: Anonym (Tobbe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tobbe)

    Vill att tjejen ligger med andra

    Nej, du är inte ensam.

    Har länge tänt på detta och min fru vet om det. Dock har hon/vi än inga planer på agera, mer än att hon brukar läsa lite relaterade historier när vi har sex 😊

  • Anonym (Tobbe)
    villhatrekant skrev 2023-11-17 14:18:16 följande:

    Det här är tydligen en ganska vanlig fantasi bland män, en del undersökningar påstår att ca 30% har den fantasin, men även om det är en överdrift är det nog vanligare än man kan tro. Den är rätt ovanlig bland kvinnor vilket gör att kvinnor lätt kan misstolka ett förslag från deras partner att ha sex med andra som ett förtäckt knep för mannen att ha sex med andra kvinnor eller en brist på respekt eller kärlek för partnern, vilket det inte behöver betyda.

    Det finns olika teorier om varför man upplever det som fantasieggande att se sin kvinnliga partner ha sex med andra, här är några:

    - Det är ett sätt att hantera svartsjuka - genom att förvandla svartsjukan till sexuell lust blir den hanterbar. Det finns t ex exempel på män som fått veta att deras partner varit otrogen och blivit ofrivilligt upphetsade av tanken och sedan överfört det till en önskan om att se henne vara otrogen igen
    - Attraktionen till ens partner ökar när man ser att hon är attraktiv för andra; att se henne ha sex med andra skulle vara det ultimata beviset på att hon är attraktiv för andra män
    - Män är fysiskt skapta för att bli upphetsade av synen av en kvinna som har sex med flera män, eftersom det innebär en chans att befrukta henne. Den teorin stöds av att formen på ollonet är optimerad för att avlägsna andras sperma från slidan innan mannen själv får utlösning (inga andra apor har ett ollon som är bredare än skaftet på penisen).
    - Det är ett uttryck för "compersion", alltså förmågan att få njutning av att se sin partner njuta. Personligen tycker jag det är den mest attraktiva förklaringen..

    Vad tror ni är förklaringen? Obs att "porrskada" inte är någon vettig förklaring, för varför skulle det finnas porr av det slaget om det inte redan fanns grogrund för den typen av fantasier?


     För min personliga del tycker jag att din förklaring slår huvudet på spiken.

    I ett tidigare förhållande hade vi ett, i vissa aspekter ensidigt, öppet förhållande. När min dåvarande flickvän kom hem från ett besök hos sin andra kille kan jag så här i efterhand bocka av samtliga punkter på din lista.

    Och detta var innan jag ens visste om konceptet kring cuckold, hotwife osv. Det var en ren instinkt.
Svar på tråden Vill att tjejen ligger med andra