• Anonym (.)

    Lösningen på incels

    Postman skrev 2023-11-15 12:52:17 följande:

    Nej det tror jag inte skulle lösa något. Det vi behöver göra är försöka fånga upp dessa i skolan och i övriga samhället. Dessa killar behöver få mer stöd och hjälp. Deras föräldrar behöver säkert också stöd och hjälp. Vi behöver få ett mer inkluderande samhälle för alla kan få den hjälp och stöd de behöver. 


    Men hur hittar man de? Hur ska mad kunna veta vilka som kommer bli utan partner, sedan när/om de börjar intressera sig för sånt?


    Inkluderande samhälle och hjälpa och stödja låter bra. Istället för osmaklig trådstarter som dessa

  • Anonym (.)
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 16:49:25 följande:
    Precis! Win-win mot mans-svinn. då får de erfarenhet och någon att dela ensamheten med. Och utlopp för det hemska orgasmglappet
    Hur ska ni få detta att hända i praktiken då? Är ni lösningsorienterade i verkligheten eller är det bara prat för att roa er lite?
  • Anonym (.)
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 17:59:28 följande:
    Angiverisystem så klart! att det blir medborgerlig plikt att kunna tipsa om incels, så att dessa incels kan få stöd från dessa från incel-centralerna. men kanske också borde läggas till något vid deklarationen, att uppge antalet dejter man haft under året för att säkerställa att män som ligger mindre än genomsnittet kan fångas upp och också få hjälp från dessa centraler
    Hur ska du få dessa att dejta varandra var frågan.
  • Anonym (.)
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 18:58:24 följande:
    om män tror sig kunna ändra på kvinnors preferenser så måste det väl gå att manipulera även mäns preferenser? det är väl det rimligaste? Och väljer man att inte dejta den man som incel-centralen planerat in, då blir det böter isåfall. Ett avskräckande belopp
    Du förstår väl att du aldrig kommer få igenom det där, precis som man inte skulle få igenom att ge kvinnor sexlusthöjande piller eller bötfälla de som ligger för mycket med attraktiva män
  • Anonym (.)
    Postman skrev 2023-11-15 20:26:46 följande:
    Klart det påverkar om män syns i media eller ej. Jag vet inte hur många pojkar, män som kollar på Youtube idag. Jag vet inte hur pojkar, män letar förebilder.
    Då har ju TS kanske rätt i att dessa hyggliga manliga förebilder, vilka nu det är, är ganska okända och syns inte så mycket
  • Anonym (.)
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 21:56:41 följande:
    Varför inte? Det är väl orättvist annars? Alla ska väl ha 4 ligg om året med orgasmgaranti? alla hjärtansdag, påsk, midsommar och nyår. vad betalar vi annars skatt för? Om vi inte får millimeterrättvisa på alla personliga angelägenheter?
    Eftersom det vore övergrepp på människor som står i strid med våra lagar och demokrati
  • Anonym (.)
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 22:12:52 följande:
    Är det bara övergrepp och strid mot lagar när det är män som skulle drabbas negativt av det?
    Nej det har jag aldrig påstått eller ens insinuerat
  • Anonym (.)
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 22:20:58 följande:
    men det är ju orättvist annars? ska inte alla ha samma rättigheter?
    Det är väl inte orättvist eftersom det är övergrepp oavsett kön
  • Anonym (.)
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-17 22:29:01 följande:
    säger du samma i trådarna där män förespråkar det omvända? eller låter du bli att diskutera i de trådarna?
    Tror inte jag fått den frågan du ställde, i någon annan tråd
  • Anonym (.)
    Tow2Mater skrev 2023-11-18 00:30:10 följande:
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 22:17:50 följande:

    Var är det manliga upproret som vill ha till dessa förändringar? Var är de manliga suffragetterna? det borde väl finnas en rörelse för män likt feminismen som driver frågan om intresse finns?



    Ja det finns flera, en kallas Sverigedemokraterna; det bästa för de flesta barn, är enligt vår bedömning att få växa upp med sina biologiska föräldrar som moders- och fadersgestalter. Alla barn bör ha rätt till både en mor och en far i sitt liv.
    D v s gay och ensam kvinnligt barnskaffande med statens hjälp borde inte vara lagligt. Alla barn behover en pappa som främsta forebild.
    Tyvärr finns så många män som är dåliga förebilder, hur tänker Sverigeeemokraterna att de bra männen ska fördelas rättvist till alla barn som har rätt till en bra pappa?
Svar på tråden Lösningen på incels