• Dr Nail

    Lösningen på incels

    Jag har en bättre och mer verklighetsförankrad lösning: arrangerade äktenskap. Varje man får en fru som väljs it av hans familj (beroende på vad de har råd med och hur många fruar), och det blir olagligt med skilsmässa. Det kommer ta bort hela problematiken med incels och samhället ska bli fredligare. Så gjorde man förut, i många hundra år Folk levde lyckligare än idag.

  • Dr Nail
    Anonym (FL-incel) skrev 2023-11-19 12:17:56 följande:
    Jag vet att jag inte skulle bli lycklig om min mamma och syster valde ut min fru åt mig. Jag vill inte ens ha en fru. Och jag har inte samma smak som min mamma och syster har. Så nej, jag skulle inte bli lycklig.
    Kanske inte i början, men du skulle lära dig att älska situtionen med åren. Lycka är ju något som kommer långsiktigt.
  • Dr Nail
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-19 12:19:16 följande:
    levde de verkligen lyckligare? källa på det tack. ska kvinnan få lov att arbeta med? eller ska hon tvingas bli en kåt glad och tacksam hemmafru? vidrigt. ett bättre förslag är att alla ovalda misogyna män deporteras till en öde ö så får djungelns lag göra sitt. 
    En kvinna måste fortfarande arbeta, sida vid sida med mannen. Det där med att kvinnor ska va hemma och ta hand om barnen är ett modernt påhitt, det ska bort.
  • Dr Nail

    Klart man blir lyckligare när man slipper välja fru. Att välja är jobbigt, det ger ångest. Även man kanske inte är nöjd i början, så kommer man acceptera det med åren (då skilsmässa är olagligt). Och då kommer den sanna lyckan. Så lever man än i dag i många samhällen. Och dessa har inga incels, för det är tekniskt omöjligt att vara det: alla får en kvinna! 

    = mer lycka/person

  • Dr Nail

    ...eller okej, man kan fortfarade leva sexlöst även i ätenskap. Den jag vet inte fan hur man löser tbh

  • Dr Nail
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-19 12:30:53 följande:
    hur tänkte du överskottet av män då? Ska vissa kvinnor tvingas bli sålda inte en utan två gånger? För att ingen stackars oönskad man ska bli utan?
    Ah! Där har jag en lösning: köpa kvinnor från utlandet. Smart, va?
  • Dr Nail
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-19 12:36:54 följande:
    wow. Där tog geniknölen i från tårna. Så vi ska införa människohandel och import till de stackars männen? tycker du att alla människor förtjänar en partner? Eftersom man inte får skiljas, skulle din dotter behöva stå ut med en man som misshandlar och våldtar? bara för att hans rätt till kvinna väger tyngre än hennes rätt till sin kropp, eller rätt till skilsmässa?
    Om du väljer att se det så negativt, ja. Använder laddade ord som "människohandel". Varför inte säga "ömsesidig affärsmässigt överenskommelse familjer emellan"? Jag försöker bara hitta en lösning på din fråga hur man tar bort incelproblematiken = ökar lycka i samhället.
  • Dr Nail

    Var lite positiv. Även i vårt samhälle hade vi arrangerade äktenskap inte så länge sedan. Varför inte återinföra det? Det är en fungerande modell.

  • Dr Nail
    Anonym (FL-incel) skrev 2023-11-19 12:37:53 följande:
    Inte en chans i helvete. Mamma och syrran tyckte jag skulle träffa en kvinna som var medicinerad för psykiska problem, och de gillade henne inte ens.
    Nej, jag väljer själv, tack.
    Du skulle sjunga en annan visa om du inte hade ett val, är jag säker :)
  • Dr Nail
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-19 13:30:11 följande:
    Du vill försköna sanningen genom att inte använda laddade ord? Var är det en ömsesidig affärsmässig överenskommelse när kvinnan är den som blir ett objekt som säljs? då kan väl kvinnornas pappor istället köpa den bästa möjliga mannen till sina döttrar, och de män som inte anses vara värda ett skit på marknaden deporteras till en öde ö med djungelns lag. Då löser sig problemet med, varför ska kvinnan bli objektet som säljs?
    Jag försöker bara vara positiv.

    Det blir konstigt, vem vill köpa en man liksom lol. Kanske bögar, om ens det. Kvinnor däremot har ett marknadsvärde, alltid haft det. En vara.

    Det där med öde ö har aldrig funnits i nåt samhälle vad jag vet, så det är bara konstigt. Eller möjligtvis som straff för brottslingar, men det är en annan diskussion...
  • Dr Nail
    Anonym (Clark) skrev 2023-11-19 13:03:03 följande:
    Varför tror du folk var lyckligare då?

    Dessutomger du alla som inte hade råd och samhällsställning att gifta sig. Olyckliga singlar har alltid funnits.
    För de slapp ångesten att välja.

    Här har du faktiskt en poäng. Alla som inte har råd. Så långt har jag inte tänkt än, erkänner. Måste fundera.
  • Dr Nail

    Obs, jag pratar inte om prostitution, utan äktenskap. En långvarig allians. För ligg kan man ju köpa män, kvinnor och fan o hans moster, det är en annan femma.

  • Dr Nail
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-19 13:55:37 följande:
    Och då kanske vi ska vara lite moderna och ändra på det så att mannen kan få vara ett objekt ett tag. Så kan män få testa och känna efter. Så kan vi ju se om hundra år vilket system som fungerade bäst, du stället väl upp för forskningen?

    det skulle ju lösa problemet med kassa män. De blir inte köpta om de inte presterar. Kommande generationer av män kommer att prestera att tvingas bli bättre för att bli köpta och valda. eller hur ska männen motiveras att bli bättre när de ändå kan köpa en kvinna? Då kommer de fortsätta vara misogyna, eller hur?
    Men vill kvinnor köpa män då, det är frågan? Jag vet inte, jag kan ingenting om kvinnor, men jag tror inte de vill.
  • Dr Nail
    Anonym (Annika) skrev 2023-11-19 15:45:13 följande:

    Det var det mest fåniga förslag jag nånsin hört. Incels behöver inte tussas ihop med varandra, de behöver tussa ihop med kvinnor för att lära sig umgås som normalt folk med kvinnor. Man känner direkt igen en Incel eftersom personen beter sig ytterst udda.

    Nej skapa typ ABF kurser i social kompetens, empati, lära sig läsa av andra, lära sig föra sig i sociala sammanhang osv. Lärare ska bara anställas kvinnor och så är dessa kurser gratis för dessa män.

    Så får de lära sig socialisera som normalt folk med en kvinna. Det är det enda som krävs.

    Ja eventuellt införa förbud för internetanvändning vissa tider på dygnet, så incels tvingas ut bland folk ibland. 


     


    Håller 100% med. Buntar man ihop dem och skickar till en öde ö så blir ju de MER incelliga, ite midre? Hur löser det problemet, liksom.
  • Dr Nail
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-19 23:30:16 följande:
    Om en kvinna har valet att köpa en man eller bli köpt kommer alla välja att köpa en man, aldrig att bli köpt av ett bottenskrap. vad tror du?

    men jag kan slå vad om att kvinnors perfekta värld är att både slippa bli köpta eller köpa, för moderna kvinnor år 202x behöver inte en man, så varför allt besvär? vad skulle en man tillföra i en kvinnas liv?
    Jag tror ska köpta faktiskt. Dom tänder på det
  • Dr Nail
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-20 06:48:27 följande:
    I din sjuka fantasi kanske. Källa på att kvinnor tänder på det. fyfan för patetiska mansgrisar
    Jo, det finns vissa som gör det, jag har sett influencers som säger det.
  • Dr Nail
    Anonym (FL-incel) skrev 2023-11-20 09:02:51 följande:
    Jag har läst på FL att alla män som inte får ligga är incels.
    Rent tekniskt så är de ju det. Själva ordet "incel"
  • Dr Nail
    Anonym (FL-incel) skrev 2023-11-20 17:39:47 följande:
    Så du tycker att alla män som inte får ligga är riktiga incels?
    De som väljer aktivt att inte ligga är ju volcel.
Svar på tråden Lösningen på incels