• Anonym (M)

    Lösningen på incels

    Det kommer inte finnas någon lösning på incels, utan vi kommer se en kraftig ökning av sexhandel, självmord och porr i framtiden. Sverige borde legalisera sexhandel som Tyskland, och detsamma gäller för övrigt lättare droger som cannabis. Man kan inte utrota behov med hjälp av förbud.

  • Anonym (M)
    Anonym (B) skrev 2023-11-19 08:32:38 följande:
    Det är nog bättre vi satsar på att utveckla AI-flickvänner. Otroligt många traumatiseras och skadas i sexhandeln, och är där av tvång. Det fåtal som gör det frivilligt skulle aldrig räcka till för att mätta marknaden.
    AI skulle kunna vara en lösning, men jag har svårt att se att de kommer ersätta horor pga att robotar fortfarande är så orörliga.
  • Anonym (M)
    Anonym (B) skrev 2023-11-19 08:41:13 följande:
    Genom att stödja sexindustrin så stödjer man också organiserad brottslighet. Och traumatiserar människor.

    Så dessa män är inget annat än parasiter på mänskligheten, som göder skadliga krafter som förstör vårt samhälle. Verkligen inget som ska legaliseras. 

    AI-utvecklingen kommer att gå snabbt, så förhoppningsvis blir tjejrobotorna snart väldigt realistiska.
    I Sverige är det så för att det är olagligt. Hade vi legaliserat det hade du och alla andra sett hur många kvinnor som gärna horar sig för snabba och stora pengar. Det har kvinnor alltid gjort i alla tider, oavsett kultur.
  • Anonym (M)
    Anonym (B) skrev 2023-11-19 08:52:49 följande:
    Där tror du fel. Kolla Tyskland, där majoriteten kommer från fattiga länder. Likadant ser det ut i de flesta länder. Stark koppling mellan psykisk ohälsa, fattigdom och prostitution. Det är inte enkla pengar att bli tvingad till sex man inte vill ha för att få pengar. Varför skulle graden av ptsd isf vara nästan 70%?

    Däremot är ju dessa män såklart gravt empatistörda som dessutom tycker det är okej att stödja organiserad brottslighet, som är väldigt utbredd i t ex Tyskland. 

    Så nej, de som gör det frivilligt är få och inte tillräckligt många för att mätta marknaden. Det skulle du se om vi plockade bort fattigdom och psykisk ohälsa ur bilden.
    Nej, det är inte fattiga länder som är den gemensamma nämnaren, utan kultur. Japan är känt för sin prostitution, och det är ett rikt land. Men kvinnorna älskar snabba pengar.

    Horor blir inte tvingade till sex när det sker legalt, de har det av egen fri vilja. De som blir tvingade till sex är de i Sverige där allt sker på den svarta marknaden.
  • Anonym (M)
    Anonym (B) skrev 2023-11-19 09:03:41 följande:
    Har du helt missat att trafficking är väldigt utbrett även i de länder där det är legalt? Tyskland t ex? Kolla på bordellerna där, 9 av 10 på vissa bordeller är inte tyska kvinnor utan från Rumänien, Nigeria etc. 
    Det är inte människohandel när det sker legalt. Men kvinnor från Östeuropa har oftast inte samma feministiska mentalitet som västerländska kvinnor har, och samma med Japan.
  • Anonym (M)
    Anonym (B) skrev 2023-11-19 09:09:50 följande:
    Det är helt uppenbart människohandel. Kvinnor som lurats dit i tron att de ska få andra jobb, som måste jobba av skulder etc. 

    Om du plockar bort fattigdom och psykisk ohälsa så får du ett fåtal kvinnor kvar. Annars skulle inte graden av PTSD i internationella undersökningar vara 70%. Det säger sig självt att bli misshandlad, strypt, penetrerad med olika föremål, våldtagen, kissad och bajsad på inte är nåt som särskilt många kvinnor uppskattar. Var är uppvärmningen inför att ha sex som kvinnors kroppar naturligt behöver, t ex? Existerar inte. Var är hänsynen till deras njutning? Finns inte. 
    NEJ. Sluta hitta på saker. Du har tittat för mycket på SVT. De horor som gillar sitt jobb är de som älskar att hela tiden känna sig åtråvärda och sexiga. Svenska feministtjejer från Södermalm tillhör inte den kategorin.
  • Anonym (M)
    Anonym (B) skrev 2023-11-19 09:25:41 följande:
    Hur förklarar du att tysk polis menar att det är fler kriminella som tjänar pengar på prostitution i Tyskland idag än före lagändringen 2002? 

    Anser du att det är eftersträvansvärt att stödja kriminalitet och förstöra samhället? 
    Källa på det, tack.
Svar på tråden Lösningen på incels