• Tow2Mater

    Lösningen på incels

    ha ha ha! sicken lirare

    Räcker det inte med den kvinnliga klagotråden? Måste det bli en till?

  • Tow2Mater
    Anonym (Hin håle) skrev 2023-11-15 11:37:55 följande:
    Bra, det är viktigt att du inte hånskrattar haha din lirare.
    Yup! ha ha! du är en lirare med
  • Tow2Mater
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 16:46:47 följande:
    Ändå håller du inte tassarna borta. Säger mer om dig. Vad är ditt förslag på lösning? Om dessa är ha ha ha?
    Hoppades kunna snippa den i sin linda men lyckades inte.

  • Tow2Mater
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 18:58:24 följande:
    om män tror sig kunna ändra på kvinnors preferenser så måste det väl gå att manipulera även mäns preferenser? det är väl det rimligaste? Och väljer man att inte dejta den man som incel-centralen planerat in, då blir det böter isåfall. Ett avskräckande belopp
    Muta istället - medborgarlön till dessa män i form av dubbla summan en fsklärare tjänar.
  • Tow2Mater
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 19:05:19 följande:
    också ett förslag. Vilken skatt ska höjas för att finansiera det? böter är annars bra då det genererar en intäkt som kan vara med och självfinansiera incel-centralerna
    Sänk fl-ledigheten, ta bort typ 3 månader.
  • Tow2Mater
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 22:09:15 följande:

    Är det inte yttrandefrihet i en demokrati? det trodde jag? måste missat en del i grundskolan. 


    men om samhället ska och bör göra saker bättre för män borde väl män göra saker med? Som att vara förebilder? Som att exempelvis få fler män att jobba inom skolväsendet för att få en bättre könsbalans, men också att dessa barn ska få fler manliga förebilder? Och fler män som kan bli trygga anknytningspersoner och stödpersoner? Som kan agera mentorer etc. vilka förändringar vill du se i samhället så att dessa unga män får fler manliga förebilder. Du påstår att de finns. Räcker dom? Med tanke på hur samhällsutvecklingen ser ut.


    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-15 22:17:50 följande:

    Var är det manliga upproret som vill ha till dessa förändringar? Var är de manliga suffragetterna? det borde väl finnas en rörelse för män likt feminismen som driver frågan om intresse finns?



    Ja det finns flera, en kallas Sverigedemokraterna; det bästa för de flesta barn, är enligt vår bedömning att få växa upp med sina biologiska föräldrar som moders- och fadersgestalter. Alla barn bör ha rätt till både en mor och en far i sitt liv.
    D v s gay och ensam kvinnligt barnskaffande med statens hjälp borde inte vara lagligt. Alla barn behover en pappa som främsta forebild.
  • Tow2Mater
    Anonym (.) skrev 2023-11-18 14:33:50 följande:
    Tyvärr finns så många män som är dåliga förebilder, hur tänker Sverigeeemokraterna att de bra männen ska fördelas rättvist till alla barn som har rätt till en bra pappa?
    Första steget är ju ATT de har en. Att från början planera för att en inte alls ska finnas är ju helt fel. Tyvärr finns det många kvinnor som är dåliga förebilder också, men ett barn har även rätt till en sån till mamma.

    Men nu var det ju inte det som var den specifika frågan, utan att det finns de som jobbar för det.
  • Tow2Mater
    Anonym (.) skrev 2023-11-18 15:30:43 följande:
    Det var ju också det jag ställde en fråga om, hur Sverigedemokraterna jobbar för att det ska bli så att barnen får en bra pappa som förebild. Får de dåliga pappor (och mammor) som förebilder så är det väl inte mycket att hurra för. Då kan ju en ensamstående bra mamma (eller pappa, så kan det ju också gå) vara bättre.
    De jobbar inte for att ensamstående pappor ska få bli pappor via articifiell väg. Så de ligger iallafall fore kvinno-organisationerna på den bäst-for-barnet biten.

    Du kan ju starta en tråd om det om du vill veta, så kan du få fler svar.
  • Tow2Mater
    Anonym (.) skrev 2023-11-18 18:03:28 följande:
    Det var du som av någon anledning drog upp Sverigedemokraterna i en diskussion om att hur ska män ska bli bra förebilder, i den här tråden.
    Jag kommenterade specifikt på Trådstartarens inlägg #46. Hade ingen intention att diskutera anonyma punkters OT följdfrågor.
  • Tow2Mater
    Anonym (Newton2.0) skrev 2023-11-18 18:55:31 följande:
    Så det enda sättet en man kan vara förebild är genom biologiska barn? Hahahahaha. därför många pappor överger sina familjer och barn för inte ens då klarar de av att vara förebilder. roligaste kommentaren so far, grattis!
    Annu en som lägger in ord som jag aldrig sagt. Jag sa aldrig enda sättet. Men ett mycket bra första sätt. Föräldrarna är, vare sig du tror det eller inte, de viktigaste förebilderna för sina barn.
  • Tow2Mater
    Anonym (B) skrev 2023-11-19 08:25:24 följande:
    Så vad är det då för fel på alla dessa män som i alla tider har övergivit sina barn och fortsätter att göra det än idag? Hur är de funtade?
    Vet inte vad det har att gora med att forvägra barn en pappa till att borja med när det skapas.

    Visst finns det mycket att gora där med, liksom i de fall mammor forvägrar papporna träffa sina barn.
Svar på tråden Lösningen på incels