• Anonym (qq)

    Mina två tjejkompisar vill ha insemination av mig.

    Anonym (rätt sätt) skrev 2023-11-09 03:18:34 följande:

    Eftersom du ändå måste kontakta vården för att få ut sperman så kommer ju allt ske på "rätt sätt", dvs på klinik med alla papper som tillkommer. Till skillnad mot vad de andra här försöker smälla i dig kommer du inte bli juridisk förälder eller behöva betala underhåll utan det kommer behandlas som alla andra som skaffar barn med hjälp av en donator. Att du är extra känd för mammorna spelar ingen roll rent juridiskt. Men fader okänd kan det inte bli idag, nej, när barnet är gammal nog är uppgifterna om dig helt öppna för barnet att ta reda på.


    Han blir väl inte donator på det sätt som man blir om en person kontaktar en spermabank och där väljer från deras spermabank? 

    Fast jag undrar om tråden är sann. TS har inte ens angett vad han själv vill i det hela, utan bara vad kvinnorna önskat. Varför skulle en man som gjort vasektomi, som redan har tre barn och som säger att han inte är intresserad av fler barn, gå igenom krånglet med att besöka klinik för att eventuellt göra ett ingrepp? Bara för att vara snäll? What's the catch? Har kvinnorna erbjudit honom pengar? 
Svar på tråden Mina två tjejkompisar vill ha insemination av mig.