Inlägg från: Anonym (Kimchi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kimchi)

    FY FAN FÖR SOC!!

    Socialtjänsten borde ju ha varit inkopplad redan innan vräkningen. Hyresvärden borde vara skyldig att anmäla till soc om det leder till vräkning och minderåriga barn är inblandade. 
    Vad var det för beteende som Ts inte stod ut med? Varför inte söka hjälp för detta då. Nej då hivar Ts ut dem! Sedan undrar Ts varför hon inte får ha minsta barnet?! Hon är ju totalt olämplig att ha hand om barnet när hon visar hur hon agerar. Vad var hon för hjälp för att inte dottern skulle bli vräkt? 


    Sedan gapa om hot från Soc och annan skit. Nä du samma skrot och korn. Två barn som kommer i kläm. Det kanske inte finns någon fungerande pappa till den minsta. Tragiskt. Bara så jävla tragiskt hela skiten. 


    Klart Ts drar från tråden då hon inte får medhåll alls. 

  • Anonym (Kimchi)

    Hallå Ts hur går det? Du får gärna uppdatera eller är du ett troll? Blev det för mycket kritik och inget medhåll? 

  • Anonym (Kimchi)

    Jamen du glömmer att det var DU som kastade ut dem. Var fanns omsorgen om småbarnen då? Du tror inte det ligger dig i fatet när man funderar på placering. Du har inte tagit föräldraansvar mått mindre mormorsansvar. Varför lät du lilleman flytta till fadern då? När han verkar vara en oansvarig idiot som svansar efter din dotter. Det ligger nog en hel del mer bakom än vad du säger. Eller vill ta in och erkänna. Förnekelse. Går bra att gapa på att soc gör fel. Vad är det som säger att inte lilleman kunde placeras hos syskonets familj. Om det är stabilt vill säga. Då delar man ju inte på barnen heller och de har tryggheten i varandra. 

Svar på tråden FY FAN FÖR SOC!!