Inlägg från: Anonym (Vill och vill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vill och vill)

    Sex vid första dejt

    Anonym (Undraren) skrev 2023-10-11 17:03:25 följande:
    Sex vid första dejt

    Jag ligger i stort aätt altid vid första dejten. Eller ja så länge jag tycker det har gått bra. I helgen gick det superbra. Bjöd hem han till mig och vi myste lite. När jag tog ner handen i hans byxor stoppade han mig. 

    Vill inte killar hela tiden? Var jag för på, blev han obekväm? Brukar ni ligga på första och om ni får chansen aäger ni ja eller nej?

    Bara lite förvirrad. Vill han inte ha mig...


    Jag kan inte svara för alla. Men vill ha sex första dejten vill jag på ett sätt. Rent fysiskt kan jag känna att jag vill det men jag tycker det är viktigt att man försöker lära känna en kvinna åtminstone litegrann innan man skall våga sig på sex. 

    Jag vet att det är farligare för kvinnor med män de inte känner men det betyder inte att det är tryggt att göra för män. Hon kan vara nån psykopat, så inte sex på första dejten är en bra regel.
  • Anonym (Vill och vill)

    Sex på första dejten är väl helt ok om det är kollegor eller vänner som känt varandra i flera år innan de dejtar, men annars bör man se upp med det.

  • Anonym (Vill och vill)
    Anonym (E) skrev 2023-10-14 09:48:39 följande:
    Sådana här förändringar går sjukt långsamt. Tänk på att det bara är 100 år sedan vi fick rösträtt. Det är en millisekund av mänsklighetens långa historia där kvinnor har haft helt andra förutsättningar. Om man ser det perspektivet så förstår man att det kan ta tid, trots att vi ska vara så civiliserade numera.
    Män fick allmän rösträtt 1 år tidigare än kvinnor. Så ibland går det inte sjukt långsamt utan rätt fort. 1 år från allmän rösträtt för män till samma sak för kvinnor.
Svar på tråden Sex vid första dejt