Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Sex vid första dejt

    Ja alla killar är inte kåtbockar som uppskattar billiga kvinnor. Ledsen ts, den siste gentlemannen är ännu inte död! Ta det inte personligt, allt handlar inte om dig.

  • Anonym (E)
    Anonym (Tjej) skrev 2023-10-13 17:32:39 följande:
    Första ligger brukar väl aldrig vara nån höjdare ändå
    De allra flesta jag har legat med har varit bra första gången.
  • Anonym (E)
    Maahlinn skrev 2023-10-14 08:01:50 följande:
    Men ensam med honom är man väl oberoende och inte behöver han väl vara villt främmande bara för att det är första dejten?
    Första dejten går man inte med en främmande man till en enskild plats utan andra personer, om man har självbevarelsedrift. Särskilt viktigt om man har haft kontakt bara ett kort tag. Även en kille som man chattat med i några veckor är faktiskt fortfarande en främmande person.
  • Anonym (E)
    Anonym (Evelina) skrev 2023-10-14 08:19:05 följande:
    Eeeh, hur tänker du här?

    Vad innebär slampigt för dig och varför skulle man vara det på en första dejt om man ligger menar du!

    Om en man ligger med en tjej på första dejten, är han då slampig?

    Om två kvinnor ligger på första dejten, vem är slampan?

    Om två män ligger på första dejten, vem är slampan!

    Vi kan börja där, ser fram emot ditt bemötande.
    Nu är du den senaste som skriver om slampighet så mitt svar är inte bara till dig utan de andra också.

    Man kan själv tycka precis vad man vill. Faktum är att det fortfarande finns en stor skillnad mellan könen när det gäller attityder till sex på första dejten (eller någon av de första). Och det finns så klart undantag men jag pratar generellt nu. En kvinna känner att hon bejakar sin sexualitet och hon skulle inte se ner på en man som hade sex på första dejten. En man känner att han bejakar sin sexualitet MEN! Hans syn på kvinnan förändras ofta om hon har sex på första dejten! Detta är ofta något som män inte ens tänker på aktivt utan är en undermedveten process. Det finns de som spekulerar i att det har att göra med biologiska drifter osv, jag vet inte men det spelar nog ingen roll varför. Faktum är att det i vårt samhälle fortfarande finns olika syn på män och kvinnor när det kommer till sex. Tyvärr. Så att som tjej ligga på första dejten, ja då riskerar man att bli sedd som en slampa. Även om man inte blir sedd som en slampa har man ändå den där biologiska "jakten" som också spelar in som också kan göra att man blir ointressant för en man. Återigen, man får tycka vad man vill om de här sakerna men vi ser också att det tyvärr ofta funkar så. Så man väljer så klart själv som kvinna, bara man är medveten om riskerna att antingen bli sedd som slampa eller att killen tappar intresset.
  • Anonym (E)
    Maahlinn skrev 2023-10-14 08:49:13 följande:
    Jag vet inte varför det provocerar mig så mycket, bryr mig inte egentligen om några 1800-tals nunnor tycker man borde typ leva i celibat tills man gifter sig. Men jag har bara så svårt att förstå varför man inte skulle få njuta av livet hur man vill?? Varför ska tjejers sexualitet alltid skammas??
    Sådana här förändringar går sjukt långsamt. Tänk på att det bara är 100 år sedan vi fick rösträtt. Det är en millisekund av mänsklighetens långa historia där kvinnor har haft helt andra förutsättningar. Om man ser det perspektivet så förstår man att det kan ta tid, trots att vi ska vara så civiliserade numera.
  • Anonym (E)
    Anonym (Vill och vill) skrev 2023-10-14 13:12:06 följande:
    Män fick allmän rösträtt 1 år tidigare än kvinnor. Så ibland går det inte sjukt långsamt utan rätt fort. 1 år från allmän rösträtt för män till samma sak för kvinnor.
    Män har i tusentals år haft en starkare ställning än kvinnor. Rösträtten var bara ett exempel för fram till dess hade kvinnor i stort sett varit andra klassens medborgare medan män alltid har haft en helt annan respekt bara för att de råkat vara män. Du kan inte ha missat detta.
  • Anonym (E)
    Anonym (Mar) skrev 2023-10-15 01:16:47 följande:
    Det får du fråga honom om, varför han ändrat sig, velar eller vad det nu handlar om. TS VAR oönskad, han avvisade ju henne
    Man är inte oönskad bara för att personen inte vill kasta sig i säng det första man gör! Tur att han inte ser ts som en slampa iaf utan vill ge henne en chans til.
  • Anonym (E)
    Anonym (Mar) skrev 2023-10-15 11:03:30 följande:
    Han avvisade henne = oönskad. Du kommer inte ifrån det. Vad han gör sedan förändrar inte att hon VAR oönskad.
    Du har fel. Man kan vilja ha sex med en person och ändå samtidigt vilja vänta.
  • Anonym (E)
    Anonym (Mar) skrev 2023-10-15 14:39:29 följande:
    Det var inte vad jag kommenterade. TS VAR oönskad när han avvisade henne, oavsett vad du gissar att han kanske vill senare.
    Du fattar fortfarande inte. Han kan mycket väl ha velat ha ts även då i stunden.
  • Anonym (E)
    Anonym (Mar) skrev 2023-10-15 15:59:14 följande:
    Fast kan mycket väl ha - det är ju bara dina spekulationer. Och han valde ändå att inte ha henne nära sig, han avvisade henne, och det är den yttersta viljan som talar i handlingen. Där och då VAR hon oönskad, oavsett vad du sitter där och gissar att han kanske tänkte att han kanske vill senare.
    Ja det är spekulationer, till skillnad från ditt tvärfasta uttalande att ts var oönskad bara för att han inte ville ligga på första dejten. Vad menar du med att han inte ville ha henne nära? De satt ju och myste på dejten, så nära att hon kunde ta sin hand innanför hans byxor.
  • Anonym (E)
    Anonym (Mar) skrev 2023-10-15 16:25:16 följande:
    Nära som i det jag svarade på, du skrev ju att han kanske vill ha henne senare, men där och då ville han inte. Det ÄR tvärsäkert att han avvisade henne, det står i TS. Vad han sen kanske tänkte att han kanske vill vid något annat senare tillfälle har jag inte ens kommenterat någonting om.
    Det är dock långt från tvärsäkert att han inte ville ha henne då. Du skriver avvisad = oönskad och det är inte alltid sant. Kan du ta det nu eller ska du bråka mer?
Svar på tråden Sex vid första dejt