Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Flickvän sen 10 år otrogen.

    Nu låter jag nog elak. Men var tacksam att hon fick missfall. Annars är du en olämplig förälder. Hur kan du ens riskera att skaffa barn med en sådan person? Man ska alltid tänka på barnets bästa, det bästa för ett barn är att ha föräldrar som åtminstonde kan ta hand om sig. 

    Gör slut, finns bättre där ute.

  • Anonym (H)

    Klart du kan börja om utan henne. Jag vet en som inte hade vänner, kärleken tog slut och pga tragiska omständigheter inte ägde mer än kläderna på kroppen och inte hade en egen bostadm 2 år efter den händelsen hade han hittat ny kärlek, fått jobb, blivit sambo och fått ett barn. 

    Ju mer du drar ut på den där dåliga relationen ju svårare blir det. 

    Du kommer få fler möjligheter om du väljer bort henne från ditt liv. Din lycka kan inte ligga i händerna på en annan människa. Du måste börja ta hand om dig. Ni kan sälja lägenheten, du kan gå med i någon kvällskurs eller skaffa en hobby där du kan träffa andra och skapa nya vänskapsrelationer. Gör sånt du mår bra av, dejta en annan tjej sen som är vettig. För helt ärligt hur lämplig tycker du din tjej är som mamma? Jag kan lova dig att du kommer få problem om hon blir gravid. 

Svar på tråden Flickvän sen 10 år otrogen.