Inlägg från: sommar2019juni |Visa alla inlägg
  • sommar2019juni

    Har en fråga till er kloka och smarta människor!

    enligt NC har jag ägglossning på söndag, och visar då mina två mest fertila dagar fredag och lördag, betyder det att söndag ?släpper ägget? och på måndag är de då ingen chans för graviditet? 

    rättare Sagt såhär, vi har haft sex måndag, tisdag, gick inte igår, kommer ha idag, imorogn blir svårt, sen lördag? och då söndag måndag förhoppningsvi? är så rädd att det förstörs för att vi missade igår och kommer missa fredag?

  • sommar2019juni
    Ememem skrev 2023-11-09 06:28:31 följande:
    Det var positivt!
    STORTSTORT GRATTIS!!! Wow vilken lycka för er❤️❤️ 
    och tack för alla dina kloka svar❤️
  • sommar2019juni

    Gud vad jag tycker min kurva beter dig märkligt, idag var tempen liksom på linjen? så brukar det inte vara, har sovit som vanligt, inte sjuk eller liknande.

    vad tycker ni? Ser de konstigt ut? Bra? 


  • sommar2019juni

    Ganska ny på att kolla på flytningarna men de har varit väldigt vattniga senaste dagarna och även upplevt att tappen känts mjukare, men känns så konstigt brukar ha den på CD15+-4dagar och har tempat I två år? 

    inget annat borde vara annorlunda somnat samma tid vaknat samma tid Tempa som vanligt? men brukar inte vara såhär hög innan ÄL..

    TACK för era svar ❤️

  • sommar2019juni
    Ememem skrev 2023-11-11 09:55:39 följande:
    Varför tror du att det skulle vara cd 9? Tempen sticker ju inte upp förens cd 14. Mest sannolikt ser ju äl ut att ha varit cd 13.
    Åh alltså ni lär mig så mycket! 🙏🏼❤️ så kanske det kan vara, jag tänkte att det är cd 9 för att den var så pass Låg men så är de ju såklart inte!!

    åh ni är så kloka och fina och lugnar en stressad hjärna, ska försöka slappna av, fortsätta temps och fortsätta mysa i några dagar till så får vi se helt enkelt vart de leder, TACK❤️
  • sommar2019juni


    Tycker ni inte att min kurva beter sig konstigt.. jag är inte sjuk, jag sover som jag brukar, jag trampat samma tid 🥹 blir så frustrerad för förstår liksom inte vad som händer..

    väldigt ömma bröst idag 
Svar på tråden BIM november