Inlägg från: Ememem |Visa alla inlägg
  • Ememem

    BIM november

    tjatalagom skrev 2023-11-01 06:00:23 följande:

    Sen undrar jag om ni tror att jag kanske inte hade äl, eller en väldigt svag äl i och med den sega tempökningen? fick ju ändå positivt på äl test en specifik dag. tempen och gick ju väldigt långsamt uppåt. Eller kan det bli så ibland trots att man haft äl?


    Utifrån att tempen stannar över baslinjen fler dagar så har du helt klart haft äl. Däremot vilken dag är väl inte helt självklart.
  • Ememem
    Höst2023 skrev 2023-11-01 07:23:16 följande:

    Är på Äl +8.  Hade en temp-dipp igår. Håller tummarna för att det ska vara en implationdipp! Men känns som det är lite sen på äl +7? Har inga symtom på något, vet inte heller när jag ska våga testa lite rädd efter den kemiska förra månaden. 


    Det tar 6-7 dagar för ägget att vandra ner till livmodern så tidigare än så är typ inte möjligt.
  • Ememem
    SaMoE skrev 2023-11-01 07:58:18 följande:

    Hoppar in här från oktobertråden ☺️ bim igår (eller ja inatt), men fortfarande ingen mens i sikte ☺️ har inte testat än.. sambon vill va först o få veta, men inte över telefon och jag träffar honom inte förräns fredag kväll 🙈 vet inte alls hur jag ska göra... Hur skulle ni gjort? ☺️


    Eftersom du kommer vara efter bim på fredag så kan du testa på kvällen när ni ses.
  • Ememem
    Fransis1 skrev 2023-11-01 10:31:11 följande:

    Hallå! Hoppar in här! Är första månaden jag provar ägglossningstest och behöver er hjälp!


     


    Har tagit digitalt test från CD 10, och på CD 14 fick jag en tydlig glad gubbe. Fortsatte ta ?vanliga test? därefter och kan inte riktigt tolka dessa. Skulle ni säga att de är positiva eller är äl förbi? 


    Tog du nån sticka även på cd 14, eller bara digitalt? Tycker stickan från igår ser ut att ha två lika starka linjer, dvs positivt. Det från idag är teststrecket svagare så negativt.

    Äl sker inom 12-48 timmar från positivt test, så äl kan fortfarande ske idag även om testet från idag är negativt.
  • Ememem
    Höst2023 skrev 2023-11-01 12:53:38 följande:

    Ememem kunde inte citera dig. Men om det nu eventuellt är så att ett ägg kan ha fäst, hur tidigt borde kan man testa? Om du vet eller om någon annan vet? Fick upp förhoppningarna lite 🙈


    Den vanligast rekommendationen jag läst är att man ska vänta två dagar i alla fall, och det kan nog stämma ganska bra.

    Jag har plussat med båda mina på sådana enkla vanliga stickor på äl+9, dock svaga streck. Men har kunnat bekräfta med cb med veckoindikator dagen efter. 


    Det är ju dock inte alla som plussar så tidigt. 

  • Ememem
    Kåtisroinen skrev 2023-11-01 20:38:44 följande:

    Det här med morgonurin. När är det morgon? 😅 om ni vaknar mitt i natten, säg kl 02 och behöver kissa. Testar ni då? Eller blir det mer som kvällsurin? Och påverkar nattkissen morgonurinet?
    *kvällsfunderingar*


    Jag tänker att morgonurin är efter längsta sömnperioden. Så det beror väl på när man går och lägger sig. Jag som ofta somnar vid midnatt hade inte testat vid 2 men kanske om jag vaknade vid 4.

    Jag tror inte nattkisset påverkar särskilt så länge det gått 3-4 timmar innan testande.
  • Ememem


    Villblimamma98 skrev 2023-11-02 06:41:43 följande:

    Igår kväll vs nu på morgonen... kan det vara att jag tog tester för tidigt nu på morgonen? Clearblue har inte gett mig en glad gubbe än men igår var strecken väldigt nära positivt? Eller sjönk allt hormon nu utan att ägglossa?


    Jag tycker inte gårdagens ser ut att vara nära positivt. LH flucktuerar en del under cykeln. Jag skulle fortsätta testa.

    Det finns en app premom som är ganska bra på att läsa av tester. Kan rekommendera den.

    Så här har mina tester sett ut denna cykel. 
  • Ememem


    Höst2023 skrev 2023-11-02 07:43:16 följande:

    Godmorgon, ni som har varit gravid, skulle ni vilja dela med er av era tempkurvor😄 Skulle vara intressant och se. Är nojig att jag inte har tillräcklig hög temp för att vara gravid, är på ÄL +9, och temperaturen ligger bara på 36,50 ungefär. Så kanske lika bra att ställa in sig på att mensen kommer nästa vecka


    Så här ser mina gravidkurvor ut.
  • Ememem
    Memlan skrev 2023-11-02 09:27:40 följande:

    Hej! 


    var med i oktobertråden men tog sig inte förra månaden, inte skrivit här än men varit inne och följt er! 


    Men undrar över en grej, jag fick glad gubbe på vanliga clearblue digital den 20 november, lyckades hålla mig liiite längre med att testa denna cykel men jag testade mig förrgår och det var negativt, på kvällen samma dag fick jag väldiga kramper i ryggen och var bombsäker på att mensen skulle komma på morgonen men det gjorde den inte. 


    jag brukar bara ha mensvärk dagen innan och första dagarna av mensen, nu har jag haft mensvärk sedan i tisdags som kommer och går, i magen och ryggen och ömma bröst än men ingen mens har kommit, har ganska mycket mensvärk och trott den ska komma flera gånger sedan i tisdags men nada. 

    Brukar få mens på cd30 och nu är jag på dag 33, om inte mensen dyker upp, när bör jag testa nästa gång? Hur länge ska man helst vänta efter ett negativt test? 


    Om du fick glad gubbe den 20/10 så inträffade äl sannolikt den 21 eller 22.

    Då är du nu på äl+11-12 så ett graviditetstest borde med ganska stor säkerhet kunna visa positivt nu. Däremot var du bara äl+9-10 när du testade så ett negativt då behöver inte betyda något.

    Vet du hur långt du brukar ha mellan äl och mens? Vanligast är ju 12-14 dagar så skulle säga att mensen inte är sen än.
  • Ememem
    Anonym (Anonym) skrev 2023-11-02 12:17:40 följande:
    Hej, gissar att ni inte heller ser nåt streck på dessa bilder?..
    Nej inget.
Svar på tråden BIM november