Inlägg från: Natalina1451 |Visa alla inlägg
  • Natalina1451

    BIM november

    Hej!

    trodde aldrig jag skulle skriva i en sån här tråd igen då vi plussade med vår 4a i augusti, men i onsdags I vecka 15 fick vi missfall 😭💔 vet inte vad jag ska ta vägen men måste bara bli gravid igen så fort som möjligt för alla andra alternativ är för smärtsamma. 


    så hoppas hoppas kroppen kommer igång snabbt nu och att vi får in ett första försök i november, någon med erfarenhet som kan säga hur lång tid det tog? 


    jag ska ha fått ett komplett missfall utan några rester kvar, men ska testa när jag lyckas ta mig upp om det är negativt ännu. 

  • Natalina1451

    Tack för alla fina meddelanden. 


    det känns bottenlöst just nu, vill bara vara gravid. Så sjukt att komma så långt o liksom andas ut o sen ändå inte få ta med sig den där lilla bebisen hem. lika stor som min hand och alldeles perfekt va hon 💔 

    hur ska man våga vara gravid igen

    tog ett test precis, superpositivt direkt såklart. Aldrig önskat ett negativt så mycket, bara för att börja jaga det positiva igen 

  • Natalina1451
    Bär skrev 2023-10-27 15:39:58 följande:
    Jag beklagar så himla mycket, jag vet precis hur det känns. Fick ju missfall ungefär i samma vecka som dig.. Det är bland det värsta jag har varit med om, nu efter 5 månader sörjer jag fortfarande och det gör ont att tänka på det..

    Min ägglossning kom igång efter 3 veckor. Men har tyvärr inga positiva nyheter härifrån, för vi är inne på försök 6 efter missfallet och jag känner mig så stressad och vill bara bli gravid igen 😭
    Bär skrev 2023-10-27 15:42:54 följande:
    Åh känner igen mig så väl.. ❤️

    Åh jag beklagar till er också, det är inget man skulle önska på sin värsta fiende. Har fått missfall förut, första dottern hade en tvilling o mellan 1 o 2a barnet fick vi missfall men det var liksom i vecka 7 o även om det gjorde ont så kändes det så himla annorlunda. 
    vet inte hur det var för er men vi fick in fostret till oss innan vi gick hem o att behöva lämna hen där o åka hem tomhänt var så jävla smärtsamt. 

    min bästa vän är beräknad 2 veckor före vårt bf och en annan vän som ska få en månad innan och sen två andra vid jul o jag skulle ju också ha min bebis då, men nu då. Jah är så glad för deras skull men kommer ju gå sönder på nytt varje gång jag ser de bebisar som skulle varit min bebis barndomsvänner. 
  • Natalina1451
    Bär skrev 2023-10-27 16:28:39 följande:
    Beklagar dina tidigare missfall 😔

    Jag fick missfallet hemma och vi fick linda in den lilla i en handduk själva som vi tog med till sjukhuset. Men dom tog bara emot den och sa att dom skulle bädda ner den fint, men fick aldrig erbjudande efteråt att se h*n...
    Jag var även tvungen att skrapas för att jag blödde så mycket..  :( 

    Usch, förstår dig. Det hugger till i hjärtat varje gång man hör om andra som är gravid eller får barn runt samma tid. Vi har ett kompispar dom nyss fått sitt barn, och vi var beräknade ungefär samtidigt 😭😭

    Oj men vad annorlunda det låter, jag tror om du hör av dig till avdelningen så kan dom berätta vart dom har spritt askan. mitt vatten gick hemma men jag hade en infektion så var inlagd i 3 dagar och fick ta tabletter för o hjälpa kroppen fullfölja missfallet. o dom vad väldigt noga med hur själva omhändertagandet sv fostret skulle gå till, vilka alternativ vi hade och vi fick inte gå förrän vi hade signerat papper om det osv. 


    jag hoppas vi båda får våra regnbågar så snart som möjligt ❤️

    och alla andra i gruppen också såklart 🙏

  • Natalina1451

    Vet inte om det fortfarande är det, men apotea hade lite rabatt på rfs-produkter igår iaf så jag passade på o köpa både ägglossningstest, deras testa ofta gravidsrickor och ett testa tidigt. 

    men jag har fortfarande väldigt positivt på gravtest idag efter jag bara hade hållt mig en knapp timme mitt på dagen så känns som ägglossning är långt bort.. hur länge har man plus efter ett senare missfall? Någon som vet ? har gått en vecka sen vattnet gick idag och en vecka sen fostret föddes imorgon..

  • Natalina1451
    BaraVara55 skrev 2023-10-31 21:52:58 följande:
    Hej, 
    Jag fick också ett sent missfall (v.16) och gjorde en MA+skrapning för en månad sen. Jag testade negativt två veckor efter missfallet. 
    Vet inte exakt om de finns något exakt, men om de gått över 3-4 veckor så hade jag sökt vård för att kolla upp vad det beror på <3
    tack för svar!
    Okej då kanske det är lite tidigt o bli stressad över att det fortfarande är väldigt positivt då det som sagt är en vecka sedan imorgon. är Väl mest ivrig att börja försöka igen, vill inte att det ska gå för lång tid liksom om jag ändå kommer behöva skrapas eller så sen sp hellre nu än om 2 veckor liksom. känns som jah bara slösar tid? 

    kanske tmi men det kommer fortfarande vad ja tror är bitar av hinnsäcken, och fick liksom dra ut en bit som var 12 cm lång som liksom satt fast i tappen och dinglade igår så känner att det kanske inte var så ?komplett? som läkaren menade när de skrev ut mig..
  • Natalina1451
    Pälsboll skrev 2023-11-02 15:40:18 följande:

    Hej alla! Hjärta

    Plussade i augusti men blev tyvärr en ofostrig graviditet och fick genomgå både en medicinsk abort och skrapning i v.12. Har nu gått 9 dagar sedan skrapningen och tog ett graviditetstest idag, strecket är mycket svagare så hoppas det försvinner snart!

    Har försöktläsa ikapp här men har några sidor kvar :) Nån annan som varit med om liknande och försökt igen direkt?
    Hur lång tid tog det för er att få en negativt test och när kom er ÄL? Vill bara bli gravid igen NU känner jag Tungan ute


     


    hej! Vad tråkigt att du tvingades gå igenom det, beklagar så mycket. Jag har tyvärr inte kommit ut på andra sidan ännu men jag hade ett sent missfall i onsdags och jag testar också positivt (starkt dock) fortfarande. Jag fick svar av en annan i tråden att hon testade negativt 2 veckor efter så jag siktar på att det ska vara negativt om en vecka. 


    tänkte om du blivit skrapad så kanske det t.o.m. går lite snabbare än så. 


    jag känner verkligen samma vill bara bli gravid nu nu nu. 

  • Natalina1451
    Pälsboll skrev 2023-11-02 20:35:47 följande:
    Tack, beklagar ditt med ❤️ Skönt att inte vara ensam om detta iallafall, aldrig hört talas om ofostrig graviditet innan så det var som en liten chock. Men på ett sätt skönt att det inte var någon liten där inne alls, hade varit tuffare annars tror jag.

    Får fortsätta testa o hoppas på ett negativt test snart. Så konstigt att man vill ha ett negativt nu efter att ha velat ha ett positivt så länge....
    ja aldrig har jag önskar ett negativt så mycket bara för o börja jaga det positiva igen 😞
  • Natalina1451

    jag fick ju ett sent missfall för snart 3 veckor sedan. Förra veckan fick jag en stor blödning igen och hamnade på gynakuten där läkaren (utan bedövning) drog ut rester med tång 😵?💫 kunde konstatera med ultraljud att där fanns mer rester kvar och jag fick hem en ?efterbehandling? med cytotec att ta hemma i fredags. Det kom inga mer stora blödningar eller rester med jag blöder fortfarande en del färskt blod. idag fick jag dock en stark ägglossningskänsla sä jag tog ett test. 


    teststräcket är inte lika starkt men det är väldigt nära positivt, tror ni detta är möjligt? 




    får ändå inte ligga pga infektionsrisken då jag fortfarande blöder men är det inte väldigt märkligt? Någon som upplevt detta? 

Svar på tråden BIM november