Inlägg från: Anonym (2a försöket efter missfall) |Visa alla inlägg
  • Anonym (2a försöket efter missfall)

    BIM november

    Har en fråga!

    Ca 2 veckor efter missfall och skrapning. Räknas även bruna flytningar som blödning? Är typ som lite gryniga flytningar med lite brunt i (gammalt blod i guess).

    Vet inte om jag ska ligga det som blödning efter missfall i NC eller om blödning endast räknas som färskt blod?
    Slutade blöda färskt blod efter 3 dagar. Idag har det känts mer som ägglossningsflytningar fast med lite brunt i då.
    Graviditetstestet visade ytterst ytterst svagt så hoppas verkligen äl är på ingång!

  • Anonym (2a försöket efter missfall)
    Villblimamma98 skrev 2023-11-18 07:26:00 följande:

    inbillar jag mig? Ingen är redigerad men fotad under olika ljus 


    Jag ser något! Hoppas hoppas!  ❤️

    Hur långt efter missfallet/blödningen är detta? Vill så gärna också få ett plus snart, gärna igår 😅

    Haft positiva äl-test i snart 2 veckor, men negativa graviditetstest... blir inte klok på min kropp
  • Anonym (2a försöket efter missfall)
    Villblimamma98 skrev 2023-11-18 12:00:49 följande:
    Idag är det 4 veckor sedan jag åkte in till gynakuten och blödde mycket. Blödningen började lite fredagen innan så ca 4v!

    håller tummarna för dig. Min äl blev 1v försenad pga missfallet ❤️
    Okej ungefär som här då, men blev skrapade för 4v sedan. Fått positiva äl sen dess, gravtest visade neg först i måndags såvet inte vad min kropp håller på med. Inte märkt av nån ägglossning iallafall. Övertänker väl så mycket så den uteblev 😅
    Tack för svar o grattis igen ❤️
  • Anonym (2a försöket efter missfall)
    Anonym (Tilda) skrev 2023-11-21 10:03:24 följande:
    Haha jag behöver att någon säger MEN just nu, för själv har jag blivit lite sänkt. MEN tyvärr så använde jag RFSU stickor just. Vet inte känsligheten dock, köpte bara vanliga. Förpackningen hette typ testa ofta eller något, det var sju stickor i. Men det var inte en tillstymmelse till pluss :( 
    Jag fick ett svagt svagt streck på "RFSU testa ofta" först bim +3 så än är inte hoppet ute ❤️

    Står att man kan göra testet på eller efter den uteblivna menstruationens första dag, eftersom det inte är några testa tidigt tester.

    Håller tummarna !
  • Anonym (2a försöket efter missfall)

    Ser bra ut! När testade du negativt efter missfallet? ❤️
    Jag har nämligen haft positiva äl test sedan missfallet/skrapningen o fick första negativa gravtest 17/11, dock fortfarande starka äl-test. Som sagt mam blir snurrig av allt!! 


    Natalina1451 skrev 2023-11-23 11:25:08 följande:

    det kan absolut vara så, så himla svårt o tyda allt nu efter missfalle? blir helt snurrig men Jag tyckte jag kände ägglossningen väldigt tydligt i tisdags, det spände och kändes svullet över höger äggstock hela förmiddagen, tills det plötsligt släppte. precis min vanliga ?ägglossningssmärta?. Och sen var ägglossningstestet igår negstivt Efter att ha varit starkt i två dagar. Bifogar bilder, men vi kommer ligga idag igen, kör varannan dag till äl är bekräftad tänkte jag. iom att jag fortfarande blöder lite efter missfallet. 


    nu kom alla bilder i fel ordning och åt fel håll, men det övre är från i måndags, det i mitten igår och det längst ner i tisdags. 


     


  • Anonym (2a försöket efter missfall)
    Natalina1451 skrev 2023-11-23 17:00:15 följande:

    Jag testade svagt positivt förra måndagen, då hade jag också starkt ägglossningstest. 


    jag tog ett nytt graviditetstest nu i måndags och då var det negativt men med det här ovan starka ägglossningstestet i samma kiss. 


    tog tyvärr inget test däremellan så ingen aning när det försvann helt, men det Var som sagt väldigt svagt i måndags.

    tempar du också? Har du slutat blöda? 
    har du slutat blöda skulle jag köra på med sex varannan dag iaf så gör det ju inget om du inte hittar ägglossningen med test då har ni safeat upp så där finns spermier om ett ägg kommer, om du fortfarande blöder får du nog känna efter själv vad som känns bra. 


    jag blöder fortfarande lite men fick ok från läkaren ändå. 


    Okej låter rätt likt hur det var för mig.

    Ja jag tempar men det är en riktig berg-och-dalbana haha, sover så dåligt just nu med så får inte ut något av det tyvärr. Slutade blöda ca 1v efter, sen hade jag som bruna flytningar 1.5v till ungefär. Blev inte så mycket sex då jag inte kände mig så fräsch under den tiden hahaTungan ute

    Ca 30 dagar har gått sedan skrapning, positiva äl-test sedan dess och ännu ingen mens i sikte. Blir spännande detta haha.. Skrattande

    Vill bara bli gravid igen, NU!Hjärta
  • Anonym (2a försöket efter missfall)

    Håller med, jag hade också tagit ett glas. Tror inte det skadar, så njut av ett glas vin du! Finns ju dom som druckit ordentligt och inte vetat om att de varit gravida men allt har gått bra. ♥ 


    CONSTANZA SKREV 2023-11-23 17:59:40 FÖLJANDE:
    Hej, hur gör ni andra som väntar på Bim när det gäller alkohol? Tar ni nåt glas eller kör ni helt alkoholfritt? Är så kluven i frågan. har bim nästa helg och ska på middag i helgen och jag vet inte om jag borde dricka 😅

    Em16 skrev 2023-11-23 19:57:12 följande:
    Har för mig att man inte delar blod förens v.6 jag hade tagit ett glas eller 2 för att njuta en eventuell sista gång innan graviditet
  • Anonym (2a försöket efter missfall)
    Natalina1451 skrev 2023-11-23 20:08:36 följande:

    Åh jag fattar, jag sover också så himla dåligt men brukar få till några sammanhängande timmar mellan 02-06 så mäter efter det. 

    men positiva test i 30 dagar kan ju inte vara rätt, har du funderat på o boka in en privat tid till en gynläkare, för o se hur det ser ut? eller kanske kan få ett återbesök till gynakuten/kvinnokliniken/där du behandllades vid missfallet? 


    de kollade på mig noga igenom äggstockarna osv för o se status liksom och man kunde se många fina äggblåsor så då kunde hon liksom säga att min kropp är på god väg att återhämta sig och ägglossning borde inte vara långt borta typ så. 


    Funderar på o kolla upp det om mensen inte kommer inom 2 veckor iallafall. Behövdes inget återbesök då de fick ut allt på skrapningen och jag testat negativt sa läkaren när jag ringde.

    Vet ju att äl-test kan bli positiva av hcg hormonet också, och eftersom jag fick negativt graviditetstest först förra veckan så tror jag inte det är så farligt än 😊

    Håller tummarna för dig 👍🏼❤️
  • Anonym (2a försöket efter missfall)
    Natalina1451 skrev 2023-11-24 15:42:22 följande:
    okej det låter ju som en bra plan, rimligt o vänta två veckor. jag har noll och inget tålamod så funkar inte så tyvärr 🙈 

    jag var i centrum med min 2åring idag när jag fick en blodfors genom en maxibinda och ner till knävecken.. jag som knappt blödigt något sen i måndags, bara blodblandade flytningar. Fattar ingenting, kan det ha varit mensen? skulle inte det synas på tempkurvan då? 
    Jag fick en sådan blödning också ca 4 dagar efter jag slutat blöda färskt blod, kom bara det sen inget mer förutom brunaktiga flytningar i ca 5 dagar. 

    Vet inte vad det kan vara, våra kroppar är underliga. Min temp brukar sjunka rejält dagen innan mens, din med? 😊 
Svar på tråden BIM november