• Bär

    BIM november

    Hoppas in här med..
    Blir 6:e försöket efter missfallet och snart är det 1 år sedan vi började försöka.

    1/11 - Cinapuffen, 4e barnet, 3e försöket
    2/11 - Bär, 3e barnet, 6:e försöket efter MF.

  • Bär

    Jag har ingen koll på hur många dagar efter ÄL jag är för jag orkade inte testa denna gång. Är i en svacka. Men är iallafall på  cd21 och jag har tidigare gånger plussat på cd27. Så om 6 dagar tänker jag testa, men har noll förhoppningar. 

  • Bär
    Natalina1451 skrev 2023-10-27 10:00:03 följande:

    Hej!

    trodde aldrig jag skulle skriva i en sån här tråd igen då vi plussade med vår 4a i augusti, men i onsdags I vecka 15 fick vi missfall 😭💔 vet inte vad jag ska ta vägen men måste bara bli gravid igen så fort som möjligt för alla andra alternativ är för smärtsamma. 


    så hoppas hoppas kroppen kommer igång snabbt nu och att vi får in ett första försök i november, någon med erfarenhet som kan säga hur lång tid det tog? 


    jag ska ha fått ett komplett missfall utan några rester kvar, men ska testa när jag lyckas ta mig upp om det är negativt ännu. 


    Jag beklagar så himla mycket, jag vet precis hur det känns. Fick ju missfall ungefär i samma vecka som dig.. Det är bland det värsta jag har varit med om, nu efter 5 månader sörjer jag fortfarande och det gör ont att tänka på det..

    Min ägglossning kom igång efter 3 veckor. Men har tyvärr inga positiva nyheter härifrån, för vi är inne på försök 6 efter missfallet och jag känner mig så stressad och vill bara bli gravid igen 😭
  • Bär
    Natalina1451 skrev 2023-10-27 13:16:50 följande:

    Tack för alla fina meddelanden. 


    det känns bottenlöst just nu, vill bara vara gravid. Så sjukt att komma så långt o liksom andas ut o sen ändå inte få ta med sig den där lilla bebisen hem. lika stor som min hand och alldeles perfekt va hon 💔 

    hur ska man våga vara gravid igen

    tog ett test precis, superpositivt direkt såklart. Aldrig önskat ett negativt så mycket, bara för att börja jaga det positiva igen 


    Åh känner igen mig så väl.. ❤️
  • Bär
    Natalina1451 skrev 2023-10-27 15:53:37 följande:
    Bär skrev 2023-10-27 15:42:54 följande:
    Åh känner igen mig så väl.. ❤️

    Åh jag beklagar till er också, det är inget man skulle önska på sin värsta fiende. Har fått missfall förut, första dottern hade en tvilling o mellan 1 o 2a barnet fick vi missfall men det var liksom i vecka 7 o även om det gjorde ont så kändes det så himla annorlunda. 
    vet inte hur det var för er men vi fick in fostret till oss innan vi gick hem o att behöva lämna hen där o åka hem tomhänt var så jävla smärtsamt. 

    min bästa vän är beräknad 2 veckor före vårt bf och en annan vän som ska få en månad innan och sen två andra vid jul o jag skulle ju också ha min bebis då, men nu då. Jah är så glad för deras skull men kommer ju gå sönder på nytt varje gång jag ser de bebisar som skulle varit min bebis barndomsvänner. 
    Beklagar dina tidigare missfall 😔

    Jag fick missfallet hemma och vi fick linda in den lilla i en handduk själva som vi tog med till sjukhuset. Men dom tog bara emot den och sa att dom skulle bädda ner den fint, men fick aldrig erbjudande efteråt att se h*n...
    Jag var även tvungen att skrapas för att jag blödde så mycket..  :( 

    Usch, förstår dig. Det hugger till i hjärtat varje gång man hör om andra som är gravid eller får barn runt samma tid. Vi har ett kompispar dom nyss fått sitt barn, och vi var beräknade ungefär samtidigt 😭😭
  • Bär
    Syskonförsök skrev 2023-10-27 22:23:59 följande:

    Bär och Natalina1451, mitt hjärta går sönder för det hemska ni behövt vara med om och håller alla tummar och tår för att ni så fort som bara möjligt får era regnbågsbebisar.❤️

    Angående det att andra får barn samtidigt - ja, tyvärr blir det för evigt en påminnelse om er förlust men med tiden när era sår får läka kommer det kännas mindre jobbigt. Min svägerska och jag väntade barn med en veckas skillnad i bf och var så glada (vi är bästa vänner sedan innan hon och brorsan hittade varandra). De fick tyvärr veta deras barn inte skulle överleva på RUL och tog bort barnet. Vår dotter är född i samma veva deras dotter skulle varit född och det blev en jobbig påminnelse för oss alla länge. nu har de dock sitt regnbågsbarn och det är lättare även om det alltid kommer vara tungt att tänka på en sådan förlust.💔 Ni kommer få era regnbågsbarn också så era förluster blir lite lättare att bära. Varm kram till er båda! 


    Tack Syskonförsök ❤️

    Usch, vad hemskt 😔 Förstår att den tiden måste ha varit svår för er alla.. Särskilt när ni är så nära. Skönt att höra att dom fick sin bebis till slut ❤️ 

    Tack igen, jag hoppas verkligen på en regnbågsbebis snart ❤️❤️
  • Bär

    Tack till alla er med era kommentarer ❤️ 
    Vill också poängtera att det jag och Natalina1451  varit med om är inte så vanligt, så bli inte oroliga ni som får plus eller redan är gravida. För det mesta går det bra. 
    Jag hade 2 friska graviditeter tidigare och har 2 härliga barn, mitt missfall i maj är det enda jag fått. 

  • Bär

    Vet inte hur länge man ska orka med negativa test, månad efter månad. 
    BIM-4 och negativa test (har dock ej testat med tidiga tester). Inbillar mig ibland ett illamående, men det kan lika gärna vara för mensvärken jag känner. Jag har alla 3 graviditet plussat innan BIM med vanliga tester, så därför känns det kört denna gång och jag kommer nog invänta mensen och försök nummer 7.. Hade hoppats på att jag skulle plussa nu så det skulle känns lite lättare när vi närmar oss BF på den lilla vi förlorade. Det är om 2 veckor.. 😔

  • Bär

    BIM troligast imorgon och helt klart negativa test. Hoppar av denna månad. Nästa BIM lär ske precis i början på december. 

  • Bär

    Letar mig tillbaka till denna tråd igen då jag nog hinner på mens igen denna månad!
    Börjat testa tempa och enligt det så bör jag ha haft ÄL för 4 dagar sedan (På CD12) men har inte tagit några ägglossningstest för vi har varit mitt uppe i flytt så var inte hunnit tänka på det!
    Ny BIM 29/11.

    Nu går vi in på långa väntan igen!

  • Bär

    Enligt FF appen så är jag på ÄL+9 idag, men jag har inga symptom. 
    Jag har inte ens brytt mig om att beställa nya graviditetstester, för känner att det är att kasta pengarna i sjön för det kommer bara vara negativt. 

    Ja, jag är lite bitter just nu. Vi är inne på försök nr 7 efter missfaller vi fick i vecka 14.
    Hade jag inte fått det missfallet hade vi suttit här med en bebis. Den tanken gör så ont att jag vill lägga mig i sängen och aldrig kliva upp.

Svar på tråden BIM november