Inlägg från: cutepenguin |Visa alla inlägg
  • cutepenguin

    BIM november

    Villblimamma98 skrev 2023-10-23 20:20:53 följande:

    Jag har typ slutat blöda redan efter missfallet. Tror ni man får ägglossning vid samma tidpunkt som man skulle fått efter en mens?


     


    Jag fick det efter mitt MA i juni. 🥰 

  • cutepenguin
    GuldKvinnan skrev 2023-11-08 08:17:46 följande:

    Idag fyller jag år... och fick den bästa födelsedagspresenten man kan tänka sig nu på morgonen. Ett PLUS efter 14 månaders försök (första barnet). Otroligt!! Hjärta


     


    Stort stort grattis!!! Helt fantastiskt! ❤️

  • cutepenguin
    Flowerpower33 skrev 2023-11-20 12:00:58 följande:

    Är det någon som haft såhär svaga test ÄL+ 14,16,18, och att det visat sig inte vara missfall/utomkveds? 


    skrev förut att mitt test blivit negativt men det var nog för att mitt urin var alldeles för utspätt (var väldigt ljust och var otroligt kissnödig den morgonen). Testen visar fortfarande positivt på morgonen. Men känns väldigt svaga för så långt efter Bim. Testen ska vara extra känsliga också. 


    Vad tror ni? är det kört eller kan man ha hoppet kvar? 


     


    Mina två test jag tog på ÄL+14 och ÄL+15 var relativt svaga också, och då visade det sig att jag ändå är gravid med tvillingar (är i vecka 14 på onsdag). Har du testat med de digitala från Clearblue som anger veckor? Jag körde nästan enbart med dom den här gången för att se så allt var OK med HcG-nivåerna. Glad
  • cutepenguin
    Villblimamma98 skrev 2023-11-20 14:57:29 följande:
    Häftigt med tvillingar! Hade du det på känn eller blev du väldigt överraskad?
    Visst är det! Nej, jag hade det inte på känn alls. Hade bokat VUL när jag var i vecka 8+2 och både jag och sambon blev minst sagt chockade när barnmorskan sa att det var två haha. Glad Hade ett MA i början av sommaren och allt jag låg och tänkte på var att jag ville se ett embryo som mätte i rätt vecka och hjärtslag. Men jag fick se två små!
  • cutepenguin
    Natalina1451 skrev 2023-11-20 20:07:02 följande:

    Okej, 4 veckor efter sent missfall på onsdag. 


    idag kände jag av mina äggstockar och jag tog ett ägglossningstest som blev superpositivt och graviditetstest i samma kiss som är helt negativt (första jag tagit på en vecka men det var svagt positivt förra veckan) 

    jag blöder fortfarande men sparsamt nu, är det dumt o ligga? Vill så gärna inte bara slösa en ägglossning men åh känner mig tveksam vill ju inte heller få en infektion.. 
    är det mindre risk för infektion om vi skulle använda en medicinspruta o spruta in spermierna? 🙈

    ja jag är väldigt desperat, varje sekund utan en bebis i magen sen missfallet knäcker mig helt 😭 


     


    Jag VET hur det känns och förstår din stress. Hade själv ett MA i juni. Men det är inte värt att påbörja nytt försök innan kroppen är redo ❤️ Jag skulle inte rekommendera att ha sex när du fortfarande blöder. 


    Jag fick ägglossning 3 veckor efter missfallet (blödde inte då), men är väldigt glad att det inte tog sig på det försöket. För första riktiga mensen efter missfallet var inte normal för min del. Blödde mycket klumpar och längre än vad jag normalt gör. Låt kroppen vila! Det är bara en månads skillnad ❤️ 

Svar på tråden BIM november