Inlägg från: Junibarn |Visa alla inlägg
  • Junibarn

    Jag blev biten ikväll…

    Mötte grannen med sin hund. Vi har setts förut flera gånger och våra hundar har lekt. Jag vet att den hunden är lite reserverad mot nya människor så jag sa till grannen att hunden fick komma fram o nosa om den ville. Jag står helt still o småpratar med grannen med armarna hängandes. hunden luktar och sen plötsligt flyger den på mig o biter mig. 
    Jag höll mig lugn och försökte lugna grannen. Gick sen in och plåstrade om mig. Började analysera vad som blev fel? vad kunde jag gjort annorlunda. kändes så otippat att hunden skulle flyga på mig när jag stod helt avslappnat och jag försökte inte klappa eller något sådant. Skulle såklart med facit i hand inte sagt att hon fick nosa men jag kunde inte ana o ville vara snäll. Vad gick fel?.? 

  • Svar på tråden Jag blev biten ikväll…
  • Junibarn

    Stelkrampssprutan höll tydligen i 20 år sa 1177? så 
    jag har tvättat o lagt om men det gick inte så djupt. 


    Tänker mer på mötet? hunden/mitt agerande? vart ligger felet? 

  • Junibarn

    Jag klappade medvetet inte hunden eftersom jag ville att den skulle få nosa själv. Efter att den nosat några sekunder så blir den uppenbart aggressiv och hugger till. Inget lekfullt utan den var arg. Jag hade inte rört mig eller gjort nåt. Försökte att prata med ägaren och vara avslappnad. Den har träffat mig förut och har ett vaktigt sätt. Ägaren är förstagångs ägare till hund, känns lite nervös ibland? hunden har inte blivit attackerad eller varit med om något. Men spänd o vaktig. 


    tänkte att jag gjorde allt för att agera ?rätt? trodde jag men ändå blev det fel?. 

Svar på tråden Jag blev biten ikväll…