• fornminne

    Bonusbarn stjäl saker

    Men alltså, här får ju pappan gå in och ta ansvar. Kompensera dig ekonomiskt om det handlar om mycket pengar. Att barn och tonåringar ibland "lånar" saker är vanligt, men att stjäla hela produkter och gömma undan, är något helt annat och absolut inte ok. 

    Men som bonusmamma kan du inte göra så mycket, mer än att låsa in dina saker? Samt försöka förhindra att dina egna barn drabbas. Men i övrigt så är det pappan som måste ta den här striden, sätta gränser samt försöka se till att hans döttrar får hjälp.

  • fornminne

    Det spelar ingen roll om flickan mår dåligt eller gör det för att jävlas (eller både och). Beteendet måste upphöra. Eller tycker din sambo att det är ok att det försvinner dyra grejer från dig? Viftar han bara bort det? I så fall hade jag också övervägt separation. Särskilt om även mina barn drabbades, du skrev något tidigare om att hon har snott från dem också.

  • fornminne

    Flickan verkar ju heller inte sakna något rent materiellt. Ni har erbjudit er att köpa det hon vill ha och behöver, inom rimliga gränser.

    Det är alltså inte pga brist som hon snor.

Svar på tråden Bonusbarn stjäl saker