• Nomen123

    Letrozol och ägglossning

    Tror både de igår och de idag är negativa än så länge.. Får fortsätta testa.. Och hoppas de ger omslag.. De igår var ju ganska likt de ikväll.. De andra tog jag idag tidigare så kvällen ger absolut bättre resultat än förmiddagen.. Tycker jag 🙂

  • Nomen123


    Tycker min stegring verkar lite skev denna omgången, dock har jag nog aldrig testat så mycket innan som jag gör nu... 😁
    Dock säger tempen att jag är fertil nu då tempen höjde igår och håller kvar där.. 
  • Nomen123

    Jag gjorde ju inte de då jag inte haft något hemma, har dock massa sånt här stickor.. 
    Vi myst till det de flesta dagarna så det är bara att hålla tummarna tänker jag. 🤗

  • Nomen123

    Heej på er..

    Vad intressant det är det här med tempkurvan, är det så att tempen går upp efter ägglossning? Eller är det när ägglossning närmar sig.. Men temp tog ett stadigt kliv upp för 3 dagar sen och ligger stabilt kvar på exakt samma temp.. Så intressant det här ✌️🥰

    Men inget positivt LH test än..

    Vad går ni på mest, temp och test? 🙂

  • Nomen123


    Så här ser grafen ut just nu..

    Låg på 36, 26 i tisdags och gick i onsdag upp till 36.51 och har legat på exakt samma i 3 dagar.. Kanske kan de stämma på LH stegringen ändå trots att den är blev så stark som jag önskat..

    Endå indikerar natural cycles att ägglossningsdagen snart är här.. Förvirrad? Haha jaaa det kan man säga.

    Jag litar mer på tempen då den säger mer känner jag, LH ökningen kan ju vara svår att hitta, när påd dygnet den är som starkast. 
  • Nomen123

    Kan vara så, samtidigt som det står "högst fertilitet" idag på denna dagen.. Den går på tempen då.. Vet inte om jag kan haft ägglossning eller inte.. Denna djungeln är ju underbar 😂🤦?♀️

  • Nomen123

    Ja men jag tror det egentligen är säkrare att gå på tempen istället för testen.. Tempen säger ju endå väldigt mycket om kroppen och vad som sker.. Jag är totalt nybörjare så jag får lära mig med tiden.. Enligt den andra appen som jag följt innan så har jag haft ägglossning i dagarna och de kanske stämmer överens med tempen ganska bra.. 

  • Nomen123

    Underbart 🥰 förstår känslan med veckorna.
    Jag mår så knepigt och har gjort de sista dagarna, molande värk på båda sidor äggstockarna, illamående till och från, så jäkla trött och dålig aptit bland annat.. Tänker att mensen är på G snart, har BIM 14/8 enligt NC men vi får se, hade mens den 17/7 förra månaden och den brukar vara ganska jämn.. 


    Rödluvan93 skrev 2023-08-11 22:29:25 följande:

    Mest trött om dagarna, illamåendet börjar liiite smått smyga sig in på en men klarar av att äta bara man tvingar sig själv ta första tuggan 😅 är i vecka 6 (5+5) idag. Känns som en evighet tills dessa mest riskfyllda veckorna är över!

    Håller tummarna för att ni båda snart får era pluss ❤️ börjar ni närma er BIM? 😊


Svar på tråden Letrozol och ägglossning