Inlägg från: Anonym (Hmm..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm..)

    Radera exet eller träffa aldrig mer barnbarnen!

    Anonym (ååå) skrev 2023-01-07 16:46:02 följande:

    Tycker du ska ta bort svärmor från dina sociala medier eftersom du blir så upprörd när du ser/får veta vad de gör online.

    Eftersom ni inte träffar henne speciellt ofta är det ju nästan som att hon inte finns. 

    Lägg inte all denne energi på en människa som bor i annat land och som du enkelt kan undvika. Åk inte med dit nästa gång ni ska iväg. Mannen kan åka själv osv. 


    Håller med om detta. Ta bort svärmor och svägerskor från sociala medier och låt din man resa själv med barnen i fortsättningen. Bättre för er alla.
  • Anonym (Hmm..)

    Så din man bodde i hemlandet med exet och deras barn? Förstår verkligen inte hur han kunde lämna sitt barn och flytta till Sverige? En ganska usel "pappa" mao. De har ju enligt din ts gemensam vårdnad.

  • Anonym (Hmm..)
    Drottningen1970 skrev 2023-01-08 16:19:15 följande:
    Hur i hela världen tänker du nu. Länken är ju givetvis den galna mamman då pappa verkat ha gett upp kampen om sitt barn och istället skaffat nya barn med en till kvinna som inte ser några problem med att använda barnen som påtryckningsmedel.

    Detta handlar alltså om att farmor följer på sociala medier, inte att de är bästisar. Perspektiv människa.
    Precis en usel "pappa" som istället för att kämpa för sin förstfödda som enligt ts har en galen mamma bara lämnar och skaffar nya ungar istället. 
  • Anonym (Hmm..)
    Anonym (Arg svärdotter) skrev 2023-01-08 16:40:59 följande:
    När de skiljde sig så bestämde de att vårdnaden skulle stå helt på mamman. Min man var enig i det beslutet. Dock var tanken att barnet skulle träffa pappan då och då men efter en tid slutade exet tillåta detta då hon ej ville ha med min man och barnens farmor att göra. Då ljög hon i domstol och sen blev barnet emot pappan. Nu känner min man att han inte vill ha med dem att göra. Han säger att han alltid kommer att ställa upp för sin dotter ekonomiskt eller om nåt skulle hända mamman men annars inte. Min man är en otroligt fin människa och pappa så usel pappa är han knappast.
     
    Då vet du vad du har att vänta dig när ni separerar. Stackars ungar
  • Anonym (Hmm..)
    Drottningen1970 skrev 2023-01-08 17:19:59 följande:
    Han vill inte ha med barnet att göra?!
    Vilken jävla syltrygg du förökat dig med.
    Exakt! Genomusel  "pappa"!!!
  • Anonym (Hmm..)
    Anonym (ö) skrev 2023-01-08 17:27:25 följande:
    Enligt dig ja.

    Ungen var ju halvstor redan då och är tonåring nu, har pappan inte haft kontakt på alla dessa år så är det nog rätt lugnt att kontakten är borta.

    Jag hade hellre skaffat barn med ts kille en en frögurkeman med en klase ungar i släptåg.
    Kanske ts man också har, han verkar ju verkligen inte bry sig om sina avkommor!
  • Anonym (Hmm..)
    Anonym (ö) skrev 2023-01-08 17:27:25 följande:
    Enligt dig ja.

    Ungen var ju halvstor redan då och är tonåring nu, har pappan inte haft kontakt på alla dessa år så är det nog rätt lugnt att kontakten är borta.

    Jag hade hellre skaffat barn med ts kille en en frögurkeman med en klase ungar i släptåg.
    Ungen var FEM ÅR när h*n blev övergiven av sin usla "farsa" !!

    Nu har farsan en ny kvinna som vill radera pappans släkt också från barn. Det ÄR synd om dessa ungar med såna föräldrar. Då menar jag alla 3 barn.
  • Anonym (Hmm..)
    Anonym (Arg svärdotter) skrev 2023-01-11 09:35:51 följande:

    Är sjukt förbannad på svärmor och kommer inte vilja veta av henne mer. Får se hur det löser sig med maken och barnen och om de fortsätter träffa henne är jag väl illa tvungen men glada miner blir det inte!

    Börjar dock fundera på min mans dotter som är 13 år gammal i hans hemland. Jag skulle gärna vilja att hon flyttade till oss i Sverige och ta hand om henne men min man är osäker. Jag vill gärna träffa hans dotter vilket jag aldrig gjort. Men hur gör man när föräldrarna bor i olika länder såhär? Hon kan ju inte direkt komma varannan vecka. Skulle ju vara bra om hon fick en relation till sin pappa också och skulle kunna flytta hit Permanent Men då lär hon ju inte bo hos mamman igen tills hon flyttar hemifrån iaf..

    Sedan undrar jag om jag som bonusmamma är galen som tänker såhär? Om Jag tar hit dottern så kommer jag ju beröva mina barn på tex arv då det kommer att delas med halvsyskonet. Samtidigt vill min känslomässiga del ha flickan här.


    Herregud...hur i h-vete tänker du? Hur tror du att mamman någonsin kommer låta hennes (!!) Dotter flytta till en loser farsa som dumpat henne för MÅNGA ÅR SEN utan att ens VILJA kämpa för att ha kontakt utan glatt gått vidare och avlat nya ungar! 
    Den flickan har det garanterat bättre utan er i sitt liv! Hennes s.k "farsa" har gjort sitt val och det har flickan dessvärre fått lida för. Som tur är har hon en ny bonuspappa i sitt liv så man får hoppas att han har steppat in där din man inte ville vara med längre.
  • Anonym (Hmm..)
    Anonym (Arg svärdotter) skrev 2023-01-11 11:52:06 följande:
    Fast mamman har ju inte ensamrätt på att bestämma vart dottern ska bo. Min man har lika stor rätt som henne!
    Du skrev: "När de skiljde sig så bestämde de att vårdnaden skulle stå helt på mamman. Min man var enig i det beslutet."

    Så NEJ, din man har absolut ingenting att säga till om när det gäller flickans boende! Det enda han har rätt till är umgänge, men det har han ju avsagt sig och flytt landet för att avla nya ungar med ny kvinna.
  • Anonym (Hmm..)
    Anonym (Arg svärdotter) skrev 2023-01-11 12:33:36 följande:
    Fast om han skulle begära delad vårdnad i domstol så skulle de gå igenom direkt. Han valde ju själv att ge vårdnaden till mamman och blev aldrig fråntagen den.
    Nej, det skulle aldrig "gå igenom direkt". Din man har valt bort all kontakt med sin dotter i 8 år, han kommer aldrig få gemensam vårdnad! Detta kan inte vara på riktigt? Såhär korkad kan man väl inte få vara?
  • Anonym (Hmm..)

    Du kan åka med till svärmors hemland med man och barn men bo på hotell. Jag tycker det är extremt elakt mot barnen att ta bort svärmor i deras liv pga din sjukliga svartsjuka och dramaqueen beteende. På så sätt får svärmor och barnen träffas, självklart tillsammans med din man. Men du och svärmor samt svägerska slipper se varandra mer!

    Brukar du skapa såhär mycket drama så har du alldeles för mycket fritid och det är fantastiskt att din man står ut. Han är ju inte alls med på detta, det är bara du och dig angår det inte alls!

    Det är ju han som har dumpat sin exfru och sitt eget barn, han är verkligen ingen bra "pappa".

  • Anonym (Hmm..)
    Anonym (Arg svärdotter) skrev 2023-02-07 13:40:19 följande:

    UPDATE:

    Igår hände det. Jag skrev till mannens mamma och bad henne ta bort exet. Hon blev eld och lågor och blev så uppstressad att hon fick skyhögt blodtryck och låg på gränsen till hjärtinfarkt enligt svägerskorna. De åkte in till akuten och nu är det plötsligt mitt fel alltihop! 

    Är det MITT fel att svärmor stressade upp sig för detta? 


    Det är självklart enbart DITT FEL!
Svar på tråden Radera exet eller träffa aldrig mer barnbarnen!