• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    Zaro: ja du har rätt, känner mig positiv så sällan så ska försöka leva på denna känsla ett tag nu.

  • Awesomeginger
    IVF 2023 Baby

    Gravida Gravid
    Noelani - 40 år, IVF3 (2 återföringar med 2 dagars embryo) via Copenhagen fertility center i Köpenhamn, Vecka 12, KUB 25/10

    Zaro - 30 år, IVF 1 via Storkkliniken i Köpenhamn, vecka 11, första barnmorskebesöket 1 november. 

    MelMyself - 33 år, IVF 2 via RMC, vecka 9, bokat barnmoska 3 November för diabetesbelastning + KUB 15/11.  

    Under behandling Solig

    Awesomeginger - 34, oförklarig barnlöshet. IVF 1, inget ET utan FET planerat 26/10, stimulerad cykel.

    Paus/i väntan på behandling Hjärta
    (Skriv om dig här)
  • Awesomeginger

    Idag är dagen för mitt FET efter två månder väntan, sitter på högspänning i hopp om att telefon inte ska ringa. Men om allt går bra börjar jag min första ruv period. Ska försöka hålla ner stressen och ta de lungt kommande veckor. Självklart kommer både mina föräldrar och min fästmans föräldrar på besök i helgen. Min Sambo är ansvarig för samordna allt och se till att alla är på rätt plats vid rätt tid. Men önskar att jag kunde fått en lung helg  med skogs promenader och tè. 
    Förutom att ta de lungt, finns de något man kan göra eller som ni har gjort för att göra de optimalt för de lilla ägget?

  • Awesomeginger
    MeIMyself skrev 2023-10-26 09:46:37 följande:
    Jag önskar dig lycka till från hela mitt hjärta, försök att inte stressa över det Hjärta
    tror inte man kan göra mycket annat än bara försöka ta det lugnt men samtidigt kanske det är bra med sällskap så du slipper tänka på det hela tiden :)
    Zaro skrev 2023-10-26 10:03:21 följande:

    Awesomeginger - Vad spännande! Förstår din nervositet och känns det bättre är det klart att din sambo ska styra upp. Men jag började nytt jobb, pendlade i timmar dit och bodde borta när jag ruvade, blev gravid ändå. Tror inte vi kan påverka på det sättet. Ruvarperioden är ofta värst för många så som någon sa kan det vara perfekt med sällskap för att få tiden att gå och för att få undan hjärnspöken! Hjärta


    Vito87 skrev 2023-10-26 09:59:59 följande:

    Jag tror inte man kan göra så mycket efter isättning för att det ska gå bättre. Jag har gjort 3 insättningar.

    Första tog jag det lugnt men gjorde det mesta som vanligt. Det tog sig inte.

    Andra isättningen hade jag det superstressigt på jobbet.  Men sen lite ledigt och var iväg på resa och höll igång hela tiden. Den gången tog det sig. (Barn fött 2020)

    Tredje isättningen levde jag bara som vanligt. Det tog sig inte. Hade det lugnt på jobbet.



    Ah man vill ju göra allt man kan, men vissa saker får man väll accepter att det finns vissa saker man inte har någon kontroll över och bara hålla tummarna.
    Allt gick bra igår, blev lite rörd när dom visade den lilla pricken på ultrljudet, var inte riktigt beredd på det eftersom det liksom inte är något mer än en blastocyst. men ändå. Har testdag 10/11 så två veckor nu. 
    Fick med veta att alla våra befruktade ägg hade fortsatt till blastocyster, men att dom andra inte riktigt hållt måttet. Men känns ändå kul att veta och det verkligen känns som om de inte händer nu eller blstocyct nr 2 så har vi bra möjligheter inför kommande försök.

     
  • Awesomeginger

    Fråga för er som ruvst, vet inte om de är skillnad mellan ET och FET. Men är på RD 3 efter FET, har sen insättningen haft en lätt smärta, som dragningar nere vid buken. Inte alls som mensvärk som de står att man kan ha när ägget fester. 
    Någon som upplevet liknande?

  • Awesomeginger

    IVF90. Har ingen blödning, men hoppas att de är att ägget satt sig. Håller verkligen tummarna för att allt ser fint ut på första ultraljudet och att du få se ett tickade litet hjärta. När har du VUL?

  • Awesomeginger

    Zaro och ivf90: tack för svar! kul att höra, då tar jag de som ett bra tecken och önskar att den lilla har bestämt sig för att stanna. Har testatdag 10/11 vilket känns galet långt bort, ska nog smyg testa nästa söndag 5/10 RD 11. 

    Ivf90 Allt man kan gör för lugna psyket ät bra. Håller verkligen all mina tummar för att alls ser fint ut och du kan få njuta lite. Skrib gärna på onsdag och säga hur de går. ❤️ 

  • Awesomeginger

    Rockbrud: tråkigt att höra att du mår dåligt. Jag mådde rätt dåligt efter mitt plock och fick vila i två månader och även om de kändes extremt tungt då så är jag glad för det nu. Fick komma tillbaka och känns mig som mig själv och bara känna lycka och spänning nu vid återföreningen. 
    Håller alla tummar nu att äggen tar sig hela vägen till frys. 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023