• Macbookpro

    Vi som startar IVF 2023

    Har några frågor. Hur har era menscyklar tett sig efter ägguttag?


    Jag fick mens 5 dagar sent som bara varade i 3 dagar. Funderar när min ägglossning kommer att vara, så jag och min man kan försöka på det vanliga sättet ;) Han ska bort innan ägglossnign så är rädd att ägglossningen kanske kommer tidigare än väntat.


    Sen så tänkte jag höra om ni har några åsikter kring att ta progrestoron efter nästa ägglossning? Är ju inget jag har pratat med min läkare om men tänker att det kanske inte kan skada? Har läst om kvinnor som ökat chanserna på så vis.

  • Macbookpro

    hade Äggplock och återföring i förra månaden som inte fastnade. fick mens den 12e juli när jag slutade med progesteronet och den varade endast i 3 dagar. har testat med ägglossningstest sedan dess men blir inte klok på hur det fungera. 

    jag började testa för ägglossning lördag den 20e och fick ett semisvagt andra streck. efter det har strecket bara blivit svagare Och svagare. enligt appen ska jag ha ägglossning imorgon men det verkar inte som det kommer hända. 


    inte kan jag väl haft ägglossning redan innan den 20e? 


    vad beror detta på? sprutorna som spökar?

  • Macbookpro

    Fick mens NU?! :?( 

    som jag skrev i tidigare inlägg började jag ägglossningstesta den 20e (en v efter mensens första dag) och fick ett semisvagt streck. Trodde det var jättetidigt. NU får jag mens vilket betydde att vi hade ägglossning den 19e Redan. viste inte ens att det var möjligt med så tidig ägglossning men alla sprutor har väl rubbat allt :?( 

    det betydde att vi missade ägglossningen helt. är Förkrossad och känner mig så dåligt och slarvig som inte kollat upp detta. viste inte att det kunde vara så. 

  • Macbookpro
    J000ssan skrev 2024-08-17 13:23:36 följande:
    Åh hejja hejja🙏
    vi ska på kontroll på onsdag sen nog återföring ca en vecka efter!!
    kul vi kan följas åt lite:)
    ❤️
    ja verkligen! Lycka till i veckan! <3
  • Macbookpro
    J000ssan skrev 2024-08-17 13:23:36 följande:
    Åh hejja hejja🙏
    vi ska på kontroll på onsdag sen nog återföring ca en vecka efter!!
    kul vi kan följas åt lite:)
    ❤️

    Läste ditt inlägg lite mer noggrant nu. 


    När hade du ÄL? 


    Jag hade ÄL i tordsdags kväll typ, ultraljudet var idag(jag hade ägglossat) och sen är återföring planerad nu på onsdag redan. 


    Låter som att du har längre period än jag mellan varven, undrar varför!


    Var gör du din behandling? Jag är på Sophiahemmet.

  • Macbookpro
    LMSM skrev 2024-08-20 16:15:46 följande:

    Hej Allihopa!

    Hur går det för alla? vi är så starka som kämpar på fortfarande!

    Jag har precis haft samtal med läkaren på Cvl inför nästa försök och frågor om framtiden. Som vanligt är svaren inte så tydliga men tror det är för att de är så svårt att säga ngt i den här resan.

    HAn sa i alla fall att 1 av 5 får barn i från min grupp. Dvs de i min ålder som får ut de antal ägg jag fick ut senast med samma dos. 1 av 5 . ingenting. Han sa också att sannolikheten minskar ytterligare efter 7 insättningar. jag ska göra min sjunde stimulering nu men dock 4e insättningen. Vet inte om det innebär att jag har tre insättningar kvar eller om det här är sista sjunde inan statistiken sjunker ytterligare. sån ångest!

    Han menade dock på att jag fått ut bra ägg och drf kommer man inte stänga dörren för mig även om det här försöket misslyckats. Känns bra att jag får köpa fler försök om jag orkar. Startar stimuleringen så fort mensen kommer men bör vara lördag-måndag. Korta protokollet med 150 menopour 250 gonal f och sen ganirelix. jag har försökt ta 8 mg q10 senaste veckorna men har glömt flera gånger på grund av semester och att man är ute och gör saker hela tiden hehe. 

    Är det ngn annan som kommer påbörja nytt försök i dagarna? 


    Jag skulle ha insättning idag men fick reda på att inget av de två embryon som de försökte tina upp klarade sig. Det sista som är kvar hann de inte tina upp i tid så det får vänta till nästa månad. 


    Jag är förtvivlad. Googlade och såg att 9/10 ägg klarar upptiningen. Den vetskapen gör att det gör ännu ondare. 


    Förutom att jag är jätteledsen har jag otroligt dålig magkänsla, känns som att det är helt omöjligt att bli gravid nu.


    Bara att behöva vänta till nästa månad känns smärtsamt och tanken på att behöva köra igång med alla sprutor igen ... ännu värre.

  • Macbookpro

    Har precis läst ikapp mig Efter några dagar utan FL. 
    Heja er som kämpar!!! Håller tummar och tår för er alla Hjärta

    Jag väntar på ÄL efter senaste floppen med två ägg som ej kunde tinas (1% risk). ett ägg kvar.

  • Macbookpro
    LMSM skrev 2024-09-09 13:55:10 följande:

    Ja det är helt klart ett bra antal men man måste nog också ta hänsyn till att jag får väldigt hög dos. 
    jag har fått allt mellan 4-14 ägg ut och  det känns såklart bra att det inte börjat gå ner sedan vi började i februari 2023. Hoppas hoppas att det går nu! 


    tack Hjärta det ska jag! 


    Hoppas !! Kul att det kom så många ändå!
  • Macbookpro

    Återinföring i fredags. Tåg inga sprutor denna gång. ägget såg fint ut, till skillnad från de senaste 2 som ej klarade upptining (1% risk).

    Vill testa så tidigt som möjligt Istället för att vänta tills vad kliniken sa. När är det ens rimligt att kunna Ana något med testa tidigt?  Funderar på att börja vid RD 7? vad tror ni

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023