• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    Quincey. Borde inte vara så långt till ni får resultatet av NIPT nu va? Hoppas verkligen att allt ser bra ut.
    Förstår verkligen att de känns annorlunda efter man har sett den lilla på ultraljud, då handlar de om just den bebisen istället för en framtida "fiktiv"  bebis.
    Tänker på er.

  • Awesomeginger
    Quincey skrev 2024-07-24 11:54:18 följande:
    Vi fick snabbt svar på NIPT som visade hög risk för DS, nu väntar vi på att få göra fostervattenprov vilket man kan göra först efter 15 veckor. Chansen finns att det visar sig vara normalt, men är mycket liten. Tack ❤️
    Så tungt, när ni äntligen är här och borde vara vara lyckligt nervösa. Hoppas verkligen att allt ser bra ut men vara så tungt att behöva vänta nu. ❤️
  • Awesomeginger
    Macbookpro skrev 2024-07-26 14:17:48 följande:

    hade Äggplock och återföring i förra månaden som inte fastnade. fick mens den 12e juli när jag slutade med progesteronet och den varade endast i 3 dagar. har testat med ägglossningstest sedan dess men blir inte klok på hur det fungera. 

    jag började testa för ägglossning lördag den 20e och fick ett semisvagt andra streck. efter det har strecket bara blivit svagare Och svagare. enligt appen ska jag ha ägglossning imorgon men det verkar inte som det kommer hända. 


    inte kan jag väl haft ägglossning redan innan den 20e? 


    vad beror detta på? sprutorna som spökar?


    Efter mitt äggblock, hel frys, så hade jag ÄG på CD 20. Vilken är senare än i vanliga fall..brukade ha den runt CD 15-16.
  • Awesomeginger
    Quincey skrev 2024-07-29 09:12:37 följande:
    Tack ❤️ Ja det är verkligen psykiskt påfrestande att detta kunnat undvikas om man testade embryona, som man gör i många andra länder.
    Håller verkligen med, efter vårt missfall i vintras märktes de med att läkarna på kliniken kände samma sak. Förstå verkligen inte varför de inte gör, om de endast har med pengar kan jag verkligen inte förstå det , kan spara på så mycket smärta!
  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-08-04 19:16:54 följande:

    Testade precis positivt 2-3 veckor!!! Kan inte tro det är sant. Trodde aldrig aldrig detta för en vecka sedan och därför har denna ruvning varit så enkel, för jag var inte hoppfull alls. Är fortfarande försiktigt glad och ska berätta för min man på onsdag när vi har vår årsdag, men att det gick. Vet inte om det är intralipen som jag tog veckan  och om det är något jag isf borde fortsätta med. tog dock inte efter FET pga att läkaren var själv på kliniken när jag ville ha droppen och sen skulle vi iväg på semester. 


    Grattis!! Så fantastiskt!! 
    Dålig koll på veckor testen, aldrig tagit dom, men hade nog övertäckt om jag tagit dom! 
    Men jösses ett +, bästa nyheterna!
  • Awesomeginger
    Quincey skrev 2024-08-10 17:03:22 följande:

    Tack för att du tänker på mig och tack till alla som hållit tummarna för oss ❤️

    Vi fick svaret redan på måndagen, fvp bekräftade trisomi 21. Vi hade bestämt innan vi blev gravida att vi skulle avbryta om det blev så. Fick tid till att ta tabletterna dagen efter svaret och i torsdags avbröt vi. Fick väldigt bra stöd på sjukhuset. Som allt annat gick det dock inte helt enligt plan, moderkakan kom inte ut, förlorade över en liter blod och fick åka hem 33 timmar efter att vi kom dit. Fick skrapas innan vi åkte hem och nu är jag jätteorolig för att det ska bildas ärrvävnad som försvårar kommande försök. 


    Jag valde att se bebisen efteråt, är så glad för det. Det var en otrolig känsla att se min perfekta lilla ängel och vad som hade vuxit i min mage och som jag skapat. Känner nu efteråt otrolig sorg att jag inte har mitt barn kvar och skuld över vad som hänt. Bröt ihop när vattnet gick, det är nåt jag tänkt på hela livet, början på en födsel men den första gången det hände mig skulle inte leda till ett levande barn. Jag hoppas vi lyckas bli gravida nångång igen, men sörjer att jag inte kommer få tillbaka detta barn.


    Beklagar verkligen. Men ni är så starka, kan inte äns förstå hur ni måste må. Hoppas bara att ni tar hand om varandra och bara vet att de kommer bli er tur en vacker dag.
  • Awesomeginger
    J000ssan skrev 2024-08-10 18:49:15 följande:

    Hej tjejer
    jag har nu påbörjat en missfallsutrefning och ser nu att vissa provsvar kommit
    tsh 1.3
    P-t4 12
    p-t3 4
    P-tpo-ak 32
    någon Som kan ngt om detta?🙏🙏❤️❤️❤️


    Vet bara TSH, de är sköldkörtel. Upp til 4,0 så är de normalt men värden runt 2,0 är det bästa för fertilitet.
    Jag hade 3,0 vi utredningen, så äter levaxin för att få ner  det lite och tagit regelbunden tester där jag nu ligger 1,7-1,9.
    Vilket alla säger är kanon. 
  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-08-20 12:02:11 följande:
    Ja, men det sågs vääääldigt litet pga att det nästan var för tidigt. Det var därför jag blev lite orolig, för att det är en hel veckas diff och att de då utvecklats för långsamt. Men det kanske bara är implementingen som tog längre tid?  Barnmorskan var inte så tydlig i sin kommunkation och en liten språkbarriär, så kände inte att jag fick några frågor besvarade. Det var också en ny person så allt kändes lite hastigt och lustigt. 
    När jag var på mitt VUL så flyttade dom tillbaka med typ 5 dagar. Sen flyttade barnmorske mottagningen tillbaka, var lite stressad i början av det, men efter KUB när han mäte som han skulle och sen RUL samma sak så har jag släpp de och bara följer vad barnmorskan säger 😊
  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-08-20 13:26:00 följande:
    Tack för att du delar med dig! ❤️ jag antar att man inte kan göra något annat än lita på att det är ?ok? hon sa att hon inte var orolig och att jag skulle komma på nytt nästa vecka. Men man är så känslig mot alla ?hinder? man stöter på längs vägen..
    Nae ingen har varit orolig hitils. Men ja man övertänker allt och orolig över allt. Man får bara lite på att alla barnmorskorna vet vad dom håller på med.
  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-09-03 21:15:53 följande:
    TW
    ?
    Det var/är ett missfall, kom igång ordentligt nu på kvällen med kraftiga magsmärtor som krävt värme och alvedon. Resterna har också kommit ut och det känns så ledsamt hade precis börjat hoppas även om jag varit försiktigt positiv. I onsdags såg vi ju den lilla som verkade må bra där inne. Jag hade mitt break down redan igår, tar alltid ut allt precis innan jag känner på mig att något är avvikande. Så just nu känner jag mig mest tom och arg. Men också hoppfull att vi tagit oss såhär långt! Som vi alla kämpar, och åker på livets alla nitlotter.
    Fy fan, hur kan de vara så jävla orättvist! 
    Tänker på er ❤️❤️
  • Awesomeginger
    LMSM skrev 2024-09-09 12:34:13 följande:

    har precis kommit hem från mitt sjunde äggplock. Det var 12-15 blåsor några mindre enligt läkaren under plocket men fick besked sen om att det var 12 ägg. Helt klart nöjd med det trots att det var en hög dos så är det ok antal. Man blev dock girig när man fick höra 15 blåsor 😂

    nu börjar några olidliga dygn i väntan på hur många som blir befruktade och hur många som fortsätter dela sig vidare :)


    12 st ju kanon! Man vill ju alltid ha mer men 12 är ju kanon, jag fick bara ut 6 st.
    Håller tummarna att så många som möjligt blir befruktade nu. Håll oss uppdaterade 😊
  • Awesomeginger
    LMSM skrev 2024-09-09 13:55:10 följande:

    Ja det är helt klart ett bra antal men man måste nog också ta hänsyn till att jag får väldigt hög dos. 
    jag har fått allt mellan 4-14 ägg ut och  det känns såklart bra att det inte börjat gå ner sedan vi började i februari 2023. Hoppas hoppas att det går nu! 


    tack Hjärta det ska jag! 


    Jag fick högsta dosen sammanlagt 450, och tog injektionerna i 14 dagar och jag fick ut 6 ägg så 12 är kanon.
    Men som sagt förstå att man alltid vill ja mer. 
    Har en bra känsla om nu ❤️
  • Awesomeginger
    LMSM skrev 2024-09-11 15:49:08 följande:

    Precis varit på återföring och det är mitt bästa resultat någonsin. är så glad även om jag vet att det inte säger mkt och är supertidigt!

    alla 8 är fortfarande med samtliga har 4 celler idag dag två och hela tre stycken har 10 poäng!!
    fick tillbaka två trots att sannolikheten för tvillinggraviditet låg lite över 15% som är deras gräns för återföring av två.  tror den var på straxt över 16%


    embryologen kallade dom skolboksexempel vid återföringen!
    är bara dag 2 så vet att det är lite men är så glad för det känns som jag har återfå lite hopp! 


    Vilka fantastiska resultat! Grattis, hoppas att de tar sig nu och tänk om du får något till frysen med. 
    Så kul att höra. 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023