• Quincey

    Vi som startar IVF 2023

    Har precis testat positivt! ❤️❤️❤️😭😭 Känns helt overkligt 🥹

  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-02-23 13:12:23 följande:
    Nej förstår verkligen det  // Hjärta Låter klokt Hjärta 
    Tack så mycket, ja det var mkt lugnande! Hjärta
    Ja återföringen kan vi tidigast göra i april. Har min blödning nu (inkl vidrig mensvärk, vänstra äggstocken gör förbannat ont emellanåt, plus illamående. Tar tom naproxen för att kunna göra ngt plus postafen). Nästa mens beräknas om knappt en månad och sen ägglossningen i början av april. 
    Har fått planen för återföringen. Ska kontakta kliniken på mensens första dag och planera in VUL på dag 10 för att se hur slemhinnan ser ut. När den är bra så kommer jag få ta Ovitrelle (trots att jag har regelbunden egen ägglossning plus de har öppet alla dagar i veckan så lite intressant, men underlättar och säkerställer såklart när den sker - och att den sker) och sen ta progesteron (cyclogest).
    Åh stackare med mensvärk, hoppas du mår bättre nu? Intressant att ta Ovitrelle innan, läst om flera kliniker som gör så men verkar vara väldigt olika från klinik till klinik. Håller alla tummar för er lilla blastis ❤️❤️
  • Quincey
    Smörblomman24 skrev 2024-02-26 09:03:14 följande:
    Stort grattis!!!  // Hjärta
    Tack!! ❤️❤️
    LMSM skrev 2024-02-26 12:04:24 följande:

    STORT grattis!! Vilken lycka helt fantastiskt!
    Visst tog du melatonin innan denna gången också?
    Jag har mitt femte plock imorgon hoppas på samma lycka som du ! <3 


    Tack! Ja det vände så otroligt för oss sedan vi bytte klinik 🤯 Jag tog melatonin i ett par veckor denna gång. Lycka till imorgon! Håller verkligen tummarna ❤️
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-02-26 05:07:41 följande:

    Tuff och tung vecka i ryggen. Mkt tårar. Bearbetar situationen att vi kan komma stå inför äggdonation framåt sommaren om blastocysten inte gäster i april. Även räknat på alternativen med fler äggplock. Måste diskutera det med läkaren en gång till dock ifall han tänker annorlunda nu sen vi fick får flinga till frysen. Men tror inte det utifrån hur dom utvecklade sig i allmänhet. Tungt nu när det kryllar av små barn i släkten. Ska försöka ställa in hoppet på flingan snart, känner bara att jag behöver ha plan B redo ifall det inte går. Äggplock eller äggdonation? Förnuftigast bör vara äggdonation, men är hjärtat redo att släppa precis nu när vi fått vår första flinga? ❤️


    Vilket svårt beslut att ta ❤️ Nu har ni gjort stora framsteg med blastisen och även att det var med sambons spermier! Kanske hade det blivit fler blastisar om bara sambons använts, svårt att veta. Håller tummarna för er och har själv upplevt att resultatet kan ändras snabbt mellan omgångarna ❤️❤️
  • Quincey
    HannaHQ skrev 2024-03-02 07:51:05 följande:

    Totalt mörker för vår del igår.
    Hade inbokat Nipt på morgonen och vi var i v 10+6.
    senaste ultraljudet gjordes i v 8+2.
    Blodprov togs och därefter skulle ultraljud göras. Det visar sig då att vår graviditet avstannat för 2 veckor sedan och jag bryter ihop som jag aldrig tidigare gjort..
    Fy helvete.
    Jag kan inte sluta gråta och har väldigt svårt att ta in det. Alla gravidsymtom är kvar men känslan av tomhet gör så fruktansvärt ont.
    Börjar jag inte blöda i helgen har vi fått tid på måndag för att kunna ställa frågor samt påbörja processen att få ut allt. Det är en sådan sjuk känsla, man har varit så rädd för blod i flera månader och nu önskar man inget annat än att det skall börja? 
    Vi tar timme för timme här hemma men känslan av att det inte blir någon bebis för oss 2024 heller är obeskrivligt tung just nu.


    Usch vad fruktansvärt, vilken smärta efter att ha tagit sig så långt. Ta hand om dig ❤️❤️
  • Quincey

    LMSM, det är fruktansvärt tufft, jag håller verkligen tummarna för de två du ruvar på.

    Det verkar som att jag fått missfall. Fick en starkare mensvärksliknande smärta i lördags som strålade ut i rygg och lår. Någon dag efter fick jag en känsla av att vara ?tom? i magen. Tog test imorse och CB veckoindikator har minskat och RFSU är har nästan bara ett streck kvar. Helt otroligt att man ska behöva plågas så mycket, har känt mig utmattad i flera veckor och nu slutar det såhär 😔

  • Quincey
    LMSM skrev 2024-03-06 10:23:28 följande:
    NEJ NEJ ENJ! å jag vet inte vad jag ska säga är så otroligt ledsen för din skull. Varför ska det vara så jävla orättvist och tufft :( 
    Kan du kanske få komma till kliniken så de. kan ta prover? Kanske är säkrare och känns inte kul att man ska behöva gå runt och vara orolig. 
    De bad mig ta ett nytt test i helgen och återkomma om gravidstrecket försvunnit helt. Slutar med progesteron nu så får se om det börjar blöda snart. Sen blir det att samla krafter inför nästa hormonstimulering. 
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-03-06 11:46:15 följande:
    Jag förstår att det här är så jävla tufft men det kommer gå för dig tillslut. Nu har du precis plussat och du har ett till i frysen. tänk att du fick TVÅ blastocyster på ett uttag. Det kommer gå för dig tillslut! helt övertygad!
    Tack ❤️ Ja hoppet är otroligt mycket starkare än för bara någon månad sedan, men tär så mycket på psyket. Får se när blödningen börjar så man kan gå vidare. Hur mår du under ruvardagarna?
    BaeA skrev 2024-03-06 17:25:31 följande:
    Nä, det gör mig så ledsen att läsa detta? Denna bergochdalbana, det finns inget slut på motgångar och sorg. Tänker på dig! ❤️ 

    Tack ❤️ Funderar på att göra utredning om immunförsvar nu. Ingenting som tyder på det egentligen men är uppe i två missfall nu på ett år och tänker att det åtminstone skulle ta mig framåt. Hade du några symptom som gjorde att du valde att göra utredning?
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023